- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
Esra hanım çok iyi bir doktormuş canım
doğumada kendisi giriyor
ama özel sağlık sigortan yoksa bayağı bir masraflı sanıırm
örneğin amiosentes 1 milyar gibi bir rakam vermişler arkadaşıma
tahliller,doğum ücreti neysede benide diğer 3lü tarama vs.onlar düşündürüyor beni:çok üzgünüm:
canım arkadaşım sezeryan oldu,gece oldu,doktor hemen gelmiş.normal doğumu bilemiyorum.yanlız hastane küçük biraz,odalar sıkış sıkış sanki diğer hastaneleri bilmiyorum da,kimisi iyi değil demiş başkent içinEsra hanım normal doğuma da giriyor mu acaba? Bi arkadaşım oradan göğşen beye gitmişti, o da memnun kaldı, tahlil için çok fark ödemedim diyor ama amniyosentez için 1 milyarı duyunca kafam karıştı.
canım arkadaşım sezeryan oldu,gece oldu,doktor hemen gelmiş.normal doğumu bilemiyorum.yanlız hastane küçük biraz,odalar sıkış sıkış sanki diğer hastaneleri bilmiyorum da,kimisi iyi değil demiş başkent için
ben sadece esra hanım için iyi diyorum.
tahlil olayını bilmiyorum,ama her ay kontrole gidip kan(özellikle hormon tahlili)
ultrason,hamilelik için yapılan testler,şeker yüklemesi felan,özel oda ücreti az tutacağını sanmıyorum,arkadaşım zaten amniyosentezi gazide yaptırmak zorunda kaldı.
2.5-3 milyar arasıda sezeryan tuttu(2 yıl önceki fiyat)
canım sen hamilemisin?ben değilim ama araştırma yapıyorum
ankara tıpıda düşünüyorum çok kararsız kaldım(
özel hastanede herşey para canım,heleki sorunlu bir hamilelik yaşarsan ki Allah korusun...ben 10 haftalık hamileyim.. en iyisi senin gibi daha hamile kalmadan karar vermek . bu aşamada kararsızlık yaşamak daha kötü. sanırım ankara üniversitesine gideceğim.. ama ordan hangi doktora gideceğimi netleştiremedim
özel hastanede herşey para canım,heleki sorunlu bir hamilelik yaşarsan ki Allah korusun...
ama ben yinede hamile kalmadan gidip sormayı düşünüyorum ücretlerini
ankara tıpa da iyi diyorlar.cem beye iyi diyorlar,ama ben bayan doktor istiyorum aslında
bende başkentle tıp fakiltesi arasında kaldım.doktordan memnun kalırsan banada haber ver lütfen
Ben Başkent hastanesine gidiyorum, hastane hafta içi oldukça tenha ama cumartesileri kalabalık oluyor. Yine de öyle saatlerce beklemiyosunuz. Ben şimdiye kadar en fazla yarım saat beklemişimdir. Doktorum Filiz Yanık,çok tatlı ilgili bir bayan. Şu an için hastaneden de doktorumdan da bir şikayetim yok. Muayene ücreti olarak 160 lira veriyoruz, 2li test için de 20 lira aldılar (emekli sandığına bağlıyım)
eee..kızlar aydan biri yi tanıyan varmı?? ya da gazi de özel doğum için falan yorum yapacak ?? :uhm:
Ben Aydan Biri'nin takibindeyim. tek kelimeyle mükemmel. ilk doğumumda Bayındır'a gitmiştim. dr.um beni yarı yolda bıraktı. apar topar fatih ünv. gidip beni hiç tanımayan bir. dr.la doğum yaptım. 2. hamileliğimde 4 tane dr. değiştirdim.(bunlardan ikisi bilgi hastanesinden mine hanım ve selçuk bey, hele selçuk bey resmen hayatmı kararttı) en son Aydan Hanım'da karar kıldım. ZAten arkadaşımın doğumunu da o yaptırmıştı tavsiye üzerine gittik.. çok ilgili, güler yüzlü, sorulara sıkılmadan cevap veriyor. Hem de bana sezaryen sonrası normal doğum yaptıracak(inşallah).Yalnız randevu almak çok zor ve çok bekleniyor.
Muayene ücreti 165 TL. ayda bir kez veriliyor. her muayenede değil. epidural normal doğum için hastane+ öğretim üyesi farkı 900 TL. özel oda bulmak zor ama bulabilrseniz 200 civarı da sanırım özel oda.
Merhaba,
Sezeryan sonrası normal doğumu çok merak ediyorum Bunu her doktorun göze alamadığını,riskli olduğunu duymuştum.Bu konuda bilgi verebilirsen çok sevinirim. Yani bunun gerçekleşebilmesi için ne gibi şartlar gerekiyor?a.s.
dr.un anlattıklarını ileteyim.
2 doğum arası en az 2 yıl olacak, bebek çok iri olmayacak,çatı müsait olacak, suni sancı gerektirecek durum olmayacak (doğumun ilerlememesi vs.) başka birşey söylemedi. bir de anne çok istemeli dedi. normal doğumu kadın yapar biz sadece yol gösteririz dedi.
benim şimdilik iyi gidiyor. bebeğim çok iri değil. zaten fazla kilo almaması için eleviti ve balıkyağını bıraktım. 2100 kalorilik diyet uyguluyorum.
ama herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi. rahimdeki dikişlerin yırtılması ihtimali var o da binde 2 gibi oranmış. bu ihtimal yüzünde ünv. hastanesini tercih ettim zaten.
geçen haftaki kontrolde söyledi dr. o hafta içi 3900gr.lık bir sez. sonrası normal yaptırmış.
İnşallah ben de yapabilirim. İlk doğumumda 36,5 haftada su geldi bebek doğum kanalına giremedi ve kafası çok çok büyüktü. 12 saat suni sancıya rağmen açılma olmadı. mecburen sez. oldum. bunda sez. olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?