Ankara'da infertilite tedavisi

Canım ben gazide 3 aşılama yaptrdım 3. Tuttu 3 aylık düştü sonra ilk tüp bebeğim tuttu şşimdi şükür 7. Aylık hamileyim kızıma aynı bölümde aşılama Ve tüp canım metroyla bahcelievlerde in tam karşında gazi otobüsle gideceksen beşevler gazi de indirip tam önnde tüp bebek 2. Katta ama hemşireler falan çok iyi ben hala tüp bbk doktoruma gebelik takibi yaptrıorum

Merhaba canım, ben hala Ztb’ye gidiyorum, 4.kez aşılama yaptılar, tutmadı yine, kist oluşmuş bu ay sonraki ay gel dediler. Zaman ne çabuk geçiyor böyle, evleneli 5 yıl oldu nerdeyse Sen neler yapıyorsun?
Sevindim canım cevap yazdığına.zaman su gibi akıp geçiyor keşke başka bir hastane denesen .o hastane beni hiç sarmamıştı . Ben başkent üniversitesi hastanesinde tup bebek yaptirdim. Allah'a şükür ilk denemede tuttu şükürler olsun. Canım keşke başka hastaneye gitsen artık raporun da vardi degil mi

bende ankarada bahçecide yaptırdım doktorum selen hanımdı ücretsiz muayene kampanyaları vardı yararlanmak isteyenler olur belki diye söyleyeyim dedim

Evet hepsi ayni 2.katta. Boyle dusunme evlat icin her turlu zahmete deger. Zaten burda hemen cikiyo sonuc iki saate.
İnternetten bi telefonuna bakip ara istersen hastaneyi randevu aliniyomus galiba artik.
hastane astiye gitmeden sagda ya da astiyi gecince solda:)

Arkadaslar Merhaba bende ztb gidecegim insaallah adetimin 2.yda 3 gunu gelmem gerekiyormus ama araya hafta sonu girdigi icin pazartesi 4.gunu gidicem sorun olurmu??
Esiminde sperm azligi ve bende dis gebelik gecirdigim icin sag tupum alindi Tek tupum kaldi. Sizce direk tup bebek mi yaparlar?

Yok canım ne aştisi metroyla bahçeli de İncek hemen karşısı otobüslede beşevlerde tam önünde indirio ben her ay gebelik takibindeyin gazi üniversitesindeee

Çok teşekkür ederim canım, İnşallah kızını sağ salim kucağına alırsın, Ztb de tüp e geç artık derlerse karar verip ikisinden birinde başlarım artık

Ayy canım ben de sevindim senin adına, hayırlı olsun, sağ salim kucağına alırsın İnşallah, kendine iyi bak. Ben bu kez iğneli aşılamaya geçtim, bakalım ...

Ayy canım ben de sevindim senin adına, hayırlı olsun, sağ salim kucağına alırsın İnşallah, kendine iyi bak. Ben bu kez iğneli aşılamaya geçtim, bakalım ...
Amin darısı başına inşallah bu tedavinde sende hayırlısıyla pozitif sonuç alirsin

merhaba arkadaşlar. herkesin tedavisi hayırlı olsun. ben 2 kez tadavi gördüm medicana da gamze sinem çağlar a
hamdolsun 1. tedavimden 1 kızım var. 2014 doğumlu. bu ay tekrar tedavi yaptırdık aynı doktorumla sonucum pozitif hamdolsun daha usg de görmedim ama değerlerim güzel artış gösteriyor şuan. dr umu hekese tavsiye edrim hem ilgisi hem tedavilerinden son derece memnunuz. rabbim kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın

Amin darısı başına inşallah bu tedavinde sende hayırlısıyla pozitif sonuç alirsin
İnşallah canım, teşekkür ederim. Ben daha önce hiç rapor çıkartmamıştım, şimdi iğneye geçtiğimiz için rapor çıkartacağım, belgeleri verdik. Bu haklar hakkında bilgin var mı acaba, kaç aşılama kaç tüp yoksa ikisi beraber mi hesaplanıyor? Raporla ilaçların % kaçını ödüyoruz gibi..

Hic yok bilgin canım ya biz raporsuz yaptırdık ama bizim merkezde hastaneye 5 bin tl +2bin tl ilaçlar tutuyor. Ama raporlu olan hastaneye 3 bin tl veriyor galiba ilaçlarında çok az bi kısmını ödüyorlar çok avantaj rapor maddi acıdan.cikar tabiki rapor sonra istediğin yerde yaptirirsin. Hem işlemleere sil baştan başlayacağım diye düşünme hızlı ilerliyor örneğin bizim hastanede işlemler benim rahim filmi +ofis histeroskopi +yıkamalı sperm falan 1 ayda n önce bittti sonraki adet sonrası yumurta toplama uygun olursa rahim ve yumurta kalitesi hemen transfer derken 2 ay insallah.

Buarada devleti bilmiyorum ama bazi kizlardan duydum hic asilama olmadan direk tup bebek raporu cok alan oldu bizim dr.dan.kadin tüpleri izin vermiyorsa direk rapor verip tüp yaptı kelebekli papatya

Buarada devleti bilmiyorum ama bazi kizlardan duydum hic asilama olmadan direk tup bebek raporu cok alan oldu bizim dr.dan.kadin tüpleri izin vermiyorsa direk rapor verip tüp yaptı kelebekli papatya
Evet canım o şekilde de rapor çıkartılıyormuş tüp bebek için ama tüpler kapalıveya amh değeri düşükse kadının yaşına göre tabi ya da sperm örneği iyi değilse.
Her şey normal ise aşama aşama gidiliyormuş. Klomenle aşılamadan sonra en az 2 kez iğneli aşılama ( bu aşamada sebepsiz infertilite raporu çıkabilirmiş şartlar uygunsa) daha donra da iğneli aşılama başarısız olursa tüp bebek raporu çıkıyormuş.

Rapor hakkımız varken (en az 3 yıl evli vb) raporlu olsun dedik ama rapor ile iğneler ne kadar indirimli olur onu bilemiyorum. Herkes aynı iğneyi farklı fiyata aldığını söylüyor, kafam karıştı. Herkesin raporunda indirim yüzdesi farklı mı acaba...

Çıkar tabiki canım kaç yıldır aynı hastanede uğraşıp durdun elinde belgen olsun sonra zorlanmadan tüp yaptırsin .çünkü maddi acıdan büyük harcamalar yapılıyor ben hem raporsuzz hemde koru hastanesinde. Doğum paketi aldım zorladı biraz hayırlısıyla kucaklarimiza alalimda bunlar gelir geçer.yizdesi farklı olmuyordur bence raporlunun ilac alirken. Her dr. Her hastane farklı ilaç kullanıyor içeriği aynı olsada ondan farkediyordur

Aynen öyle canım, her şeye şükretmek lazım, Allahım daha kötü günlerden korusun.
Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın İnşallah bebeğini, kaç haftalık oldu bu arada?

Aynen öyle canım, her şeye şükretmek lazım, Allahım daha kötü günlerden korusun.
Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın İnşallah bebeğini, kaç haftalık oldu bu arada?
Amin canım allah razi olsun ramazan hürmetine seninde kucağın dolsun. 12 deyiz. Ikili test sonucunu aldik bugün şükür güzel cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…