- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Önemli değil canım benim gittim evet. Kan tahlili yapıldı. Ultrasonla bakıldı hormonlar gzl dedi. Rahimde vs. Herhangi bir sorun yok dedi. 21 gün sonra yine gel dedi . Smear bide bsy bakcam dedi ama unuttum verdiği kâğıtta yaziyodu. Haklısın 1 günün orda geçiyor.ama ilgililer ya bayağı sankicanım gittin mi? geç gördüm, yazamadım kusura bakma. Adetliyken bakıyorlar evet, ilk ben de yadirgadim ama gittikçe alisiyorsun :)). kan testi de isterler, o da öğleden sonra çıkıyor, bir günün hastanede geçmiş oluyor. Memnun olmayan var tabi ki ama ben memnunum, beklentine göre değişir işler, kötü yanı kalabalık, uzun uzun beklemeler, ultrason odasındaki karışıklık ama sonuçta tam bir tedavi gorebiliyorsun
21 gün sonra değil de 21.gun olmasın canım, çünkü o gün progesteron hormonuna bakıyorlar kan tahlili ile. Gerçi 1-2 gün sonra da yapılabilir. Önemlisi gittin başladın, hayırlı olsun senin içinÖnemli değil canım benim gittim evet. Kan tahlili yapıldı. Ultrasonla bakıldı hormonlar gzl dedi. Rahimde vs. Herhangi bir sorun yok dedi. 21 gün sonra yine gel dedi . Smear bide bsy bakcam dedi ama unuttum verdiği kâğıtta yaziyodu. Haklısın 1 günün orda geçiyor.ama ilgililer ya bayağı sanki
Evet canım 21.gunu gitcem. Hayırlısı inşallah çok haklısın baslayabilmek çok büyük bi cesaret işiydi hep korkuyor insan çünkü ilk adımı attık :) sen nasılsın nasıl geçiyor. Bat hangi gün du ? İnşallah gelmez21 gün sonra değil de 21.gun olmasın canım, çünkü o gün progesteron hormonuna bakıyorlar kan tahlili ile. Gerçi 1-2 gün sonra da yapılabilir. Önemlisi gittin başladın, hayırlı olsun senin için
Aynen öyle, ben de öyleydim zar zor gittim ilk nasıl olacak ne olacak, ne diyeceğim diye :)) 6 ocak adet tarihim, sanki bu kez de gelecek, öyle hissediyorumEvet canım 21.gunu gitcem. Hayırlısı inşallah çok haklısın baslayabilmek çok büyük bi cesaret işiydi hep korkuyor insan çünkü ilk adımı attık :) sen nasılsın nasıl geçiyor. Bat hangi gün du ? İnşallah gelmez
Aynen Gelmez İnşallah Allah'ın izni ile seninledir miniginAynen öyle, ben de öyleydim zar zor gittim ilk nasıl olacak ne olacak, ne diyeceğim diye :)) 6 ocak adet tarihim, sanki bu kez de gelecek, öyle hissediyorum
Aslında tutmadı gibi, adet olacağım diye düşünüyorum ama iyi dileklerin için teşekkür ederim :)Aynen Gelmez İnşallah Allah'ın izni ile seninledir minigin
Dedigim gibi adet oldum maalesef, ikinci aşılama da olumsuzAslında tutmadı gibi, adet olacağım diye düşünüyorum ama iyi dileklerin için teşekkür ederim :)
Hayirlisi arkadasim stres yapma rabbim biliyor verecegi zamani. İnsaallh .Dedigim gibi adet oldum maalesef, ikinci aşılama da olumsuz
Iyiyim canım, bu ay da gitmedim ben, bir ay aşılama bir ay dinlenme olarak gidiyor benim işler :))Selamkelebekli papatya nasılsın? Biliyorsun ben Dr gidiyrm. 21.gunu testlerimide yaptırdım. Haftaya regli günüm ve sonrasında rahim filmi cektirecegim.. rahim filmi sonrasında da eğer herhangi bir problem yoksa asilamami yapıyorlar. Nasıl oluyor o süreç iğne falan diyorlar. Sen yaşadığın için banada anlatrmsin. Aynı hastaneye gdrz zaten
Muhtemelen şubatta da tedaviye başlarsın. Aşılama olacaksa eğer, genelde 35 yaşından küçüklerde ve başka bir durum yoksa hap (klomen) ile başlıyorlar. Her zamanki gibi adetin 2 veya 3. günü sabahtan hastaneye gidiyorsun, kan veriyorsun ve ultrason cekiliyorsun. Kan sonuçları öğleden sonra çıkacağı için yine sekreterin orda bekliyorsun, barkotunu veriyorsun 1 den sonra, ordan sonuçları çıkanları dr odasına gonderiyorlar. Dr da kan ve ultrason sonucuna göre ilacını yazar ve nasıl kullanman gerektiğini anlatır ve kontrol için gün verir. Sen de hastaneden çıkınca eczaneden ilacını alır evine gidersin, ilacını kullanırsın. Gel dediği gün tekrar hastaneye gidersin, ultrasona girersin. Eğer yumurtalar yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi yazar (85 tl kadar), buyumediyse 1-2 gün sonra tekrar çağırır. Ben ilk aşılamada 1 kere, ikinci aşılamada 3 kere kontrole gittim. Igneyi yazınca hangi gün saat kaçta yaptırman gerektiğini anlatır, belki ilişki önerir ve aşılama için eşin ile gelmen gereken günü söyler. Igneyi yine eczaneden alırsın reçete ile, ve o reçete ile herhangi bir acile saatinde giderek igneni yaptırabilirsin.Selamkelebekli papatya nasılsın? Biliyorsun ben Dr gidiyrm. 