- 15 Mart 2016
- 284
- 113
- 103
- 34
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Canim yasadigim seylere gore soyluyorum sana kesinlikle kimsenin degerini kendin ile karıştırma. Başkalarının belirtilerini kendinde arama.her hamilelik kendine özgü bunu asla unutma.degeri çok yüksek çıkıp hatta iki katı artıp bi anda düşenleri gördüm . Yada değeri çok düşük olup güzelce artanlari. Oyuzden dua et bol bol dinlen. Kendini strese sokma.suan hamilesin öyle düşün. Allahın izni ile güzel sonuçlanacak . Yarın tekrar et aynı saatte aynı hastanede sonucunu doktoruna gönder. %60 artmış olması yeterli allahın izni ile.Doktor iyi dedi ama baktığım kadarıyla bu dönemde değerler daha yüksek çıkıyormuş. Tabi herkesin aynı olmaz ama yine de aklıma takıldı
Çok teşekkür ederim canım, yarın değil de Perşembe için çağırdı doktor. Yarın acilde yaptırmayı düşünüyorumCanim yasadigim seylere gore soyluyorum sana kesinlikle kimsenin degerini kendin ile karıştırma. Başkalarının belirtilerini kendinde arama.her hamilelik kendine özgü bunu asla unutma.degeri çok yüksek çıkıp hatta iki katı artıp bi anda düşenleri gördüm . Yada değeri çok düşük olup güzelce artanlari. Oyuzden dua et bol bol dinlen. Kendini strese sokma.suan hamilesin öyle düşün. Allahın izni ile güzel sonuçlanacak . Yarın tekrar et aynı saatte aynı hastanede sonucunu doktoruna gönder. %60 artmış olması yeterli allahın izni ile.
Evet haklısın, ilk hamile kaldığımda değer 700’lü bir şeydi, tabi birkaç gün gecikme sonucu, o zaman bile kese gözükmüştü ama maalesef devam etmedi işte...Canim yasadigim seylere gore soyluyorum sana kesinlikle kimsenin degerini kendin ile karıştırma. Başkalarının belirtilerini kendinde arama.her hamilelik kendine özgü bunu asla unutma.degeri çok yüksek çıkıp hatta iki katı artıp bi anda düşenleri gördüm . Yada değeri çok düşük olup güzelce artanlari. Oyuzden dua et bol bol dinlen. Kendini strese sokma.suan hamilesin öyle düşün. Allahın izni ile güzel sonuçlanacak . Yarın tekrar et aynı saatte aynı hastanede sonucunu doktoruna gönder. %60 artmış olması yeterli allahın izni ile.
Hastaneden hastaneye farklı. Çıkabilir sonuç bunu gözardı etme.saat farkındada aynı şekilde.tadini çıkar şimdiden elini karnına koy dua et. Olumsuzluk düşünmeEvet haklısın, ilk hamile kaldığımda değer 700’lü bir şeydi, tabi birkaç gün gecikme sonucu, o zaman bile kese gözükmüştü ama maalesef devam etmedi işte...
Bu kez gecikme olmadan tam adet günü yaptırmış oldum testi.
Tamam canım, rahat olmaya iyi düşünmeye çalışıyorumHastaneden hastaneye farklı. Çıkabilir sonuç bunu gözardı etme.saat farkındada aynı şekilde.tadini çıkar şimdiden elini karnına koy dua et. Olumsuzluk düşünme
Canim naptin merak ediyorum seni bayram hediyemiz olsun değerlerin nasıl kese gördünüz müTamam canım, rahat olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum
Allah razı olsun canım, teşekkürler düşündüğün için.Canim naptin merak ediyorum seni bayram hediyemiz olsun değerlerin nasıl kese gördünüz mü
Geçmiş olsun canım allah sabır versin. Kendine iyi bak iyi bayramlarAllah razı olsun canım, teşekkürler düşündüğün için.
Maalesef bu kez de olmadı, değer artmadı, düşükle sonuçlandı bu kez de.
Biraz dinlenmek istiyorum, sonra tekrar tedaviye devam ederim İnşallah.
