Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

ilk hamileliğimde numune ferit saraçoğlu ( gittiğime bşn pişman oldum)
sütten ağzım yandığı için 2.hamileliğimde öncesinde hacettepe sinan beksaç ,bilgi hastensi selçuk bey hamile kalınca lütfü önderoğlu şuan da da aydan hanıma gidiyorum.
görünürde çok doktor değişmişim gibi duruyo biliyorum ama ilkinde güvendim ve 5 aylık bebeğimi hiç uğruna kaybettim. her neyse doktor işi gerçekten çok zor.ben çevreden buradan duyduklarımla sinan beye gittim çok detaycı ve iyi bi doktor ama bi o kadar yoğun ve yurt dışına çok çıkıyor.selçuk bey kibar güler yüzlü zaten ara ara ona gidicem çünkü 2 yıldır durumumu biliyor.ama özel hastane geceleri doktor yok haftasonu cumartaesi öğlene kadar doktor var.yani gecenin bi yarısı bilgi hastenesine gitseniz sizi geri yolluyolar.o nedenle güvenemiyorum.lütfü önderoğlu ise biraz hayal kırıklığı oldu bende ve aşırı pahalı muayene 350 tl.ayrıca doğumu özel hastaneden yaptırıyo.ona gidince bi 8-10 milyarı gözden çıkaracan.bide lütfü bey acil bi durumda bekle muayenehaneye gel dedi tel numarasınıda ilkinde vermesini bekledim acil bişey olursa nasıl ulaşacam size dedim burayı ara dedi.2 gidişimde ağzımla istedim zoraki bi kağıda yazdı.her gidişimde 5dk sürdü muayenesi ne bi tansiyon baktı ne bir kilo açıkcası belkide riskli bi durum görmeyince pek aldırmıyodur belki bilmiyorum.son olarakta aydan hanıma gittim 3 hafta önceden randevuyu ancal alabildim.gazide şuan muayene ücreti 185 tl. 1 saat bekledim çünkü yoğun oldukça lütfü beyin sölediği ilaçları içmememi söledi. kafam iyice karıştı.ohaoldumsmile yanlız hemen kartını verdi acil bişey olursa ara dedi. güven veriyo açıkcası ama henüz onunla ilgili tam bişey diyemiycem.ama şuan aydan hanıma devam etmeyi düşünüyorum.uzun uzun anlattım doktor maceramı sonuç olarak numune hariç diğerlerini tercih edebilirsiniz.artılarını ve eksilerini yazdım.
aydan hanım hakkında ekstra bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.gazide hoca doğuma girerse normal sezeyan farketmiyo 800+ 300 gibi bi para alıyolar.özel odada kalınca günlük 100 daha yaklaşık tüm takiplerle toplam 1500 lira. hihoyyyt

kızlar bende gazi üniversitesinde ahmet erdeme gitmeyi düşünüyorum ve doğuma da o girsin istiyorum ama yapılan kan tahlilleri falan da ücretli mi oluyor özele gidince bir de normal doğum olsa da hoca giriyormu yoksa nöbetçi dr mu giriyor doğuma

cnm aydan biriyi tavs,ye ederim gitimişin biliyosun zaten ve yıllar gecesede bi degişiklik yok merak etme :) ben kendisine gtmiyorum ama cok iyiy tanıyorum kesinlikle tavsiye ederm ama cok kalabalık cok önceden randevu laman gerkiyor ve cok bekliyyosun ...

ben suana güven hastanesine gidiyorum bayan doktor diye tuttrmustum simdi doktorm taner bey ve her gittigimde iyikide gelmişim diiyip dua edip cıkıyorum oadkar memnunumki anlatamam hastane cok temz herseyi heryeri cok temz aletleri hep yeni cok güsel yane herkese diyorum taner bey yane her acıdan cok iyi bi doktor muayene ücreti ssk lı isen 36 tl senn tercihn tabi aydan ahnımda cooook iyi ama benm doktorumda cok iyiopuyorumnanaktan allah ahyrılı bebeişler nasip etsin inş sanada:Saruboceq:

hayır doktor bülent beyi bende tavsiye ederim kayınvalidemdende metini duydum kendisi bülent beye muayene olup bi operasyon geçirmişti benve eşim bayan doğum doktoru istemesek kesinlikle ona giderim

