Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

"FasulyeninAnnesi :Ben de bir haziran annesiyim ins. Ben guven'e gidiyorum ama doktorumdan pek memnun degilim. Acaba sizler hangi hastaneye , hangi doktora gidiyorsunuz. Tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum."

güvede hangi doktora gidiyorsunuz? ben de güvene gidiyorum meral Sönmezer'e, memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaslar baskent hastanesi ve esra kuscu hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba, benim ablamın doğum doktoruydu esra hanım. çok memnundu, bana da illa ona git demişti ama biz başkente gitmek istemedik, Güven hastanesine gidiyorum. Biraz yoğun ama çok ilgili ve tecrübeli bir doktor

ankarada fırat ortaç a gidiyorum ve acayip memnunum çevremde okadar çok kişi gitti ve herkes çok memnun çok iyi bi doktor çok rahatlatıcı. herkese tavsiye ederim ankara tıp ın doktoru ama özel muaynelere bakıyo ücreti 150 tl. özel hastaneyede gidiyo doğum için. şiddetle tavsiye ederimm.

arkadaşlar doktorum fırat ortaç ankara tıp ın doktoru çok memnunumm ama ankara tıp da oğum yapmak istemediğim için doktorum özele gelcek bende hrs de yapmayı düşünüyodum ama yazdıklarınızdan ürktüm okadar kötümü hrs aslında doktoruma çok güveniyorum oda hrs yi tavsiye etti ama napcamı
şaşırdım. hastaneyi gittim gördüm çok temiz çok güzel ama tabi önemli olan doğum anında menun olmak..

arkadaşlar 29 mayıs hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldın gerçekten hastane seçiminde doğru karar vermişim doktorum nesrin hanım dı ve geçekten dogumda çok destek oldu eğer hastane arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. :lepi:

arkadaşlar hacettepe üniversitesinde önerebileceğiniz bir doktor varmı

arkadaşım hacettepenin tüm kadındoğumcuları iyi...yanlız 3 aylık hamileliği tamamladıktan donra gidemiyosunuz çünkü kendi takip ettikleri hastaların doğumuna giriyorlar.bende dün görüştüm kadın doğum bölümü ile 19 haftalık olduğum için orada hoca seçemiyorum..

3 ayı tamamlamadıysanız orada Sinan Beksaç var kadın doğum ana bilim dalı başkanı..Arkadaşım gidiyor..çok memnun..Tavsiye ederimm.

güven hastenesindeki hangi doktordan memnun değilsim

arkadaşlar hacettepe üniversitesinde önerebileceğiniz bir doktor varmı

Canım Hacettepede Sezcan Mümüşoğlu var. Mükemmel bir doktor, ben ilk zamanlarda Hacettepeye 2 kez gittim. Ama hiç memnun kalmadım. Sezcan bey ilgilenseydi eminim süper olacaktı ama. Orda asistan doktorlar bakıyodu. Doğru dürüst ilgi yoktu. Ay delirtmişlerdi beni. Şimdi Akropol de Bülent Beye gidiyorum. Çoooooook memnunum...

Bu dediklerin ücretli muayene için mi canım...

ankarada doğum yapmak isteyip doktor arayanlar kesinlikle doktor BÜLENT ALP AYDIN ' a gidin asla pişman olmazsınız bence her yönden mükemmel bir doktor arkopol hastanesinde çalışıyor.
Bende Bülent Beye gidiyorum ve kesinlikle hak veriyorum. Mükemmel bir doktor. 2 gün sonra randevum var. Cinsiyet öğreneceğiz inşallah:))

Bülent beyin adını çok duyuyorum.Ücretleri ne kadar peki?
Canım özel hastanelere göre çok ucuz bir hastane. Yılbaşından sonra ne olur bilmiyorum. Muayene ücreti 25 TL. Ben kendim SSK lıyım ama. Fark olarak ödediğim bu. Doğum ücreti de normal de sezeryan da 750 TL.

güven hastanesinde meral sönmezer var size onu öneririm ayrıca güven hastanesi de iyi bir hastane kalabalık da değil hemşireler de çok ilgili
akay hastanesinde müjde koyuncu var onu kesinlikle önermiyorumm akay hastanesine hiç gitmedim doktorun hoşderedeki kliniğine gittim akay hastanesi hakkında yorum yapamam
müjde koyuncuyu internnette bir sürü kişi övdü diye gittim ama tam bir fiyasko
herkesin övdüğü dokor bu mu dedim dış gebelik teşhisi konmuştu bana bir de müjde koyuncuya gidelim dedik benim moralimi daha da bozdu ben her an patlamaya hazır bir bombaymışım,ilaçla tedavi için çok geç kalınmış hemen ameliyat olmalısıni, istersen ben yapabilirim istersne başkası siz bilirsiniz fiyatlar 3000 4000 tl arası değişir,dış gebelikte beta HCG değerim 2000 e çıkmıştı bana dediği şey:sen bu değerde dış gebelik olduğunu söylüyorsan tarihe geçersin 1500 de sonlanıyor bu dış gebelik vs.
halbuki yok öyle bişey bu ilaçla tedavi için 10.000-15.000 değerlerde olan bir sürü hasta var ama niyeyse müjde koyuncu ya kendi alanında tam uzman olamamış ya da para için bana hemen ameliyat dedi
tabii ki ben meral sönmezere gittim ve beta hcg değerim 3000 e yüklesmişti ilaç tedavisi uyguladı bana tüpü almamak için çünkü ameliyatlarda tüpün de alınma riski var o yüzden müjde koyuncu yu esefle kınıyorum ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum klinği de kasvetli gerçekten gittiyseniz bilirsiniz

Evet canım benim de yarım saati buluyor doktor yanında kalmam. Çok ilgili sağolsun. Ayrıca güven veriyor insana.

Canım dediğin arkadaşı bilmem ama, Bülent beye gidip de onu övmemek mümkün değil... Sanmıyorum ki Bülent beyin de hasta toplama gibi bir çabası olsun. Zaten randevuları dolu hep.

akay hastanesi tolga ecemişi tavsiye ederim .

benimde dikkatimi çekti. üstelik ben o hastanede çalışmıştım kısa bir süre. gitmeyi aklımdan bile geçirmedim.

güven hastanesinden meral sönmezer i tavsiye ederim sıcak kanlı, anlayışlı bir doktor
cep telefonundan bile aradığınızda sizinle ilgileniyor sizi başından atmaya çalışmıyor çok anlayışlı gerçekten

güven hastanesinde meral sönmezer i tavsiye ederim çok ilgilili ve sempatik bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…