- 15 Mart 2016
- 284
- 113
- 103
- 34
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Maşallah, dua et bizim için de :) Salı günü aşılamam olacak İnşallahAmin canım allah razi olsun ramazan hürmetine seninde kucağın dolsun. 12 deyiz. Ikili test sonucunu aldik bugün şükür güzel cıktı
Canım dün aşılaman yapıldı değildi. Inşallah olumlu sonuçlanır rabbim ramazan hürmetine tedavi olan çocuk isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinMaşallah, dua et bizim için de :) Salı günü aşılamam olacak İnşallah
Olacak olacak allahın izni ile.igneliye geçtiniz değil mi.Amin canım, İnşallah. Bir hafta geçti, kaldı 1 hafta. Progesteron için kan verdim, sonuç iyi, bakalım hgc için de kan vermek nasip olacak mı...
İnşallah, bugün 10. günüm, belki yarın evde test yaparım.Olacak olacak allahın izni ile.igneliye geçtiniz değil mi.
Çok sevindim :) tu p bebekte gonal f kullandım ben.hayirli olsun inşalalh döllenme olmuştur. Yaz bana sonucu mutlaka Allah yüzünüze baksın canımİnşallah, bugün 10. günüm, belki yarın evde test yaparım.
Evet ilk kez iğneli (Gonal F) aşılama yapıldı, rapor da çıktı, ilaçları indirimli almış oldum.
İnşallah pozitif haberini duyarsın allahın izniyle kuzumİnşallah, bugün 10. günüm, belki yarın evde test yaparım.
Evet ilk kez iğneli (Gonal F) aşılama yapıldı, rapor da çıktı, ilaçları indirimli almış oldum.
Caniiiimmmmmm hadi hayırlısı inşallah gebesindir. Kan testi özelde yaptır gitsin yeni yeni tutunuyor demekki ayy çok sevindim yaYa arkadaşlar çok heyecanlıyım, ne yapacağımı şaşırdım. Evde idrar testi yaptım, ilk başta sadece tek çizgi çıktı, neyse dedim bu kez de yok veya erken yaptım diye. Ama 5-10 dakika sonra yine baktım çok zor belli olan, hatta belli olmayan ikinci çizgi var, bugün de cuma kan testi için mecbur pazartesini beklemem lazım, İnşallah adet olmam o zamana kadar, dua edin ne olur.
Oruç da tutuyordum, kafam karıştı şimdi ne yapsam. Eşime de söyleyemiyorum umutlanır diye
Bence bekle kann sonucunu ümitle dirme kimseyi canım inşallah Rabbim o qsel haberi sannada verir allah yardımcn olsun.....Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım, ne yapacağımı şaşırdım. Evde idrar testi yaptım, ilk başta sadece tek çizgi çıktı, neyse dedim bu kez de yok veya erken yaptım diye. Ama 5-10 dakika sonra yine baktım çok zor belli olan, hatta belli olmayan ikinci çizgi var, bugün de cuma kan testi için mecbur pazartesini beklemem lazım, İnşallah adet olmam o zamana kadar, dua edin ne olur.
Oruç da tutuyordum, kafam karıştı şimdi ne yapsam. Eşime de söyleyemiyorum umutlanır diye
Yaptırmadım daha kan testi, 14. günü beklemek istiyorum, heyecanım da geçti nasılsa:)Caniiiimmmmmm hadi hayırlısı inşallah gebesindir. Kan testi özelde yaptır gitsin yeni yeni tutunuyor demekki ayy çok sevindim ya
Amin, teşekkür ederim:) Eşime gösterdim ama testi, kendime saklayamadım, ikinci çizgi durdukça netleşti bir deBence bekle kann sonucunu ümitle dirme kimseyi canım inşallah Rabbim o qsel haberi sannada verir allah yardımcn olsun.....
Ne zaman yaptiracasaksin. Canım heyecan geçmemiştir inanmamYaptırmadım daha kan testi, 14. günü beklemek istiyorum, heyecanım da geçti nasılsa:)
Ay canım :), tabi ara ara düşünüyorum gideyim özele, kan vereyim diye, ama kendimi durduruyorum. Zaten bu zamana kadar kaç kere kan verdim, damarlarımı deldirmekten bıkmadım:). Hastane de pazartesi gebelik testi demişti adet olmazsam, yarın giderim İnşaallah.Ne zaman yaptiracasaksin. Canım heyecan geçmemiştir inanmam)))
Hadi inşallah canımmm bizede haber ver unutmaaaAy canım :), tabi ara ara düşünüyorum gideyim özele, kan vereyim diye, ama kendimi durduruyorum. Zaten bu zamana kadar kaç kere kan verdim, damarlarımı deldirmekten bıkmadım:). Hastane de pazartesi gebelik testi demişti adet olmazsam, yarın giderim İnşaallah.
Bugün 13. günüm idrar testi yaptım yine, çok net değil ama hemen ikinci çıktı :)
Inşallah oldu bu sefer hayirla gelsinAy canım :), tabi ara ara düşünüyorum gideyim özele, kan vereyim diye, ama kendimi durduruyorum. Zaten bu zamana kadar kaç kere kan verdim, damarlarımı deldirmekten bıkmadım:). Hastane de pazartesi gebelik testi demişti adet olmazsam, yarın giderim İnşaallah.
Bugün 13. günüm idrar testi yaptım yine, çok net değil ama hemen ikinci çıktı :)
Naptin canımTamam arkadaşlar:), dua edin lütfen, İnşallah sizin aranıza katılırım
Kan verdim canım, beta hgc 47 çıkmış, pozitif ama değer biraz düşük, İnşallah yükselirNaptin canım
Çok sevindimKan verdim canım, beta hgc 47 çıkmış, pozitif ama değer biraz düşük, İnşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?