merhaba,
1 Mayıs da 2.0ğlum doğdu. İlkinde devlet hastanesi olmasını çok istemiş ve zekai tahir de yapmıştım. yaşadıklarım kabus gibiydi.ikincisinde çok bocaladım , doğumu nerde yapsam diye. Hrs de yaptım doktorumda Coşkun Aydın dı. Tek kelimeyle hem hastaneden hem doktorumdan hem de ekipden acayip memnun kaldım . İlkinde yaşadığım sıkıntıların hiçbirini yaşamadım.Tatil günü olmasına rağmen Coşkun Bey tüm ekibi topladı ve hepsi birebir yakınen ilgilendi.Hele bir hemşirem vardı Sinem hemşire dünya tatlısı bir kızdı.Kesinlikle tavsiye ederim

Ben 33 haftalık hamileyim kızlar, zekai tahirin doktoruna gidiyorum özel muayenehaneye, ancak zekai tahirde doğum yapmaktan vazgeçtim okuduklarım sayesinde.Zaten doktorum da özele yönlendiriyor sürekli, özeller de çok pahalı oluyor ama Akropolü ve dR.Bülent Alpaydın'ı düşünmeye başladım, araştırıcam ve gidip görüşücem, size de bildiririm. Allah hepimize yardım etsin inşallah.

arkadaşlar banada kadın dogum uzmanı lazım ancak gebelikle ilgili bi durum degil muayene için gerekli devlet hastanesinde yada özel hastanelerde tavsiye edeceginiz doktor varsa lütfen yardımcı olurmusunuzmafoldumben

arkadaşlar banada kadın dogum uzmanı lazım ancak gebelikle ilgili bi durum degil muayene için gerekli devlet hastanesinde yada özel hastanelerde tavsiye edeceginiz doktor varsa lütfen yardımcı olurmusunuzmafoldumben

Kızılayda emine sernur yorulmaz var canım..Geçmiş olsun..

merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim 20 günlük bi prensesim var bana ankarada iyi bir çocuk dr önerirmisiniz araştırıyorum ama daha bulamadım birini

bu arada doğumu akropolde dr bülent alp aydın yaptırdı herkeze şiddetle tavsiye ederim mükemmel bi hoca çok ilgili personel herşeyle tek tek ilgileniyorlar

çok teşekkür ederim tam adres verebilirmisiniz yarın devlet hastanesine gitmeyi düşünüyordum olmazsa oraya gidiyim:bbo:
Tabi canım yazayım..
kocatepe camii yanı dr.mediha eldem sokak no:73/6 kızılay/ankara
03124354282
merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim 20 günlük bi prensesim var bana ankarada iyi bir çocuk dr önerirmisiniz araştırıyorum ama daha bulamadım birini

Canım inci afacan var özel yeride var.devlet hastanesinede gidiyor..

teşekkür ederim Allah razı olsun yarın devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım işlerimin yogunlugundan istedigim sonucu alamazsam mutlaka gidecegimbilmiyorumkismile

yardımlarınızdan ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim galiba devlet hastanesinde çözümü buldum zemuszemus

Selam tatlım kocatepe camisinin orda Emine Sernur Yorulmaz var kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim memnun kalıcaksın. Kadın birincisi para göz deil. 25 mayısta gittim 80 tl muayene ücreti verdim sonraki ay kontrole gittim bişi yapmadık dedi almadı bugün yine gittim yine almadı.. Ve çok yardımcı..

Kesinlikle bende sana katılıyorum canım..

Lina Kadın Sağlığı merkezinden Dr Sema Yıldırım öneriyorum.Son derece güleryüzlü ilgili.Merkezde çok güzel doktorlarının ekip halinde olması çok güzel.Bu hafta acil bir sorunum oldu.Dr Sema hanıma telefonla ulaştım.kendisi izinde olduğunu söyledi beni Mine hanıma yönlendirdi.Çok hoşuma gitti.Son bir havadis merkezin yerini değiştirip daha büyük bir hastaner olacaklarmış

merhaba, aydan hoca bu yogunlugunun içinde normal dogumlara giriyormu çoooook merak ediyorum siz ve arkadaşınız normal mi dogum yaptınız, gece olsaada geliyor mu??
henüz kendisiyle konuşmadım bu konulrıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…