- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
Merhaba Pıtırcık..Evet dediğin gibi berna hanımın soyadı dilbaz imiş..ikinci ameliyatımıda oldum..ondan sonra memlekete yani izmire gittim o yüzden nete uzun süredir giremedim..şu an tekrar ankaradayım ve hemen kadınlar kulübüne girdim..bu ameliyatımın sonucu için berna hanımla görüştüm ilaç kullanıyorum şu an.canım seninde dediğin gibi berna hanım gerçekten tecrübeli ve iyi bir doktor gibi geliyo banada..klinik şefi olmasıda insana ayrıca güven veriyo..ben bu arada hastanedende çok memnun kaldım..bu arada hamileymişsin tebrik ederim inşallah sağlıkla hamileliğin devam edip doğumunu yaparsın hayırlısıyla..canım hamileliğinin takibi için yine etliğe mi gidiyorsun yani berna hanıma mı gidiyorsun? berna hanımın özel muayenehanesi varmı acaba bi bilgin varmı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım bu arada çok geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi birdaha başına gelmez umarım.canım ben yine etliğe gidiyorum ama berna hanıma değil normal muayeneye gidiyorum hastaneye özele falan değil yani yine aynı hastanede mualla koçer var ve hastanedede herzaman sabit odada yani hiç değişmiyo odası onuda çok övmüşlerdi ona normal muayeneye gidiyorum canım şimdilik özele gerek görmedim yeterince ilgileniyorlar zaten .özele eşim bebeği göreceği zaman gidicem yani bakalım doktor nezamana uygun görürse şu anda 2,5 ayımız bitti çok şükür alalhım en kısa zamanda sanada sağlıklı bebek nasip eder inşallah:CüvCüv:
24 gün önce ankara özel akay hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım herşey dahil 750 lira ödedik.tolga ecemiş süper bi dr tavsiye ederim.
Ben Ankarada değilim ama kızımı orada dünyaya getirdim,Gazi hastanesi ve oradaki ikiz kardeşleri tavsiye ederim,doktorların geneli iyi ama,benim arkadaşlarımda özel demet hastanesinde doğum yaptı oda memnun,İnşallah sağlıklı sihhatlice bebeğini dünyaya getirirsin.
merhaba bende etlık lokman hekıme gıdıyorum kalabalılık dısında rahatsız eden bır durum yok epıdural normal ıstıyorum umarım hastanede uygulanıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?