Ankara'da infertilite tedavisi

Bide rapor cikincami baslaniyo tedawiye yoksa hemen basliyolarmi canim? 3 asilama 3ntuttu kimyasal dendi düştü smdi tup.bebek isdiorum

Tahliller ne bundan 1 sene once hcg cektrdim tiroid ve pko var kagitlari falan toplmadim.daha gtrmedim hastaneye gazide olcm tup. Bebek

Amin insallah. Bende zubeyde hanımda yaptırdım kan değerinde pozitif ama daha ultrason a gitmedim . InsAllah sağlıklıdır ve sağlıkla devam eder

Amın ınsallah allah bagslasın ılk zmaanlar bu stresker oluyor ama allahn ıznyle bak bız 30 haftalık olduk deısıda sıze ınsallah

Kızlar burda olan var mı bişey sormam lazım benim işler biraz karışık eşim olmadan zaman tahir infertilife bölümüne gitsem bakalım mı hemen ilk gün eşide istiyoda mı bakmazlar mı eşim olmadan

Slm yok henüz şubatta tüp bebeğe başlayacağım
Bende dün geldim atatürke hastanesine kadın doguma bütün testleri yaptı sonuçların hepsi çıkmadı ama bügün çıkanları gösterecem benim bir oglum var dört yaşında ikinci için ugraşıyorum inşşşş hepimizin olur üç yıldır olmadı gebelik ogluma hemen hamile kalmıştım fsh kaç olması gerekiyo bi bilgin var mı

Amin inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz.allah bağışlasın oğlunu .fsh Aralık olarak bazı hastaneler için referans farklı oluyor.en doğru bilgiyi dr.verecektir.hic araştırıp kendini sıkıntıya sokma

Sonuçlarım çıktı doktor kadınlık hormanların gayet iyi çalışıyo dedi ultrasyon da iyi çıktı bi sorun yok dedi eşimden istedi test. Amin inşşşş hepimizin olur bebişlerimiz

Canım nası gidio hamilelik İsmail hocayamı gidiosun sende kontrol için

kelebekli papatya nasilsin arkadaşım ne zamandır yoksun merak ettim . Iyisin degilmi
Merhaba canım, ben hala Ztb’ye gidiyorum, 4.kez aşılama yaptılar, tutmadı yine, kist oluşmuş bu ay sonraki ay gel dediler. Zaman ne çabuk geçiyor böyle, evleneli 5 yıl oldu nerdeyse Sen neler yapıyorsun?

Hayir ben ozelde devam ediyor. Cok sukur idare ediyoruz mide agrilari gaz sancilari uykusuz geceler napalim:) asiri istahlandim da ben yemek yiyince mideye sigmiyo herhalde.
Nasılsın canım? Şu Gaziye bir türlü gidemedim cesaret edip, bütün işlemler baştan başlayacak diye. Şu anki gittiğim hastane tahlil sonuçlarını vermiyor çünkü, Gaziye gidersem her şeyi baştan başlatacaklar mı? Soracağım şu , Gazide aşılama da tüp bebek de aynı bölümde mi yapılıyor? Yani direkt tüp bebek bölümüne mi gidiyoruz? Bir de hastane nerde acaba, yol tarif edebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…