Şimdiden hayırlı bayramlar canım, kendine ve bebişe iyi bak:)
canim nasilsin kendini toparlayabildin mi. arkadasimiz asılamalar yaptırmış ama rapor hakkinda bilgi almak istiyorİnşallah canım, teşekkür ederim. Ben daha önce hiç rapor çıkartmamıştım, şimdi iğneye geçtiğimiz için rapor çıkartacağım, belgeleri verdik. Bu haklar hakkında bilgin var mı acaba, kaç aşılama kaç tüp yoksa ikisi beraber mi hesaplanıyor? Raporla ilaçların % kaçını ödüyoruz gibi..
İnşallah mesajımı görüp cevaplarsın bilgisi olan lütfen cevap atsın gerçekten tüp bebek 1400-1800 mü? 2 yıllık evliyim sebepsiz infitilite varTahlil kendi yapio bedava. Tup bebek bolumune gideceksin sen direkt 2. Katta. Kadin dogum 9.katta.
Muayene 122 tl. Bi sefer veriyosun genelde.
Tup bebek 1400-1800 aradaki 400 hoca parasi. Eger 3 seneden fazladir evliysen sadece 400u oduyosun.
Baska hicbir seye para vermiyosun.
Reglin 2.gunu git direkt sabah 7:45te adini listeye yaz baslasin islemler. Ama direkt tup yapmayabilir cunku duruma gore once iki asilama yapiyo. Ben 2 asilamadan sonra tupe gectim. Asilamayla tutmaz diyip direkt tupe gecen de duydum. Bana her seyi sorabilirsin cnm. Gidip de pisman olan yok bunu bil.
Canım mesut özelde bakıo artık BN gazide İsmail gülere yaprdum tüp bebeği 30 yumurta top 27 döllndi 12 dondurum 1 enjekte edildi tuttu kızım şuan 1 yşındaMerhabalar arkadaşlar ankara tıp fakültesi nde batuhan özmen de 2 kez aşılama oldum tutmadı. Mesut öktem den randevu alacam sebepsiz infitilite var eşimde sorum yok tam 1 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum
Kürü tarif eder misiniz lütfen nasıl bir kür yaptınızSlm kızlar ben çok eski üyeyim 3 aşılama oldum 3. Tuttu düştü 3 aylık bebeğim sonra 6 ay ara verdim başladım tüp bebeğe yumurta gelişimi yarıda durdu 15mmde bi abla ile tanıştım neyse bana bi kür önerdi demedim zaten yapmadığım şey kalmamıştı 1 haftada 27mm oldu hemen topladı yumurtamsı 30 yumurta top 27döllndi 12 dondurdum 1 enjekte edildi tuttu kızım şuan 1 yasında inş allah isdeyen herkese nasip eder anneliği❤
Merhaba kızlar bu günleri demi gore çektim şükürler olsun can lar 2.5 yıllık evliyim çikolata kisti ameliyatı daha sonra 2 aşılama başarısız dı tıp fakültesi ne gidiyordum bıraktım iyiki bıraktım Rabbim düşürmesin öyle doktorların eline herşeye aşılama tüp her soruna aşılama tüp bu kadar basit mi. Şükürler olsun Rabbim ol dedi ve oldu psikoloji çok önemli kızlar emin olun. Doktor önerisi ve neler yaşadıklarımı hakkında tüm soruları cevaplama ya hazırım
Şuan hiç bir tedavi olmadan 7 aylık gebeyim. Lokman hekim akay hastanesi ne gidiyorum doktorum beni internet den uzak durmamı ve her insan seninle aynı olmadığına inandırdı psikolojik olarak düzeltti. İlk gittiğimde kan değerin vs çok iyi ikinci gittimizde eşimin testi ve benim hsg rahim film im ile gittik. Ve bize dediği aşılamayı kim yaptı size bu değerlerle hamile kalmaman çok tuhaf dedi. 3. Gitmemde 4 haftalık gebeydim. Yani kimse sen, kimse ben değil herkes de x ilaç aynı cevap vermiyor anlıyacağımız. Allah a inanmak ve sadece ondan istemek lazım her şey nasip yeni ev almıştık kendimizi topladım tüp için para biriktirmeye başlamışken hamile kaldım Nasip nasip nasip her şer de bin hayır vardır. Dualarım bebek isteyen herkes le. Ol derse oluverirGerçekten hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.yasadiginiz süreci bizimle paylaşırsanız seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?