Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

arzuer merhaba bende 2 kere düşük yaptım bana da Serdar oğuz'u çok tavsiye ettiler şimdi ona gitmeyi düşünüyorum fakat insanlara yaklaşımı nasıl acaba sen gitmiş biri olarak ne düşünüyorsun?birde özel muayene ücreti nedir? bu arada bebişini güle güle büyüt darısı bizlere...

canım ilk önce çok geçmiş olsun .bende yaklaşık 4 ay önce endometrium ameliyatı oldum senin gibi hem endo hem laparoskopi oldum bende çikolata kisit vardı doktorumda klinik şefi aynı zamanda berna dilbazdı başka bi berna adında doktor bilmiyorum orda ben sen soyadını farklı yazmuış olabilrimisin evet eşinin adı serdar ama berna hanım dalında çok uzman biridir yani benim ameliyatımı falan çok başarılı yaptı çok şükür bu ay hamile kaldım sayesinde ve birçok hastanede birçok doktora da danışmıştım berna hanımı hepside dalında uzman dediler berna hn için eğer uzman olmasa zaten klinik şefi yapmazlardı heralde diye düşünüyorum canım nediyosa doğrudur bence sen yine tedavini yarıda bırakma ama bana kalırsa istersen başka doktrlarda danışabilrisin tabi

ankaranıun en nezih hastanesi bence mesa erken doğum yaptım ben bebeğime yoğun bakımda nasıl baktılar halen görüşüyoruz bebeğimi götürüyorum hemşirelere biribrimizi çok sevdik.süpeeeeeeeeeerrrler tavsiye ederim doktorum prof.dr.bülent traş anatolia klınik cinnah cad.de

kızlar güven hast. önerebilecegız dr. varmı ? bayan tercihimdr:))

merhaba canım ben güven hastanesinde meral hanıma gittim inanılmaz derecede memnun kaldım ankarada olsam sürekli ona giderdim. ben konyadayım bu hafta konyada doktora gittim yine özel hastaneydi ama tek kelimeyle berbattı bir an atlayıp ankaraya güven e mi gitsek diye bile düşündük eşimle.

merhaba kızlar ben doğum yaptım çok şükür:)benim sezeryan oldu.hepinizi ALLAH kurtarsın diyorum.
ben bilgi de yaptım selçuk arslan doktorum.hastaneden ve doktordan çook memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim

merhaba nuri danışmana gidiyorum ben.Zekai Tahirde klinik şefi.Bu ikinci gebeliğim.Oğlumda da yine Nuri hocaya gitmiştim.Çok memnunum.Muayenehanesi Protokol Cadddesinde.Kuğulu Parka yakın.Son derece sakin güleryüzlü hastasını bilgilendiren bi doktor.Tavsiye ederim arkadaşlar.

arkadaşlar,az önce hastaneden geldim ve yaşadıklarımı mutlak olarak sizlerle paylaşmak arzusundayım,bebeği şu an anneme emanet edip yazmaya başlıyorum.Daha önce bir düşük olayı yaşamamdan dolayı aslında bu gebeliğime çok tedirgin başladım.Düşük olayını yaşadığım doğumevinden bir özel doktor ile gebeliğimin ilk kontrollerine başladım ancak pek tatmin olamamdan ötürü Gazi üniversitesine geçtim ama kalabalık ve ilgisizlikten öğretim üyesi farkı vermeme rağmen yeni bir yerler arama ihtiyacı hissettim.Depresyon aşamasına gelmiş iken bir arkadaşımın yoğun ısrarı ile Ankara'da yeni açılmış olan Akropol Hastanesi'ne gittim.Ve orada Dr.Bülent Alp AYDIN ile tanışma şansını yakaladım.Son 3 ayım inanın bana rüya gibi geçti ve dün epidural normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.Özel bir hastanede bu kadar ilgili bir ekip ile beraber bu kadar hesaplı ,bu kadar güleryüzlü bir hizmet alacağımı inanın düşünemezdim.Herkese tavsiye ediyorum,Bülent beyin randevuları çok dolu ama mutlaka tanışın bence..Tüm üyelere benim gibi mutlu bir son ile yavrularını kucaklamalarını dilerim.

merhaba bende bülent bey in hastasıyım henüz hamile değilim tedavi aşamasındayım bende çoook memnunum çok zor günler geçirdim daha sonra bülent beyle tanıştım beni çok değiştirdi ona çok güveniyorum ve herkesede tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor. canım doğum için nekadar ücret aldılar...

