Bu konuda yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim de.Aslında endişeler hep aynı.Kaç saat sürer,ne zaman tamamen kurtutuluruz,maliyeti ne kadar olur,iz kalır mı,bu kadar para verip üzerine bir de kalıcı lekelerle mi uğraşmak zorunda kalırız,ya tatamen bitmezse,ya ömür boyu lekelerle yaşamaya mahkum olursak........
Bu endişeleri taşıyanları o kadar iyi anlıyorum ki!!!!!!!!!...
Ben de geçen yıla kadar tüylerimden kurtulma formülü arıyordum,lazer düşünüyordum.Doğru dürüst bir araştırma falan da yapmamıştım.Ne lazer hakkında ne de iğneli hakkında hiç bir fikrim yoktu diyebilirim.
Ta ki en son yağtığım ağda esnasında hüngür hüngür ağlayana dek..Canıma tak etmişti ve artık bunlardan kurtulmanın bir yolunu bulmalıydım...
Dediğim gibi hiç bir fikrim yoktu ve sorduğum herkes farklı farklı şeylerden bahsediyordu.Ama ben bi kere kafama koymuştum,kıllarımdan kurtulacaktım.Sonuç umurumda bile değildi.Leke kalırsa da kalsın dedim kendi kendime...(tabii o kızgınlıkla öyle düşünmüşüm)
Sonra iğneli yaptıran bir arkadaşın tavsiyesiyle Sevda Hanım la tanışma şansım oldu.Gittim bir sürü soru sordum,orda yaptırıp da bitenlerle konuşma şansım oldu,birebir işlemi izledim.Bana güven verdi.Ama buna rağmen yine de sadece kol altıma cesaret edebildim.1,5 ay kol altıma gittim çok memnun olmama rağmen yüzüme ve vücut bölgeme cesaret edemedim.Ama içim içimi yiyordu,bi şekilde bunlardan kurtulmalıydım.
Her seferinde Sevda Hanım a bir yığın soru soruyordum ve o da sabırla cevaplıyordu.Sonunda denemeye karar verdik ve üzeriden 8ay geçti....Kaş,bıyık ve çene bölgemde nerdeyse hiç yok.Toplamda 5 i geçmez onlar da o kadar zayıf cılız ki farkedilmiyor bile.Arkadaşlarıma gösteriyorum birşey yok senin yüzünde diyorlar.Yağlı bir cildim var,yıllardır sivilcelerimden ve sivilce izlerimden bıkmıştım,kıllarım azaldıkça sivilcelerim azalmaya başladı ve şimdi ise sivilce bile çıkmıyor.Bu kadarını hiç beklemiyordum.Keşke dedim burayı daha önce keşfetseydim.
Vücüt bölgemde de artık nerdeyse hiç kalmadı.1-2 aya kadar sanırım onlardan da tamamen kurtulacağım.Sonucu gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki...Tanıdığım herkese tavsiye ediyorum ve bizzat götürüp Sevda Hanımla tanıştırıyorum.Ona o kadar minnettarım ki.İşin maddi karşılığı bi tarafa hakkını ödeyemem.Çünkü bü sabır işi.Ve O her aşamada müthiş sabrı,titizliği ve ilgisiyle -işine olan aşkı ve dürüstlüğüyle- beni motive etti ve pes etmemi engelledi.Ve işte ortaya çıkan sonuç yukarıda analattığım gibi...
Bi de bana güven veren bir ortamı var oranın.Orda çok rahat ediyorum.Önceden Ankara da yaşıyordum,sonra tayinim çıktı yaklaşık 6 aydır da Konya dan gelip gidiyorum(bu arada hemşireyim).O kadar özverili çalışıyor ki,cebinden her saat ulaşabiliyorsunuz,herşeyi her zaman sorabiliyorsunuz-büyük bir sabırla dinliyor ve cevap veriyor-,tatil günlerinden bile feragat edip sizin mağdur olmanıza izin vermiyor,aç giderseniz yemeğini paylaşıyor,üzgünseniz derdinizi paylaşıyor.......Tabii ki o da hepimiz gibi bu işi para kazanmak için yapıyor bu sayabildiklrim de onun farkı olsa gerek.
Neyse çok uzattığımın farkındayım ama içimden geçenleri paylaşmak istedim.Son olarak şu ya da bu kişi değil derdim.Kimsenin reklamını yapmak gibi bir amacım da yok-çünkü böyle birşeye ihtiyacı da yok-Benimkisi nacizane hissettiklerim.Başkalarını bilemem,gitmedim,tanımıyorum.Ama aura ya gidiyorum ve sevda Hanım ı tanıyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum.........
İğneli epilasyonla ilgili sorularınızı cevaplamaya hazırım-8 ay gibi kısa bir sürede kesin sonuç alan birisi olarak tabii ki-
SEVDA HANIM İYİKİ VARSINIZ VE İYİ Kİ İLK SİZE GELMİŞİM.......