Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

Canım spinal anesteziden nasıl memnun kaldınmı yani ağrın tam olarak kaç saat sonra başlıyor, bildiğim kadari ile epidural daha iyiymiş ağrı olduğunda ağrı kesici veriliyormuş...anlatırmısın nasıl olduğunu.

Slm ben Akay Hastanesine Dr Tolga Ecemiş'e gidiyorum. 10 haftalık hamileyim. 2 kere gittim banada kuzenim önermişti. Çok talep var ki randevuları hep dolu. Ben de çok memnunum açıkcası. Kesinlikle öneririm. Hem Akay Hastanesi güzel bir hastane.

Kızlar ben 35 haftalık hamileyim daha öncede yazmıştım Prof.Dr. Fırat Ortaç'ın muayenahanesine gidiyorum. Çok memnunum benim panik olamam mahal vermiyor ve kendimi çok rahatlamiş hissediyorum. Doğumu da Güven'de yapacağım. Mesa'yada baktım fakat Güven'in yenidoğan'ı daha iyiymiş. Fiyatlar ikisinde de aynı. Doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kızlar ben mesada Cemil Kayaya gidiyorum.Herkes çok tavsiye etti.Daha önce Güvandeymiş ama Mesaya geçmiş.Ayrıca Mesanın doğum bölümü çok profesyonel şekilde hazırlanmış.Tam bir hizmet sunuyor.Ekipte iyi..Tavsiye ediyorum.

evet canım çok memnun kaldım.sezeyanda spinal daha uygunmuş çünkü epiduralda azda olsa ağrı hissedebiliyomuşsun.benim nerdeyse hiç ağrım olmadı.ameliyattan çıkp uyuşma geçmeye başladığında çok az sızı oldu,hemen iğne yaptılar geçti ağrı.sonrasında öyle kayda değer bi ağrı hissetmedim.tavsiye ederim herkese.üstelik süt gelmeme problemimde olmadı.evde yatmadım,hemen gezmeye başladım.iiki sezeryan olmuşum..

ALARAHAN ben sadece bu hamileliğimde LÜTFÜ BEYE GıTTıM. dha önceki hamileliklerimde büyük doğumdan doktorlara giiim TÜLıN HANIMA.

ALARAHAN büyük doğumda çok yıpratıyorlar inasanı benim kürtajı bile beceremediler parça kaldı 10 gün içinde 2. kürtajı oldum. yani bilmiyorum ama o hastaneye ne zaman gitsem aksilikler bırakmıyor beni.

Süper ya çok sevindim senin adına. Bende kısmetse 21 nisanda .ZKB.da sezeryen olucam Doktorum Doç.Dr. SERDAR OĞUZ.

Son düzenleme:

mumamu, benim kürtajımda ztb'den dr.un muayenehanesinde olmuştu. iki gün önce evde karnımda batma ve aşağıya vuran ağrılarla acillik oldum. Ben apandisitten korktum, ağrı sağ tarafta olunca. Kan testlerimde crp inanılmaz yüksek çıktı, bu arada acil doktoru bir hafta önce kürtaj olduğum için kadım doğuma sevketti. Muayenede kadın doğumcu endometriumun gününe göre kalın olduğunu çok iyi temizlenmemiş olabileceğini söyledi. Ertesi gün kendi druma gittim bana belki tüplere kan dolmuş olabileceğini, gebelikle birlikte kistik bir şey olmuş olabileceğini, endometriumun asla kalın olmadığını vs. vs. söyledi ve kuvvetli bir ağrı kesici al geçer dedi. CRP için bir antibiyotik kullanayım mı yeni bir idrar kültürü yaptırayım mı dedim, sen bilirsin dedi. Sorumsuzluğa bakar mısın? O akşamki kadar şiddetli ağrım yok ama sanki pusuda ve hassasiyeti hissediyorum. Ayrıca, dün zar gibi iki parça bir şey düştü sanki ondan sonra ağrım biraz daha azaldı.
mumamu, umarım bu kürtaj bende bir sakatlık bırakmaz bir daha gebe kalırsam, artık dr.um belli lütfü bey, kesinlike. Sana da kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum.

demekki doktorun iyi temizlememi..tekrar ultrosana girseydin keşke. ben tekrar girdiğimde küçük bir parçamı pıhtımı olduğunu anlayamadılar mecburen kürtaj oldum ikinciye.vücudun toparlanması zor oluyor senin gibi benimde rahim duvarı incelmiş 3 ay adet göremedim mecburen hormon ilacı kullandım öyle oldum.bu defada 3 ayın birikiminden dolayı inanmzsın simsiyah 1 bulaşık leğenine yakın kan geldi acile zor attılar.

