H
handany
Ziyaretçi
- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
ya arkadaslar baskent hastanesi ve esra kuscu hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşlar hacettepe üniversitesinde önerebileceğiniz bir doktor varmı
canımm gazi hastanesi onur karabacak ı öneririm
kendisi alannında profösür ayrıca tunalıda muayenehanesi var eminim cok memnun kalacaksın....tlf numarası.....468 88 66 dogum konusunda üniversite hastanelerini dogum hastanelerini tercih et bu konuda daha basarılı....güven hastanesini önermiyorum sana.......canımcımmm
arkadaşlar hacettepe üniversitesinde önerebileceğiniz bir doktor varmı
arkadaşım hacettepenin tüm kadındoğumcuları iyi...yanlız 3 aylık hamileliği tamamladıktan donra gidemiyosunuz çünkü kendi takip ettikleri hastaların doğumuna giriyorlar.bende dün görüştüm kadın doğum bölümü ile 19 haftalık olduğum için orada hoca seçemiyorum..
3 ayı tamamlamadıysanız orada Sinan Beksaç var kadın doğum ana bilim dalı başkanı..Arkadaşım gidiyor..çok memnun..Tavsiye ederimm.
Bende Bülent Beye gidiyorum ve kesinlikle hak veriyorum. Mükemmel bir doktor. 2 gün sonra randevum var. Cinsiyet öğreneceğiz inşallah:))ankarada doğum yapmak isteyip doktor arayanlar kesinlikle doktor BÜLENT ALP AYDIN ' a gidin asla pişman olmazsınız bence her yönden mükemmel bir doktor arkopol hastanesinde çalışıyor.
Canım özel hastanelere göre çok ucuz bir hastane. Yılbaşından sonra ne olur bilmiyorum. Muayene ücreti 25 TL. Ben kendim SSK lıyım ama. Fark olarak ödediğim bu. Doğum ücreti de normal de sezeryan da 750 TL.Bülent beyin adını çok duyuyorum.Ücretleri ne kadar peki?
Evet canım benim de yarım saati buluyor doktor yanında kalmam. Çok ilgili sağolsun. Ayrıca güven veriyor insana.pazartesi günü bülent beye gittim. ben de ilk olarak memnun kaldım. bebeğin ense kalınlığını ölçtü ama birşey demedi. sonuçlar haftaya. 11+6 haftalık hamileyim. kendisine devam etmeyi düşünüyorum. beni çok rahatlattı. eski hayatına devam et ama sadece fazla kilo almak yok dedi. yaklaşık 20-25 dk kaldım. sizin de o kadar mı sürüyor. sağlıklı günler.... teşekkürler....
arkadaşlar
daha öncede dikkatimi çekmişti
gene çekti
bu arkadaş
bu forumda sadece bu dr u övmüş başka hiç bir paylaşımda bulunmamış aralıklarla süper dr yazıp çıkmış
anlamadım
dr a hasta topluyo yakını sanırsam !!!!!
akay hastanesi tolga ecemişi tavsiye ederim .
benimde dikkatimi çekti. üstelik ben o hastanede çalışmıştım kısa bir süre. gitmeyi aklımdan bile geçirmedim.
Lina kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi Dr.Şükran Çakmak Dr Sema Yıldırım
:CüvCüv: merhaba ben de Güven hastanesine gitmeyi planlıyorum tavsiye edrmisiniz? Güvende emekli sandığına tabi olanlara farklı uygulama var diye duydum doğru mu? Bir de tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır arkadaşlar? yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar güven hast. önerebilecegız dr. varmı ? bayan tercihimdr:))
Bu dediklerin ücretli muayene için mi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?