Ankara'da infertilite tedavisi

Evet ama devlet 3 yillik evlilikten sonra karsiliyor. Ankaradaysaniz gazinin ucretli 1800 tl mesela. Her universite ve hastane farkli. Hangi sehirdesiniz?
Afyondan gelecem ankarada kaynanamlar da kalicam tedavi boyunca..yani 3 yıl olmadan üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptirabiliyorum banada mı 1800 yoksa 3 yılı dolanlara mı

Afyondan gelecem ankarada kaynanamlar da kalicam tedavi boyunca..yani 3 yıl olmadan üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptirabiliyorum banada mı 1800 yoksa 3 yılı dolanlara mı
3 yili dolana sdce 400 tl oduyo senin 2 yil.sen 1800 oduyosun canim bende basliycam.ayin 15de 25inde 3 yilim doluyo beklemem lazim raporlu olmam icin rapor ilaclarinda yarisini karsilio

3 yili dolana sdce 400 tl oduyo senin 2 yil.sen 1800 oduyosun canim bende basliycam.ayin 15de 25inde 3 yilim doluyo beklemem lazim raporlu olmam icin rapor ilaclarinda yarisini karsilio
Saol canım kararsız kaldım şimdi novaart gitmeyi düşünüyordum üniversite hastaneleri hafta sonu kapalı doktorlar yoğun hasta cok kafama takılıyor bunlar ama maddi yönden iyi özel hastaneler 5 bin 6 bin civarı istiyor off napicam ya

Vallaha canim bende senin gibi coook dusundum ama ankara gaziye gtmeye karar verdim insallah hayrlisi olur hepimizinnicin

Ben aradim ama tiroid ve seker ilaci kulladim.icin.olmadi biras insanlik varsa arayalim ordakibizim bebegimizde olabilirdi. ...

Eklentiler

• IMG_20170916_134425_200.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 39
C
Ben aradim ama tiroid ve seker ilaci kulladim.icin.olmadi biras insanlik varsa arayalim ordakibizim bebegimizde olabilirdi. ...
COk geçmiş olsun allah yardım etsin.meeak ettim 52 ünite kan bebek için çok çok fazla değil mi neymiş rahatsızlığı

Yok canım daha bir gelişme, ekimde başlayacağım tedaviye inşallah. Senin durum ne oldu, test yaptırdın mı? İnşallah hamilesindir canım :)
Kan vermedim daha canim ama kanamam geldi az bisey gene 2 aydir kahvrengi gwlio ama pede gecmio peceteyle silince goruyorum bende 6 gun sonra doluyo 3 senem basliyvam.bebis yoksa tedawiye hayirlisi hersey icin canim

Kan vermedim daha canim ama kanamam geldi az bisey gene 2 aydir kahvrengi gwlio ama pede gecmio peceteyle silince goruyorum bende 6 gun sonra doluyo 3 senem basliyvam.bebis yoksa tedawiye hayirlisi hersey icin canim
aynen öyle canım, inşallah herşeyin hayırlısı olsun. Nereye gidecektin? Haberleşelim olur mu, işlemler ve durumlar hakkında :)

aynen öyle canım, inşallah herşeyin hayırlısı olsun. Nereye gidecektin? Haberleşelim olur mu, işlemler ve durumlar hakkında :)

Ankarada gazi üniversitesi ne gtcem bend canim daha basladdim idrarda iki czgi cikti ama kan vercem yarrin.bi daha hayirlisi basliyinca tedawiye haberdar ederim.seni allahim kimsenin.kuccagini bos birakmassin.insalah

Kızlar ben de ankarada etlik zubeyde hanımda tedavi gördüm . Sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…