Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

arkadaslar fatih hast.de kimi onerirsiniz? ben hosdere'de olana cok yakinim ve bayan dr. istiyorum kimi onerirsiniz?

Arkadaşlar, çağ hastanesinde sevgi hanımı çok methediyorlar..
bende anne olmaya karar veren bir kişilik olarak doktor araştırması yapıyorum.
bayan olsun istiyorum. ve doğum da yapabileceğim bir hastanede çalışsın istiyorum.kolayca kendisine ulaşabiliyim.
sevgi hanıma en erken 1,5 ay sonraya randevu veriyolar... ((

Merhaba, carpe_diem

Daha once mesajinda dogum yapmak icin Ufuk Universitesini sormussun. Ben de Ufuk universitesinde dogum yapmayi dusunuyorum. Ufuk universitesinde devam ettin mi? Eger ettiysen birkac sorum olacak. Cevaplarsan cok sevinirim.

Ufuk Universitesin de yeni dogan unitesi olmadigini duydum. Dogum da yeni dogan unitesinin olmamasi nasil etkiledi? Dogumun nasil gecti? Dogumuna Cemil Kaya mi girdi? Ufuk Universitesi nasil di? Memnun kaldin mi?

Kusura bakma, biraz fazla soru yazmis olabilirim. Bunlari cevaplaman ve konuyla ilgili aklina gelen bilgileri benimle paylasman beni cok mutlu eder.

Simdiden cok cok tesekkurler....

HERKESE MERHABALAR,

Ben ankara da kadın doğum doktoru olarak işinin ehli, şahane insan Prof.Dr.ACAR KOÇ'U tavsiye
hastane olarakta MESA Hastanesini tavsiye ederim....

slm arkadaşlar, mesa hastanesine giden ya da oraya ait bilgisi olan varmı ben bayındırdan oraya transfer olmak istiyorum:) yardımcı olursanız sevinirim.
birde bu hrs diye yazdığınız nedir?? :)

mesada doğum yaptım canım çok memnun kaldım, doktorum dışardan gelip girdi doğuma..doktorları bilmiyorum ama hemşireler süperrrrr....

Canım yenı sıstemden fıyatlar etkılenmemıs o zaman bende ılk basta 29 mayısa gıdıyodum yalnız camının ordakıne orasıda satılınca lokman hekıme dondum madem doktor degıscek dedım.cunku ben doktorun doguma da gırmesını ıstıyodum.Nesrın hanım gırcek mı dogumuna.eger lokman hekımde fıyatlar cok ucarsa bende 29 mayısa doncem tekrarda

kizlar aranizda ufuk universitesi hastanesinde dogum yapan var mi? lutfen bilgi verir misiniz? yeni dogan unitesi yok diyolar sorun olur mu acaba?

Selam,

Bir arkadaşım tavsiyesi ile Başkent Üniversitesi Hastanesinden DR Esra Kuşçu'ya gideceğim. Daha önce Esra hanıma giden var mı acaba?

Ayrıca Başkent Hastanesinin ücretleri nasıl? Tahlil, Doğum gibi.

teşekkür..

9. haftamdayım, aslında gittiğim bir bayan doktor var, çok da güleryüzlü ve bilgili biri ama zekai tahirde çalışıyor ve özel hastanelerden çağ hastanesi ile anlaşmalı, bu iki hastanede çok cazip gelmiyor Çağ hastanesinin yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğunu zannetmiyorum, daha önce gebelikle ilgili başka forumlarda bazı özel hastanelerde erken doğum vb riskli durumlarda devlet hastanelerine sevkedilme durumu olduğunu okumuştum. Özel hastanelerde doğum yapan arkadaşlar, yenidoğan bölümü iyi olan özel hastaneler hangileri? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Özellikle Bayındır ve HRS nasıldır acaba?? ş

Bu arada çağ hastanesinden sevgi hanıma giden bir arkadaşım oldu, ama o dönemde sevgi hanım lokman hekimdeydi, çok memnun kaldığını söylemişti.

Alıntı:
sheylaa kullanıcısından alıntı
nereye giderseniz gidin ama sakın başkent hastanesine gitmeyin.ben orda doğum yaptım bin pişmanım.merak edenler özelden mesaj atabilir.

slm canım ben ozelden nasıl msj atıldıgını bılmedıgım ıcın yazamadım, bende baskente gıdyorum senın basına neler geldı bıraz anlatırmısın?

yeni üye olduğum için özelden mesaj yazamıyorum..başkent üni hastanesinde yaşadığın sıkıntıyı anlatabilir misin

Esra hanım çok iyi bir doktormuş canım
doğumada kendisi giriyor
ama özel sağlık sigortan yoksa bayağı bir masraflı sanıırm
örneğin amiosentes 1 milyar gibi bir rakam vermişler arkadaşıma
tahliller,doğum ücreti neysede benide diğer 3lü tarama vs.onlar düşündürüyor beni:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…