İnanması zor ama herşey dahil 500 lira fark ücreti aldılar..Böyle bir doktor ve böyle bir hizmet,böyle bir hastane ,şaka gibi bir şey gerçekten..hihoyyyt

İnanması zor ama herşey dahil 500 lira fark ücreti aldılar..Böyle bir doktor ve böyle bir hizmet,böyle bir hastane ,şaka gibi bir şey gerçekten..hihoyyyt

Merhaba ben daha 5 haftalik hamileyim ve tup bebek tedavisi ile hamile kaldim. Ve ilk ultrasonumuza gore 2 adet kese gorunuyor . Dolayisiyla ikiz gebelik devam ederse erken dogum olasiligi yuksek. Bu durumda da bebeklerin kuvezte kalmalari gerekebilir. Balgatta oturdugum icin hemen yakinimda boyle iyi bir hastane oldugunu ogrenince cok heyecanlandim. Hemen randevu almak icin telefona sarildim ama randevu saati gecmis bugun, Yarin ilk is randevumu alicam ama kafama takilan birsey var. Acaba siz bu hastane de kuvez var mi biliyor musunuz?

Diger arkadaslardan ikiz bebek doguran oldu mu acaba?

ne güzel memnuniyetle anlatmışsın, bende sezeryanı sordum 700 dediler, bu kadar ucuz nasıl olur diye şaşırdım ve sevindim. sezeryan hakkındaki görüşlerinizi soracaktım bu hast için?

ne güzel memnuniyetle anlatmışsın, bende sezeryanı sordum 700 dediler, bu kadar ucuz nasıl olur diye şaşırdım ve sevindim. sezeryan hakkındaki görüşlerinizi soracaktım bu hast için?
akropol hastanesi hakkında konuşuluyor sanırım.Emekli sandığı için muayene ücretleri ne kadar?teşekkür ederimm

slm ben ankaraya yenı tasındım ve ınfertıle alanında uzman ve ılerde rısklı gebelıkte uzman dr arıyorum gazı hastanesınde ıkız olan drlr varmıs gıden varmı veya lokman hekımde dr nasıl acaba

bülent alp aydın benim tek geçtiğim doktor burada ilk sayfalarda ankarada doktor arayan her kese tavsiye etmiştim ben kendisini 8 yıldır tanıyorum ve ben şahsım olarak üztüne doktor tanımıyorum bu aylarda hamilelik düşünüyorum ve tabiki bülent beyde düşünüyorum doktorunuzu uzakta aramayın bayanlar çünkü bülent bey çok yakında

peki muyahane ucretı nasılorda

arkadaşlar 8 haftalık hamıleyım ankara hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum dr. kutlugül hanım çok memnun kaldım sgk lılara bakıyorlar muayene ücreti 54tl tahlılerın %30 biz ödüyoruz bence hesaplı diğer hastanere göre .. tavsıye ederim ..

Merhaba Pıtırcık..Evet dediğin gibi berna hanımın soyadı dilbaz imiş..ikinci ameliyatımıda oldum..ondan sonra memlekete yani izmire gittim o yüzden nete uzun süredir giremedim..şu an tekrar ankaradayım ve hemen kadınlar kulübüne girdim..bu ameliyatımın sonucu için berna hanımla görüştüm ilaç kullanıyorum şu an.canım seninde dediğin gibi berna hanım gerçekten tecrübeli ve iyi bir doktor gibi geliyo banada..klinik şefi olmasıda insana ayrıca güven veriyo..ben bu arada hastanedende çok memnun kaldım..bu arada hamileymişsin tebrik ederim inşallah sağlıkla hamileliğin devam edip doğumunu yaparsın hayırlısıyla..canım hamileliğinin takibi için yine etliğe mi gidiyorsun yani berna hanıma mı gidiyorsun? berna hanımın özel muayenehanesi varmı acaba bi bilgin varmı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aynen katılıyorum,inanılmaz bir doktor..
Asla pişman olmazsınız.Kurum ve SGK lı hastalardan muayene ücreti alınmıyor.Ayrıca doğum da herşey dahil 750 lira..
Dr.Bülent Alp AYDIN'ı tanımadan ve Akropol Hastanesini görmeden doktorumu buldum demeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…