- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.879
- 133
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Afyondan gelecem ankarada kaynanamlar da kalicam tedavi boyunca..yani 3 yıl olmadan üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptirabiliyorum banada mı 1800 yoksa 3 yılı dolanlara mıEvet ama devlet 3 yillik evlilikten sonra karsiliyor. Ankaradaysaniz gazinin ucretli 1800 tl mesela. Her universite ve hastane farkli. Hangi sehirdesiniz?
3 yili dolana sdce 400 tl oduyo senin 2 yil.sen 1800 oduyosun canim bende basliycam.ayin 15de 25inde 3 yilim doluyo beklemem lazim raporlu olmam icin rapor ilaclarinda yarisini karsilioAfyondan gelecem ankarada kaynanamlar da kalicam tedavi boyunca..yani 3 yıl olmadan üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptirabiliyorum banada mı 1800 yoksa 3 yılı dolanlara mı
Saol canım kararsız kaldım şimdi novaart gitmeyi düşünüyordum üniversite hastaneleri hafta sonu kapalı doktorlar yoğun hasta cok kafama takılıyor bunlar ama maddi yönden iyi özel hastaneler 5 bin 6 bin civarı istiyor off napicam ya3 yili dolana sdce 400 tl oduyo senin 2 yil.sen 1800 oduyosun canim bende basliycam.ayin 15de 25inde 3 yilim doluyo beklemem lazim raporlu olmam icin rapor ilaclarinda yarisini karsilio
Saol canım kararsız kaldım şimdi novaart gitmeyi düşünüyordum üniversite hastaneleri hafta sonu kapalı doktorlar yoğun hasta cok kafama takılıyor bunlar ama maddi yönden iyi özel hastaneler 5 bin 6 bin civarı istiyor off napicam ya
Atamiorum resmi ya
Canım ikinci çizgi var ama yanındaki bulanıklık iyi olmamış, 1 tane daha yapsaydın emin olmak içinEki Görüntüle 2043796 bi bakin kizlar yaaaEki Görüntüle 2043796
Yapicam tatlim yapicam bi bi vakit olmadi kan verecektim bgn.oda yarina.kaldi artik insallah rabbim izin.verrse iyi haberleri vericem sizde.de.iyi haber bbekliorum....Canım ikinci çizgi var ama yanındaki bulanıklık iyi olmamış, 1 tane daha yapsaydın emin olmak için
İNŞALLAH CANIM, HADİ BAKALIM :)Yapicam tatlim yapicam bi bi vakit olmadi kan verecektim bgn.oda yarina.kaldi artik insallah rabbim izin.verrse iyi haberleri vericem sizde.de.iyi haber bbekliorum....
İNŞALLAH CANIM, HADİ BAKALIM :)
COk geçmiş olsun allah yardım etsin.meeak ettim 52 ünite kan bebek için çok çok fazla değil mi neymiş rahatsızlığıBen aradim ama tiroid ve seker ilaci kulladim.icin.olmadi biras insanlik varsa arayalim ordakibizim bebegimizde olabilirdi. ...
C
COk geçmiş olsun allah yardım etsin.meeak ettim 52 ünite kan bebek için çok çok fazla değil mi neymiş rahatsızlığı
Yok canım daha bir gelişme, ekimde başlayacağım tedaviye inşallah. Senin durum ne oldu, test yaptırdın mı? İnşallah hamilesindir canım :)Senin nasi gidio varmi bisey canim
Kan vermedim daha canim ama kanamam geldi az bisey gene 2 aydir kahvrengi gwlio ama pede gecmio peceteyle silince goruyorum bende 6 gun sonra doluyo 3 senem basliyvam.bebis yoksa tedawiye hayirlisi hersey icin canimYok canım daha bir gelişme, ekimde başlayacağım tedaviye inşallah. Senin durum ne oldu, test yaptırdın mı? İnşallah hamilesindir canım :)
aynen öyle canım, inşallah herşeyin hayırlısı olsun. Nereye gidecektin? Haberleşelim olur mu, işlemler ve durumlar hakkında :)Kan vermedim daha canim ama kanamam geldi az bisey gene 2 aydir kahvrengi gwlio ama pede gecmio peceteyle silince goruyorum bende 6 gun sonra doluyo 3 senem basliyvam.bebis yoksa tedawiye hayirlisi hersey icin canim
aynen öyle canım, inşallah herşeyin hayırlısı olsun. Nereye gidecektin? Haberleşelim olur mu, işlemler ve durumlar hakkında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?