- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
ben yaklaşık 3 hafta önce sincan lohman hekimde doğum yaptım.spinal sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu.gayet memnun kaldım.çok ilgililerdi.ödeme olarakta ssk lı olarak 650 ödedik.2 gece kalma,bebeğin kontrolleri,ilk aşısı herşey içine.normal doğum 300 lira.2 gün sonra bebeğim sarlık oldu,o yüzdende bi gece kalıp fototerapi gördük.150 lira ona ödedik.bi rahatsızlığı olsa gene oraya giderim,benim dr aylin totan,çok ilgili ve bilgili bence.önceleri tereddüt ediyodum ama şimdi iiki ona gitmişim diyorum.tavsiye ederim..
Canım spinal anesteziden nasıl memnun kaldınmı yani ağrın tam olarak kaç saat sonra başlıyor, bildiğim kadari ile epidural daha iyiymiş ağrı olduğunda ağrı kesici veriliyormuş...anlatırmısın nasıl olduğunu.
evet canım çok memnun kaldım.sezeyanda spinal daha uygunmuş çünkü epiduralda azda olsa ağrı hissedebiliyomuşsun.benim nerdeyse hiç ağrım olmadı.ameliyattan çıkp uyuşma geçmeye başladığında çok az sızı oldu,hemen iğne yaptılar geçti ağrı.sonrasında öyle kayda değer bi ağrı hissetmedim.tavsiye ederim herkese.üstelik süt gelmeme problemimde olmadı.evde yatmadım,hemen gezmeye başladım.iiki sezeryan olmuşum..
Süper ya çok sevindim senin adına. Bende kısmetse 21 nisanda .ZKB.da sezeryen olucam Doktorum Doç.Dr. SERDAR OĞUZ.
hayırlı doğumlar canım,inşallah sende hiçbi sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsın..
ALARAHAN büyük doğumda çok yıpratıyorlar inasanı benim kürtajı bile beceremediler parça kaldı 10 gün içinde 2. kürtajı oldum. yani bilmiyorum ama o hastaneye ne zaman gitsem aksilikler bırakmıyor beni.
Arkadaşlar Merhaba,
Bebek isteyen çözüm arayanlar için kesinlikle HRS hastanesini ve Tarık Aksuyu önermiyorum.Herkes çok iyi işinde bir numara diyor.Ticarete dökmüşler işi.Adam aynı zamanda Hacettepede Ana bilim dalı başkanıymış.Ama insanların hayatıyla umutlarıyla kumar oynuyor.Kendisine başvuran bir hastaya bir iki kan hormon değerinden başka birşeye bakmıyor.Başka doktorlarda böyle ama bu adam tüp bebek uzmanı diğer meslektaşlarından daha tecrübeli ve bilgili olmalı.Buna rağmen hemen yumurtlama ilacı arkasından yumurta çatlatma hatta aşılama olayına geçiyor.Sen karşısında bilgisiz tecrübesiz güveniyorsun.Sen ona göre deneme tahtasısın.Tüplerin tıkalımı rahim bebek için uygunmu ve bilemediğim daha birçok şeyi test etmeden bu uygulamalara geçiyor.Sonra hamile kaldım diye sevinemiyorsun bile.Bakıyor "aa tüpe takılıp kalmış dış gebelik hadi ver 1.200 Tl ameliyatla alalım" Oldu ne kadar rahatsın.Bedenimizle umutlarımızla böyle sorumsuzca nasıl oynayabiliyorsun.Rahim filmi sıkıntılı bir işlemmiş ama bir on dakikalık ağrının ne önemi varki bebek kaybetmek insanın ruhunda telafi edilmez izler bırakıyor.Adamın umurunda değil.Denerim düzeltirim zaman,para duygular hep sizden gitsin önemli değil tarzı beni çok sinirlendiriyor.
Aman arkadaşlar bu ticaretin içinde bulunmayın.HRS yi Tarık Aksuyu kesinlikle tercih etmeyin.
Doktor olarak ZTB da Hüseyin Yeşilyurt var.Süper bir doktor.Tek sorun ZTB hastanesinde.Orasıda kasaplarla dolu.Kapıdaki güvenliğinden içerideki görevlileri doktorlarına kadar saygısız sevimsiz.Hastalara sürü muamelesi yapılıyor bir oraya bir buraya savurup canlarını acıtıyorlar.Allah oraya düşürmesin.Düşenide sağlıkla kurtarsın.Uzman doktorları iyi ama hastanede yapılan işlemleri yapan diğer doktorların görevlilerin eline düşmek istemezsiniz.
Bu durumda bende çaresizim.Hangi hastaneye hangi doktora gidebilirim bilemiyorum.Hüseyin Yeşilyurt iyi ama tekrar ZTB gitmek kabus gibi.
Şimdi bir de rahim filmi çektirmem gerekiyor.Aranızda Rahim filmi çektiren varmı.Nerede nekadara yaptırdınız.Önerebileceğiniz bir doktor ve hastane varmı?
Teşekkürler
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?