Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

Kesinlikle çok çok haklısın. Gazi Ünv. ikiz doktorlar var hem hastane olarak hem de doktor olarak kesinlikle öneririm. Bence dene....CADIARZU

Merhaba arkadaşlar..ben yaklaşık 3 ay önce Etlik Zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde, rahimde septum dan yani perde den dolayı histereskopi ve laparoskopi ameliyatları oldum.ameliyatımı yapan doktor Berna Arıcı idi.(sanırım eşi de var orda ismi serdar diye hatırlıyorum) geçen hafta çekildiğim kontrol amaçlı rahim filmime görede halen perdenin bir kısmı varmış.filmime göre berna hn.tekrar aynı ameliyatları olmam gerektiğini,bendeki perdenin derin olmasından dolayı bazen bu ameliyatları bir defada tamamını almayıp, ikinci bir operasyonla aldıklarını söyledi.rahime bi zarar verilmemesi açısından da (rahim delinmesi vs...gibi sonuçlar olmasın diye) bu şekilde yaptıklarını söyledi.şu an kafam çok karışık ve tabiiki de moralim çok bozuk yani tekrardan ameliyatlar filan..vs.. Acaba aranızda benim gibi rahimdeki perdeden dolayı ameliyat olanlarınız ve bana önerebileceğiniz doktor ve hastane ismi varmı? Ayrıca Etlik deki Berna Hanımın hastası veya ameliyat olanınız varmı? Tanıyanlar Berna hanım ve hastane için bilgi ve tecrübelerini bana aktarırsa çok sevinirim.Ben İzmirliyim O yüzden buradaki doktor ve hastaneleri pek iyi bilmiyorum.çevremden araştırıyorum ama sizlerin görüş ve tecrübeleride benim için çok önemli..herkese şimdiden çok çok teşekkürler..:enbuyukkk:

ben de Timur Gurgan'a gidiyordum, muhtesem bir doktordur, hastane olarak da Guven'de dogum yaptim, ben cok memnun kaldim, cok guzel ilgilendiler, yenidogan hemsireleri cok iyiydi, tavsiye ederim... Ankara'da Atakule'nin az ilerisinde Clinic isminde klinigi var, yalniz onceden randevu al kendisi cok sIk yurtdisina cikiyor..

Selam arkadaslar,
Ben de bir haziran annesiyim ins. Ben guven'e gidiyorum ama doktorumdan pek memnun degilim. Acaba sizler hangi hastaneye , hangi doktora gidiyorsunuz. Tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum.

canımm gazi hastanesi onur karabacak ı öneririm
kendisi alannında profösür ayrıca tunalıda muayenehanesi var eminim cok memnun kalacaksın....tlf numarası.....468 88 66 dogum konusunda üniversite hastanelerini dogum hastanelerini tercih et bu konuda daha basarılı....güven hastanesini önermiyorum sana.......canımcımmm

canımmmmm dogum ve dogum öncesi kontroller için dogum hastanelerini öneririm....Allah korusun dogumda karsılasabilinecek olumsuz bir durumda lokman hekim mudahele yapamaz
tam tesekküllü dogumda uzmanlasmıs doktorlara bırak kendini....ben etlikteki zübeyde hanım dogum hastanesinde dogum yaptım gercekten tam anlamıyla profosyeneller.......o hastaneden mualla kocer....bol sanslar tatlım

canımm gazi üniv. hastanesinde onur karabacak..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım zübeyde hanımdan serdar oralsa uzak durrrr aklı fikri parada sezeryan degilde normal dogum yapacagımı ögrenince hiç ilgilenmedi hatta dogum basladıgı halde bana evine git yat dedi
o hastanede MUALLA KOÇERİ TAVSİYE EDERİM........GİDERSENİZ TED ANKARA KOLEJİNDEN SİZİ TAVSİYE ETTİLER DE.....COCUGU BİZDE ÖGRENCİİİİ
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Canım ilgine çok teşekkür ederim.:1hug:bu arada benim doktorumun soyadı DİLBAZ imiş.yani BERNA DİLBAZ.Kendisi infertilite klinik şefi.Serdar ORAL değilmiş kocası yani..ama yinede s.oral ı da çok duyuyordum ama yazdıklarından sonra gitmem zaten.canım önceki ameliyatımı berna hanım yaptığı için sanırım ikinci ameliyatımı da o yapacak..Mualla hanım ı tavsiye etmişsin,doğumunu mualla hanımmı yaptı acaba? Ben şu an daha ameliyat aşamasında olduğum için doğumla ilgili henüz araştırmalarım olmadı.ama yinede şimdiden senden bilgi alırsam iyi olur.sanırım senin doğumun normal oldu..a.s.

merhaba arkadaşlar ben de 6. haftadayım, konyadayım aslında ama haftasonu ankaradayken orda doktora gitmek istedim ve inanılmaz memnun kaldım. güven hastanesinde meral hanıma gittim, her sorunuza bıkmadan usanmadan cevap veriyor ben güven hastanesine özel hasta olarak gittim haftasonu sevk alamadığım için, ama bildiğim kadarıyla sgk ile de anlaşması var.

serdar oral konusuna kesinlikle katılıyorum.bende tavsiyeyle gittim, nasıl tavsiye diyorlar onuda anlamadım ya. sonradan öğrendim para konusundaki tavrıylada gayet meşhurmuş.

ben devlet hastanesinde doğum yapmaktan çok korkuyorum kendim de hacettepe üniversitesinde çalışıyorum ve kadın doğum tam bir rezillik. bütün devlet hastanelerinde doğum yaptıran doktorlar genelde asistan uzmanlara özel para vermediğin sürece doğuma girmezler. dışarda özel bir doktora gidiyorum mesa hastanesi ile anlaşması var genelde doğuma mesa ve bayındırda yapıyor doktorumun adı op.dr.cüneyt genç kendisi çok ilgili harika bir doktor daha üç aylık hamileyim ama kliniğinde bir çok seminere katıldım ücretsiz. şimdi de egzersiz seminerlerine başlıyacağım. mesa hastanesinde normal doğum ücreti 1500 ytl civarı doktora da 1500 ytl vereceğim doğuma girmesi için. normalde mesa hastanesinin doğum ücretleri fazla ama cüneyt beyin hastaları için indirim yapıyorlarmış.

bayanlar aranızda serdar günalp beye giden yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba nrgl, ben siteye yeni üye oldum ve bende Serdar Günalp e gitmeyi düşünüyorum. Doktor hakkındaki düşüncelerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler. Allah yardımcın olsun

lütfen banada bir doktor önerin bende ztb ta yapacağım ama 7 aylığım doğru düzgün bir doktor bulamadım fiyatlar çok uçuk bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı acaba.....

selam canım. benim doktor aylin hanımdı. epidural normal yaptım ve çok memnunum. hem doktordan hem de normal doğumdan:)

aa ben de aylin hanıma gidiyoruum
demek epidural normal yaptırıyor ayy çok sevindim valla kaydirigubbakcemile2
henüz doğumla ilgili konuşmadık çünkü dr.la

lütfen banada bir doktor önerin bende ztb ta yapacağım ama 7 aylığım doğru düzgün bir doktor bulamadım fiyatlar çok uçuk bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı acaba.....

doç.dr.Serdar Oğuz tavsiye ederim. Benim sezeryeni o yaptı çok memnun kaldım ZTB.da çalışıyor , doğumuna girmesi için özeline gitmen gerek tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…