Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

bülent beyin muayene ücreti yok sadece ssk lı olanlar 2 tl veriyor ama başka kurumların ücreti kaç para onu bilmiyorum ben bundan 1 yıl önce 150 tl veriyordum özel muayene ücreti olarak

çok teşekkür ederim canım bu arada çok geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi birdaha başına gelmez umarım.canım ben yine etliğe gidiyorum ama berna hanıma değil normal muayeneye gidiyorum hastaneye özele falan değil yani yine aynı hastanede mualla koçer var ve hastanedede herzaman sabit odada yani hiç değişmiyo odası onuda çok övmüşlerdi ona normal muayeneye gidiyorum canım şimdilik özele gerek görmedim yeterince ilgileniyorlar zaten .özele eşim bebeği göreceği zaman gidicem yani bakalım doktor nezamana uygun görürse şu anda 2,5 ayımız bitti çok şükür alalhım en kısa zamanda sanada sağlıklı bebek nasip eder inşallah:CüvCüv:

birde ikli test için ankraya gidecegım cunayt bey hangi hastanede calışlıyr ıkılı test olayını nasıl yapıyorr ücretı vs yazarmısınız kızlar cok acil az vaktım var 6 temmuzda tets yaptrmam lazım

nereye giderseniz gidin ama sakın başkent hastanesine gitmeyin.ben orda doğum yaptım bin pişmanım.merak edenler özelden mesaj atabilir.

Güzel dileklerin için teşekkürler canım..Evet Mualla koçer i de duymuştum dediğin gibi iyi bir doktormuş..inşallah hamileliğin çok güzel sonuçlanır..a.s.

başkent üniversitesinde kadın doğum bölüm başkanı Esra Kuşçu kesinlikle tavsiye ediyorum çok doktora gittim ama onun gibi ilgilisini görmedim tek kelimeyle süperrrrrrrr bir doktor....

24 gün önce ankara özel akay hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım herşey dahil 750 lira ödedik.tolga ecemiş süper bi dr tavsiye ederim.

Kızlar ben de HRS den Prof. Tarık Aksu ya gidiyorum bebek için. Geçen sene evliliğimin ilk senesi doluyor diye rutin kontrol için ÖZKAYA TIP MERKEZıNE gitmiştim tahlillerde bir hormonun yüksekti ancak doktor normal olduğunu söylemişti. Biraz araştırınca çok endişelendim ve doktor aramaya başladım. Eşimin arkadaşı HRS de embriyolog. O önerdi Tarık hocayı. Geçen yıl Ağustosta gittim ilk tahlillere baktı ultrasonla kontrol etti yeni tahliller istedi (ancak fark ödemeyelim diye tahlilleri devlet hastanesinde ya da başka bir anlaşmalı hastanede yaptırabileceğimi söyledi). Daha sonra kontrole gittik tahlil sonuçlarına göre ben de bir problem olmadığını söyledi eşinin spermlerine bakalım dedi. Ancak biz daha denemeye o ay başladığımız için 6 ay kadar deneyin olmazsa eşine bakalım dedi. Biz sekiz ay denedikten sonra gittik tekrar. Ben dışarda tahlil yaptırmıştım onlara baktı yenisini istemedi. Ve bizden şimdiye kadar sadece bir kez muayene ücreti aldı. Bize bu gidişimizde ilk olarak klomen+ovitrelle verdi olmayınca aşılama önerdi ancak biz birkaç ay daha bu şekilde deneyelim dedik hiç bozulmadan kabul etti. Ayrıca çok rahat bir doktor,bizi de rahatlatıyor. Muayenede çok titiz vajinal ultrason olmasına rağmen hiç rahatsız olmuyorsunuz. Çalışanlar da güler yüzlü ve her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Adana'dan bile hastası var doktorun. Ben şimdiye kadar memnun kaldım inşallah bundan sonra da pişman olmam ve bebeğimize kavuşuruz sağlıkla. Allah hepimize nasip etsin inşallah.

24 gün önce ankara özel akay hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım herşey dahil 750 lira ödedik.tolga ecemiş süper bi dr tavsiye ederim.

merhaba benim drumda tolga ecemiş.benimde 5 haftam kaldı aklımda soru işaretleri var çünkü akaya başlayalı yaklaşık 2 ay oldu memnun kaldınmı gerçekten beni biraz doğumla ilgili aydınlatabilirmisin.normal doğummu sezeryanmı oldu.ben normal istiyorum ama sanki biraz sezeryana yönlendirecekmiş gibi geldi beni.ayrıca epiduralmi yaptırdın.doğum sonrası hastanede ilgi alaka nasıldı.yeni doğum yapmış biri olarak beni biraz bilgilendirebilirmisin.teşekkürler.

