- 13 Ocak 2016
- 149
- 169
- 23
- 36
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Merhaba canım, nasılsın? Ofis çektirdin mi, inşallah iyidir sonucun?
Hmm anladım canım, o zaman dinlenmiş olursun, belki de tedavisiz gelir bebek :))Yok canım cektiremedim ofis bozulmuş geçen ay kaldı bu ay da kalacak galiba iki gün önce aradım hala bozukmus aralık adetimden sonra çekilecek galiba. aşılama şubata kaldı gibi görünüyo. herseyde vardır bi Hayır. sen ne yapıyosun tedavi ne durumda
Amin Inşallah canımKızlar selam..aralıkta yine deneyip ocak ilk haftası Dr. Gidecem ilk defa.gittikce size yazarım. İnş. O güne kadar sizden gzl haberler alırız. Allah emegimizi bosa cikarmasin
Inşallah canım, hepimiz için hayırlısı ne ise o olsunHadi hayırlısı canım ins. Bu ay güzel haber verirsin bize . Yeni yeni sizlerden birşeyler öğreniyorum bende . Eğer bu ay olmazsa bende ay sonu regli iken gidecem hastaneye
Amin. İnş. Olur.. dua ediyrm herkes için .Benimde reglime 3 gün kaldı ins olmam ama olursam da direk Dr .a gidiyorum canımAyın 22 sinde 2. aşılamamı yaptırdım, iyi geçti gibi :)), 18 ve 10 mm iki yumurtam vardı, bu kez çatlatma iğnesinden 24 saat sonra yapıldı, ağrım yok, Inşallah bu ay olur
Teşekkür ederim canım, Inşallah senin de gitmene gerek kalmaz :),Amin. İnş. Olur.. dua ediyrm herkes için .Benimde reglime 3 gün kaldı ins olmam ama olursam da direk Dr .a gidiyorum canım
Adetin 3. Günü gitsen daha iyi olur arkadaşım. Alttan da bakabilirler yumurta sayısına bakıyorlar gerekli görürlerse. Ama kızlar bir şey söyleyim ben ztb den hiç memnun kalmadım. Git tüp bebek yaptır dediler çıktılar işin içinden. Sağ tüpüm kapalı ne baktılar soldan yumurtlama oluyor mu büyüyor mu falan diye hoormonlara baktılar eşinden dolayı zor dediler yolladılar. Bi daha Allah düşürmesin de gitmeyi düşünmüyorum.kelebekli papatya canım nasılsın. Benim regl başladı dün . Yarın Dr gidicem. Zekai Tahir e. Kan tahlili yaparlar degil mı başka neler yapılacak ayrıca adetliyken alttan bakma durumları oluyirmu
Sağol canım cevabın için. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkçı var orda eşimin eniştesi işte bu gidelim demiştik onun vasıtasıyla belki bu ilgilenir diye . Memnun olmayan çok kişi var ordan haklısın. Baktıkları kadar artık hayirlisiAdetin 3. Günü gitsen daha iyi olur arkadaşım. Alttan da bakabilirler yumurta sayısına bakıyorlar gerekli görürlerse. Ama kızlar bir şey söyleyim ben ztb den hiç memnun kalmadım. Git tüp bebek yaptır dediler çıktılar işin içinden. Sağ tüpüm kapalı ne baktılar soldan yumurtlama oluyor mu büyüyor mu falan diye hoormonlara baktılar eşinden dolayı zor dediler yolladılar. Bi daha Allah düşürmesin de gitmeyi düşünmüyorum.
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey. Allah evladına kavuşmak için uğraşan herkesin yardımcısı olsun.Sağol canım cevabın için. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkçı var orda eşimin eniştesi işte bu gidelim demiştik onun vasıtasıyla belki bu ilgilenir diye . Memnun olmayan çok kişi var ordan haklısın. Baktıkları kadar artık hayirlisi
Amin inşallahİnşallah istediğiniz gibi olur herşey. Allah evladına kavuşmak için uğraşan herkesin yardımcısı olsun.
Devam kendime bir süre verdim. Kürler yapıyorum.Peki sen tüp bebek mı yaptırdın yoksa devam mı hala normal seyrine
İnş. Herşey istediğin gibi olur tutunur bu ay bebeğin sanaDevam kendime bir süre verdim. Kürler yapıyorum.
inşallah arkadaşım hepimize inşallahİnş. Herşey istediğin gibi olur tutunur bu ay bebeğin sana
Adetin 3. Günü gitsen daha iyi olur arkadaşım. Alttan da bakabilirler yumurta sayısına bakıyorlar gerekli görürlerse. Ama kızlar bir şey söyleyim ben ztb den hiç memnun kalmadım. Git tüp bebek yaptır dediler çıktılar işin içinden. Sağ tüpüm kapalı ne baktılar soldan yumurtlama oluyor mu büyüyor mu falan diye hoormonlara baktılar eşinden dolayı zor dediler yolladılar. Bi daha Allah düşürmesin de gitmeyi düşünmüyorum.
canım gittin mi? geç gördüm, yazamadım kusura bakma. Adetliyken bakıyorlar evet, ilk ben de yadirgadim ama gittikçe alisiyorsun :)). kan testi de isterler, o da öğleden sonra çıkıyor, bir günün hastanede geçmiş oluyor. Memnun olmayan var tabi ki ama ben memnunum, beklentine göre değişir işler, kötü yanı kalabalık, uzun uzun beklemeler, ultrason odasındaki karışıklık ama sonuçta tam bir tedavi gorebiliyorsunkelebekli papatya canım nasılsın. Benim regl başladı dün . Yarın Dr gidicem. Zekai Tahir e. Kan tahlili yaparlar degil mı başka neler yapılacak ayrıca adetliyken alttan bakma durumları oluyirmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?