K
karafilik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
- #121
Arkadaşlar Merhaba,
Bebek isteyen çözüm arayanlar için kesinlikle HRS hastanesini ve Tarık Aksuyu önermiyorum.Herkes çok iyi işinde bir numara diyor.Ticarete dökmüşler işi.Adam aynı zamanda Hacettepede Ana bilim dalı başkanıymış.Ama insanların hayatıyla umutlarıyla kumar oynuyor.Kendisine başvuran bir hastaya bir iki kan hormon değerinden başka birşeye bakmıyor.Başka doktorlarda böyle ama bu adam tüp bebek uzmanı diğer meslektaşlarından daha tecrübeli ve bilgili olmalı.Buna rağmen hemen yumurtlama ilacı arkasından yumurta çatlatma hatta aşılama olayına geçiyor.Sen karşısında bilgisiz tecrübesiz güveniyorsun.Sen ona göre deneme tahtasısın.Tüplerin tıkalımı rahim bebek için uygunmu ve bilemediğim daha birçok şeyi test etmeden bu uygulamalara geçiyor.Sonra hamile kaldım diye sevinemiyorsun bile.Bakıyor "aa tüpe takılıp kalmış dış gebelik hadi ver 1.200 Tl ameliyatla alalım" Oldu ne kadar rahatsın.Bedenimizle umutlarımızla böyle sorumsuzca nasıl oynayabiliyorsun.Rahim filmi sıkıntılı bir işlemmiş ama bir on dakikalık ağrının ne önemi varki bebek kaybetmek insanın ruhunda telafi edilmez izler bırakıyor.Adamın umurunda değil.Denerim düzeltirim zaman,para duygular hep sizden gitsin önemli değil tarzı beni çok sinirlendiriyor.
Aman arkadaşlar bu ticaretin içinde bulunmayın.HRS yi Tarık Aksuyu kesinlikle tercih etmeyin.
Doktor olarak ZTB da Hüseyin Yeşilyurt var.Süper bir doktor.Tek sorun ZTB hastanesinde.Orasıda kasaplarla dolu.Kapıdaki güvenliğinden içerideki görevlileri doktorlarına kadar saygısız sevimsiz.Hastalara sürü muamelesi yapılıyor bir oraya bir buraya savurup canlarını acıtıyorlar.Allah oraya düşürmesin.Düşenide sağlıkla kurtarsın.Uzman doktorları iyi ama hastanede yapılan işlemleri yapan diğer doktorların görevlilerin eline düşmek istemezsiniz.
Bu durumda bende çaresizim.Hangi hastaneye hangi doktora gidebilirim bilemiyorum.Hüseyin Yeşilyurt iyi ama tekrar ZTB gitmek kabus gibi.
Şimdi bir de rahim filmi çektirmem gerekiyor.Aranızda Rahim filmi çektiren varmı.Nerede nekadara yaptırdınız.Önerebileceğiniz bir doktor ve hastane varmı?
Teşekkürler
Sevgiler...
Kesinlikle çok çok haklısın. Gazi Ünv. ikiz doktorlar var hem hastane olarak hem de doktor olarak kesinlikle öneririm. Bence dene....CADIARZU