Guveni tavsie etmeyen arkadaslar sebebinide soylerlerse cok sewinirim. Boyle cok yazi okuorum guven hastanesini tavsiye etmiyorum diyen ama kimse nedenlerini yazmiyor. Benim ilk tercihim guven lutfen daha aciklayici olursak

canım senin bahsettiğin gazi üniversitesindeki ahmet ve mehmet erdem hocalar.ikiz kardeşler.ikiside kadın doğum uzmanı.benim gittiğim doktor ahmet hoca.ikiside birbirinden değerli doktorlar.gerçekten tavsiye edeirm.
sende bbeğini güle güle sağlıkla büyüt inşallah.

merhaba bende etlık lokman hekıme gıdıyorum kalabalılık dısında rahatsız eden bır durum yok epıdural normal ıstıyorum umarım hastanede uygulanıyordur

bende 1 sene önce doğum yapmış biri olarak acı tecrübelerimi anlatmak isterim ki benim gibi canınız çok yanmasın.Öncelikle hamile olduğumu öğrenince tıp merkezine gitmiştim daha sonra kanamam olunca hastaneye yönlendirdiler bize yakın olan lokman hekim hastanesine gittik zaten dr elif hanımın ismini dumuştuk oraya gidenlerden. gerçekten çok iyi güler yüzlü ama maalesef ilk hamileliğim olduğu için çok bilgisizdim ve 5. aydan sonra suyum azaldı erken doğum olabilir dedi vede maalesef 7 aylıkken suyum geldi ve ben bilmediğim için panikledim hemen ertesi sabah gittik ama geç kalmışız su gelir gelmez gitmemiz gerekiyomuş dr bize bunları anlatmadığı için bilemedik vede işin kötü tarafı dr tatildeydi vede en acısı beni yıkan küvözün o hastanede olmaması ve bana yeni söylenmesiydi(ve tabiiki sevk edildim ztb maalesef o hastnede iğrenç günlerim gçti resmen pskolojim bozuldu drları o kadar kötü davrandılarki Allah bidaha düşürmesin zaten bebeğimide küvözde 8 gün görebildim ve kaybettim(((((((((O günler alıma geldikçe bidaha hamile kalmaktan korkuyorum((Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı o yüzden kızlar çok dikkat edin seçimlerinize mümkünse sizin ve bebeğinizin sağlığı için tam teşekküllü bi hastane tercih edin riske girmeyin Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Merhaba arkadaşlar..ben de rahimdeki septumdan dolayı iki kere ameliyat olmuş biri olarak, buradan ismini çokca duyduğum akropol hastanesindeki bülent alp aydın ve bilgi hastanesindeki selçuk arslana gittim..ikisindende gerçekten çok çok memnun kaldım..çok ilgili,kibar ve dürüst geldiler bana..ben ssk lıyım..akropolde sadece 2 tl aldılar,bilgi de ise 12 tl muyene ücreti aldılar..iki hastanede çok temiz ve bakımlı..bu iki hastanede ve doktorda doğum yapanlar ayrıntılı bir şekilde bilgi verirlerse çok sevinirim..(özellikle normal veya epidurel normal doğumla ilgili bu iki doktordan biriyle deneyim geçirenler)

merhaba arkadslar.bende lina kadın ve dogum merkezi var maltepede arkadslarım orayı onerdıler.sımdılık gıdıyorumm ama cok kararsızım.doktorum ıyı ama bılmıyorum yazılanlarıda okuyunca baya tedırgın oluyorummmmm...ztb bı doktor buldum ama gıtme konusunda hala kararsızım.napmalıyım??????tavsıyelerınız beklıyorum!!!

rose drların ikisiylede ayrıntılı bi şekilde konuş cnm öyle karar ver için rahat olarak. lina yı bilmiyorum ama ztb ta eğer sezeryan yapmayı düşünüyosan sanırım doktorun öyle giriyo ameliyatına yani saatli bi şekilde ama normal doğumun saati olmadığı için o an hangi dr varsa o giriyo maalesef ...içine hangisi siniyosa ona göre git cnm herkese aynı şeyler olucak diye bi kural yok sen içini ferah tut herşeyin hayırlısı...

Son düzenleme:
merhaba bende etlık lokman hekıme gıdıyorum kalabalılık dısında rahatsız eden bır durum yok epıdural normal ıstıyorum umarım hastanede uygulanıyordur

Bende elif hanıma gidiyorum.Dediğin gibi güleryüzlü ilgili bir doktor.Yalnız çok yoğun randevu almaya çalışınca 1,5 ay sonrasına alınabiliyor elif hanım için.Bu arada elif hanımla normal doğum tecrübesi yaşayan varmı aranızda?

Epidurali o hastanede sormuştum daha önce uygulanıyor demişlerdi fiyatlarıda vermişlerdi ama şu an aklımda değil.

Bu arada etlik lokman hekimde küvöz yokmu arkadaşlar ?

Bendis arkadaşım çok çok geçmiş olsun Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın.ınş. bir dahaki sefere yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…