21.gunu testlerimide yaptırdım. Haftaya regli günüm ve sonrasında rahim filmi cektirecegim.. rahim filmi sonrasında da eğer herhangi bir problem yoksa asilamami yapıyorlar. Nasıl oluyor o süreç iğne falan diyorlar. Sen yaşadığın için banada anlatrmsin. Aynı hastaneye gdrz zaten
Evet canım, muayeneyi kolay atlatan biriysen sıfır acı diyebilirim. Çekingenlik de zamanla gidiyor gibi.kelebekli papatya çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun. Aklımdaki bütün soru işaretlerini giderdin. Allahım senide en yakinda bebeğine kavusturur. Geçen hafta yaptırdım ben smear testi. Onun gbi acısız olacak dediğin gbi . Zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun . Evrakları da hazırlayın ben şimdiden kalsın. Sonra orada git gel yapmayalım . Senin aşılama tekrar yapilacakmi peki kaç kez yapiyolar
Inşallah canım, ikimiz için de aşılama olacaksa benimki Şubat ayının ikinci yarısına denk gelir tahminimce, senin de aralık sonu rahim filmi çekilirse martın ilk yarısı aşılama olur :))kelebekli papatya İnşallah bu sefer tutunur bebeğin Allahım yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın
Yaaa canım benim ♥♥ gerçekten mi, ben de inanamadım bir :)), daha okumadan hamilelik takviminizi görünce bu kız rahim filmi çektirmeyecek miydi dedim, sonra okudum yüzümde bir gülümseme :)) Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin canım, Inşallah keyifli bir hamilelik yaşarsın. Işte her şeyde bir hayır var, demek ki gerek yokmuş rahim filmi ve diğer şeylere, bize de belki onlar aracı olur diyorum, duaların için sağol, Allah razı olsun, bizler bol bol bekleriz dualarını.kelebekli papatya nasılsın? Benim bat'im 23 uydu olmadim. Dün kan verdim değerim 278 çıktı hala inanamıyorum.. olsun regli hemende rahim filmi cektireyim diyordum kader kısmet inşallah sanada yaşatr rabbim sürekli dua ediyrm sana alllh yardımcın olsun canım benim.guzel haberlerini banada ilet lütfen çok yardım ettin bana Allah senden razı olsun dualarını kabul etsin amin.
Amin canım filmin stresini yaşarken böyle oldu Allah büyük persembe tekrar gidecem işte gözükür kese falan diye .inşallah sanada yaşatsın. Bu ay hemen sagliklica hamile kalırsın. Hergece dualarimdasin. Bana çok destek oldun .Allahım kucağını evini boş bırakmasın. Yüzünü guldursun inşallah amin amin.Yaaa canım benim ♥♥ gerçekten mi, ben de inanamadım bir :)), daha okumadan hamilelik takviminizi görünce bu kız rahim filmi çektirmeyecek miydi dedim, sonra okudum yüzümde bir gülümseme :)) Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin canım, Inşallah keyifli bir hamilelik yaşarsın. Işte her şeyde bir hayır var, demek ki gerek yokmuş rahim filmi ve diğer şeylere, bize de belki onlar aracı olur diyorum, duaların için sağol, Allah razı olsun, bizler bol bol bekleriz dualarını.
Allah razı olsun canım benim ♡♡♡ Inşallah keseniz gözükür sonra bebeğiniz, sağlıkla gelsin InşallahAmin canım filmin stresini yaşarken böyle oldu Allah büyük persembe tekrar gidecem işte gözükür kese falan diye .inşallah sanada yaşatsın. Bu ay hemen sagliklica hamile kalırsın. Hergece dualarimdasin. Bana çok destek oldun .Allahım kucağını evini boş bırakmasın. Yüzünü guldursun inşallah amin amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?