mumamu, parça görünmüyor ama kanda iltihap fazla (crp yüksek) ama bunu nasıl yok ederim ne kendi dr.um ne de acildeki kadın doğumcu bir şey demedi. Ağrım azaldı ama halsizliğim ve huzursuzluğum var. Kafama göre antibiyotikte kullanmak istemiyorum. Zorda kalırsam üriner sisteme yönelik bir antibiyotik alacağım.

kızlar ben çağ hastanesinde sevgi hanıma ilk kontolümü oldum, çok memnun kaldım, ilgi ve alaka süperdi, hepinize tavsiye ederim, bu arada daha önce orda doğum yapmış annelerle de konuşma fırsatım oldu, hepsi çok memnun kalmışlar, bilginize.....

ben lina kadın sağlığına gidiyorum 5 aylık hamileyim ve doktorumdan ve ortamdan çok memnunum doğumumu allah nasip ederse hrs de yapcam

etlik zübeyde hanım da volkan kurtarana gidiyorum ilgili bi doktor özeline gidersen hastanede ve özel muayenisinde güzel ilgileniyo.
birde medicana da can aslanca hastane güzel doktor ii biraz fiyat uçuk ama.

kızlar selam, bütün geçmişi okumaya çalıştım ama bulamadım. Özel Akay hastanesinde doğum yapan yada kontrollere giden kimse yokmu? bilgisi olan varsa paylaşabilirmi özellikle doğumla ilgili

Arkadaşlar Merhaba,
Bebek isteyen çözüm arayanlar için kesinlikle HRS hastanesini ve Tarık Aksuyu önermiyorum.Herkes çok iyi işinde bir numara diyor.Ticarete dökmüşler işi.Adam aynı zamanda Hacettepede Ana bilim dalı başkanıymış.Ama insanların hayatıyla umutlarıyla kumar oynuyor.Kendisine başvuran bir hastaya bir iki kan hormon değerinden başka birşeye bakmıyor.Başka doktorlarda böyle ama bu adam tüp bebek uzmanı diğer meslektaşlarından daha tecrübeli ve bilgili olmalı.Buna rağmen hemen yumurtlama ilacı arkasından yumurta çatlatma hatta aşılama olayına geçiyor.Sen karşısında bilgisiz tecrübesiz güveniyorsun.Sen ona göre deneme tahtasısın.Tüplerin tıkalımı rahim bebek için uygunmu ve bilemediğim daha birçok şeyi test etmeden bu uygulamalara geçiyor.Sonra hamile kaldım diye sevinemiyorsun bile.Bakıyor "aa tüpe takılıp kalmış dış gebelik hadi ver 1.200 Tl ameliyatla alalım" Oldu ne kadar rahatsın.Bedenimizle umutlarımızla böyle sorumsuzca nasıl oynayabiliyorsun.Rahim filmi sıkıntılı bir işlemmiş ama bir on dakikalık ağrının ne önemi varki bebek kaybetmek insanın ruhunda telafi edilmez izler bırakıyor.Adamın umurunda değil.Denerim düzeltirim zaman,para duygular hep sizden gitsin önemli değil tarzı beni çok sinirlendiriyor.
Aman arkadaşlar bu ticaretin içinde bulunmayın.HRS yi Tarık Aksuyu kesinlikle tercih etmeyin.
Doktor olarak ZTB da Hüseyin Yeşilyurt var.Süper bir doktor.Tek sorun ZTB hastanesinde.Orasıda kasaplarla dolu.Kapıdaki güvenliğinden içerideki görevlileri doktorlarına kadar saygısız sevimsiz.Hastalara sürü muamelesi yapılıyor bir oraya bir buraya savurup canlarını acıtıyorlar.Allah oraya düşürmesin.Düşenide sağlıkla kurtarsın.Uzman doktorları iyi ama hastanede yapılan işlemleri yapan diğer doktorların görevlilerin eline düşmek istemezsiniz.
Bu durumda bende çaresizim.Hangi hastaneye hangi doktora gidebilirim bilemiyorum.Hüseyin Yeşilyurt iyi ama tekrar ZTB gitmek kabus gibi.
Şimdi bir de rahim filmi çektirmem gerekiyor.Aranızda Rahim filmi çektiren varmı.Nerede nekadara yaptırdınız.Önerebileceğiniz bir doktor ve hastane varmı?
Teşekkürler
Sevgiler...

slm etlik zübeyde hanımda volkan kurtaran ın özeliine gidiyorum tahliller için hastaneye gönderiyo sıra beklemiyoruz muayene ücreti 160 ytl iyi bir doktor tavsiye ederim mesai saatleri arasında olursa doğum kendi giriyoo olmazsa ordaki arkadaşlara emanet edio sezeryan olursa kendi giriyo sözü geçen bi doktor.

canım gebelik bölümünde rahim filmi çektirenlerin topiği var, oraya bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…