Ankara'da infertilite tedavisi

Canım valla iyiyim çok şükür kendimi dinliyorum bütün gün belirti filan varmı diye :)) Bugün 8. Günüm heycanliyim çok hayırlısı olsun insallah

allah gonlne görr versn ınsaallah cnm. guzel haberı verrsın ınsaallah bıdakı haftaya

Kızlar ben de ztb ye gidiyorum smear çıkmadı onu bekliyorum. Ama eşimin sonucuna bakarak ürolog direk tüp bebek dediBi 20 gün sonra tekrar verecek sperm. Bende de hsg de sağ taraf tıkalı dediler. Anlayacağınız durumlar karışık. Peki giden arkadaşlara sorum sonuçları gösterebileceğimiz iyi bir doktor önerir misiniz. Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ozel olur derseniz iyi bir dr adresi verebilirim

Tunalida meltem erhan var eside urolog spermogram testini falan alip aciklamasini yapiyorlar aklinizin bi kosesinde kalsin

Ürolog olarak Prof. Dr Kaan Aydos hocadsn randevu aldık ona gideceğiz. Ben şimdi nolur nolmaz diye tüp bebek merkezi de araştırmaya başladım aslında sayı ml de 10 milyon ama hız ve morfoloji de kötü. Ondan eşimin kapsamlı bi tedaviye girmesi gerekiyor.

Yok ben sonuç göstereceğim için mhrs den randevu alıp gideceğim.

tamam ıste randevu aldıgın doktra bıle gıremıyosun canım bnde oraya gıdıyorum.. mshrs den bısuru doktr ımı cıkıyo ama hepsı hergn orada degll. randevu aldgn bolmde odadaa o gun hangı dktr varsa ona gırıyosun hattabazen ögledn önce bı doktrögedn snra bska bı doktrgelıyo sans ısı yanı

Seydadgnkrgz cnm naptın adet oldnmu yazmamıssın buraya merak ettım benmı görmedım yoksa

Ayy canım cok teşekkür ederim beni merak etmişsin saolasin yazdım ama görmedin demekki cumartesi sabahi hastalandim Nasip değilmiş. Bugün hastaneye gittim tekrar başlıyoruz tedaviye klomene başlıyorum bugün pazartesi günü de tekrar hastaneye gidicem bakalım

hayrlısı olsn cnm yaa benmde ofıs vardıya anestezılı kaldı o işş herseyını hallettım tahlller tamamdı aelıyat ıcın gun yazcaktık yukarı uzmann yanına cıktık dktrla... uzman demesınmıben gereklı görmuyorum ofısı rahm fılmı temz cıkms dıye... ne dıcegımı bılemedım onca tahll stres yanıma kar kaldı... bnde adt olnca gtcem ksmetse 2. asılama ıcın bısey cıkarmazlarsa bu sefer..

Canım benim sevindim gerek gormemelerine demekki bişey yok. Nasipten öteye yol yok demekki böyle olmasi gerekiyomus vardır Rabbimin bi bildiği. Öyle güzel öyle ince hesabı varki kudreti sonsuz Rabbimin biz şer gibi görüyoruz ama içinde ne hayırlar gizli kim bilir. Nezaman hasta olacaksın peki.
Bide bakiyomuşsunki adet olmamişsin Aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmissın inşallah öyle olur. Rabbim yüzünü güldürsun

20 agustus tahmını cnm. adetn 7. gnu ofıs yapldıda ıslem yapılamadı dendıya.. o oftsne dolayı hap falan verdılerde 15 gn ılskı yasak demslerdı ama bu anetezı ısı kalnca ben 12 13. gnlerde denemek ıstedm kanamamda yoktu netten baktım bı o oldu olrsa artık allah bılr tabıkıde.. adet olymda asılama ıcın gıdym dıye dsnuyorum ben umt edpte strese grmek ıstemıyorum mevlam verecekse verr elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…