- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
Merhaba arkadaşlar..ben yaklaşık 3 ay önce Etlik Zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde, rahimde septum dan yani perde den dolayı histereskopi ve laparoskopi ameliyatları oldum.ameliyatımı yapan doktor Berna Arıcı idi.(sanırım eşi de var orda ismi serdar diye hatırlıyorum) geçen hafta çekildiğim kontrol amaçlı rahim filmime görede halen perdenin bir kısmı varmış.filmime göre berna hn.tekrar aynı ameliyatları olmam gerektiğini,bendeki perdenin derin olmasından dolayı bazen bu ameliyatları bir defada tamamını almayıp, ikinci bir operasyonla aldıklarını söyledi.rahime bi zarar verilmemesi açısından da (rahim delinmesi vs...gibi sonuçlar olmasın diye) bu şekilde yaptıklarını söyledi.şu an kafam çok karışık ve tabiiki de moralim çok bozuk yani tekrardan ameliyatlar filan..vs.. Acaba aranızda benim gibi rahimdeki perdeden dolayı ameliyat olanlarınız ve bana önerebileceğiniz doktor ve hastane ismi varmı? Ayrıca Etlik deki Berna Hanımın hastası veya ameliyat olanınız varmı? Tanıyanlar Berna hanım ve hastane için bilgi ve tecrübelerini bana aktarırsa çok sevinirim.Ben İzmirliyim O yüzden buradaki doktor ve hastaneleri pek iyi bilmiyorum.çevremden araştırıyorum ama sizlerin görüş ve tecrübeleride benim için çok önemli..herkese şimdiden çok çok teşekkürler..:enbuyukkk:
kızlar güven hast. önerebilecegız dr. varmı ? bayan tercihimdr:))
arkadaşlar,az önce hastaneden geldim ve yaşadıklarımı mutlak olarak sizlerle paylaşmak arzusundayım,bebeği şu an anneme emanet edip yazmaya başlıyorum.Daha önce bir düşük olayı yaşamamdan dolayı aslında bu gebeliğime çok tedirgin başladım.Düşük olayını yaşadığım doğumevinden bir özel doktor ile gebeliğimin ilk kontrollerine başladım ancak pek tatmin olamamdan ötürü Gazi üniversitesine geçtim ama kalabalık ve ilgisizlikten öğretim üyesi farkı vermeme rağmen yeni bir yerler arama ihtiyacı hissettim.Depresyon aşamasına gelmiş iken bir arkadaşımın yoğun ısrarı ile Ankara'da yeni açılmış olan Akropol Hastanesi'ne gittim.Ve orada Dr.Bülent Alp AYDIN ile tanışma şansını yakaladım.Son 3 ayım inanın bana rüya gibi geçti ve dün epidural normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.Özel bir hastanede bu kadar ilgili bir ekip ile beraber bu kadar hesaplı ,bu kadar güleryüzlü bir hizmet alacağımı inanın düşünemezdim.Herkese tavsiye ediyorum,Bülent beyin randevuları çok dolu ama mutlaka tanışın bence..Tüm üyelere benim gibi mutlu bir son ile yavrularını kucaklamalarını dilerim.
İnanması zor ama herşey dahil 500 lira fark ücreti aldılar..Böyle bir doktor ve böyle bir hizmet,böyle bir hastane ,şaka gibi bir şey gerçekten..hihoyyyt
akropol hastanesi hakkında konuşuluyor sanırım.Emekli sandığı için muayene ücretleri ne kadar?teşekkür ederimmne güzel memnuniyetle anlatmışsın, bende sezeryanı sordum 700 dediler, bu kadar ucuz nasıl olur diye şaşırdım ve sevindim. sezeryan hakkındaki görüşlerinizi soracaktım bu hast için?
bülent alp aydın benim tek geçtiğim doktor burada ilk sayfalarda ankarada doktor arayan her kese tavsiye etmiştim ben kendisini 8 yıldır tanıyorum ve ben şahsım olarak üztüne doktor tanımıyorum bu aylarda hamilelik düşünüyorum ve tabiki bülent beyde düşünüyorum doktorunuzu uzakta aramayın bayanlar çünkü bülent bey çok yakında
canım ilk önce çok geçmiş olsun .bende yaklaşık 4 ay önce endometrium ameliyatı oldum senin gibi hem endo hem laparoskopi oldum bende çikolata kisit vardı doktorumda klinik şefi aynı zamanda berna dilbazdı başka bi berna adında doktor bilmiyorum orda ben sen soyadını farklı yazmuış olabilrimisin evet eşinin adı serdar ama berna hanım dalında çok uzman biridir yani benim ameliyatımı falan çok başarılı yaptı çok şükür bu ay hamile kaldım sayesinde ve birçok hastanede birçok doktora da danışmıştım berna hanımı hepside dalında uzman dediler berna hn için eğer uzman olmasa zaten klinik şefi yapmazlardı heralde diye düşünüyorum canım nediyosa doğrudur bence sen yine tedavini yarıda bırakma ama bana kalırsa istersen başka doktrlarda danışabilrisin tabi
bülent alp aydın benim tek geçtiğim doktor burada ilk sayfalarda ankarada doktor arayan her kese tavsiye etmiştim ben kendisini 8 yıldır tanıyorum ve ben şahsım olarak üztüne doktor tanımıyorum bu aylarda hamilelik düşünüyorum ve tabiki bülent beyde düşünüyorum doktorunuzu uzakta aramayın bayanlar çünkü bülent bey çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?