- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
ben bundan 8-9 yıl önce AYDAN BİRİ ye gitmiştim ama doğum için değil...oldukça kendiden emin,ilgili bir tavrı vardı memnun kalmıştım.şu an gazi ünv. deymiş şimdi bebek düşündüğüm için yine ona gitmek istiyorum ama bu kadar zamanda bir değişiklik olmuşmudur? yada hastane nasıl acaba? yoğunmudur? bu doktora giden varmı acaba?ya da gazide doğum yapan? cevap yazarsanız sevinirim...
hayır doktor bülent beyi bende tavsiye ederim kayınvalidemdende metini duydum kendisi bülent beye muayene olup bi operasyon geçirmişti benve eşim bayan doğum doktoru istemesek kesinlikle ona giderimarkadaşlar
daha öncede dikkatimi çekmişti
gene çekti
bu arkadaş
bu forumda sadece bu dr u övmüş başka hiç bir paylaşımda bulunmamış aralıklarla süper dr yazıp çıkmış
anlamadım
dr a hasta topluyo yakını sanırsam !!!!!
arkadaşlar banada kadın dogum uzmanı lazım ancak gebelikle ilgili bi durum degil muayene için gerekli devlet hastanesinde yada özel hastanelerde tavsiye edeceginiz doktor varsa lütfen yardımcı olurmusunuzmafoldumben
Tabi canım yazayım..çok teşekkür ederim tam adres verebilirmisiniz yarın devlet hastanesine gitmeyi düşünüyordum olmazsa oraya gidiyim:bbo:
merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim 20 günlük bi prensesim var bana ankarada iyi bir çocuk dr önerirmisiniz araştırıyorum ama daha bulamadım birini
teşekkür ederim Allah razı olsun yarın devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım işlerimin yogunlugundan istedigim sonucu alamazsam mutlaka gidecegimbilmiyorumkismile
yardımlarınızdan ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim galiba devlet hastanesinde çözümü buldum zemuszemus
Selam tatlım kocatepe camisinin orda Emine Sernur Yorulmaz var kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim memnun kalıcaksın. Kadın birincisi para göz deil. 25 mayısta gittim 80 tl muayene ücreti verdim sonraki ay kontrole gittim bişi yapmadık dedi almadı bugün yine gittim yine almadı.. Ve çok yardımcı..
Ben Aydan Biri'nin takibindeyim. tek kelimeyle mükemmel. ilk doğumumda Bayındır'a gitmiştim. dr.um beni yarı yolda bıraktı. apar topar fatih ünv. gidip beni hiç tanımayan bir. dr.la doğum yaptım. 2. hamileliğimde 4 tane dr. değiştirdim.(bunlardan ikisi bilgi hastanesinden mine hanım ve selçuk bey, hele selçuk bey resmen hayatmı kararttı) en son Aydan Hanım'da karar kıldım. ZAten arkadaşımın doğumunu da o yaptırmıştı tavsiye üzerine gittik.. çok ilgili, güler yüzlü, sorulara sıkılmadan cevap veriyor. Hem de bana sezaryen sonrası normal doğum yaptıracak(inşallah).Yalnız randevu almak çok zor ve çok bekleniyor.
Muayene ücreti 165 TL. ayda bir kez veriliyor. her muayenede değil. epidural normal doğum için hastane+ öğretim üyesi farkı 900 TL. özel oda bulmak zor ama bulabilrseniz 200 civarı da sanırım özel oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?