Ankara'da infertilite tedavisi

Hanımlar bir tane devlet üç tane özel merkezde tup bebek denedik sonuç negatif şimdi ise çok kararsizim son denemen 10 gün önce aldım negatif sonucu aynı merkezde mi denesem veya zekai tahir burak hastanesinde mi bana bilgi verir misiniz doktorlar ilgi hakkında herkese aynı tedavi mi uygulanıyor yoksa kişiye göre değişiyor mu yardiiiiiimmmmm edin bayanlar cevap bekliyom

Merhaba canım, daha önce de Ztb de mi yaptırdın tüp bebek? Özel durumlar olmadıkça direkt tüp bebek bölümüne almıyorlar yoksa, daha önce özelde tüp yaptırıp şimdi normal tedavi/aşılama aşamasında olanlar var orda.
Bir arayıp sormanı veya gidip konuşmanı tavsiye ederim, ben olumsuz sonuç alsam da memnunum, gayet ilgililer.

Yok canım ztb tup bebek tedavisi yaptırmadım birtanesini tip fakültesinde yaptırdım diğer üç tanesi özelde yaptırdım simdi de kararsizim

kelebekli papatya inş. Tutar içini rahat tut . Olmadı diyede boş verme sen tedavine devam et.. bende stresteyim valla . 10gun önce keseyi gördük şükür. P.teside kalp atımı için gidecem. Bülent Alp Aydın'a. Randevu aldım. İnş. Gzl sonuçlar alırım. Ne kadar stresli sureclermis bunlar. Hiç böyle olduğunu bilmiyordum . Allah yardımcımz olsun. Sağlıklı gzl evlatlar nasip etsin.

Eşimde sperm sorunu var senin kaçıncı denemen ztb yeni mi başladın tedaviye birde hangi doktora gidiyosun
Hastaneye 1 yıldır gidiyorum, uzun bir süre tetkikler, testler yapıldı, sonra aşılama tedavisine başladım ekim ayında. Bu 3. aşılamam oluyor. Ikisi tutmadı, bu daha yeni :)) Daha önce kendiliğinden olmuş ama düşükle sonuçlanan 1 gebeliğim var.
Sperm sorunu derken, tüp bebekte birkaç tane kaliteli sperm olsa yeter diye biliyorum, hiç sperm bulunamasa kötü. Bizim de sayı ve hızda düşüklük var ama o kadar önemli değil dediler, zaten aşılama yapılırken sperm yıkama sonrası hareketlilik bayagi yükseliyor.
Bir de ZTB de belli bir dra gitme şansın yok, o gün hangi dr varsa o bakıyor.

Bana diyorsun da asıl sen sakin,rahat olman lazım artık :)), kendin için hem bebek için, Inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, sağlıkla dünyaya gelir minik .
Bana gelince, kafam biraz karışık, hem dinlenmek hem tedaviye devam etmek istiyorum. Bir yandan da sonuç günü gelse diye gün sayıyorum :))

Haklısın Canım inşallah hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…