- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Canım valla iyiyim çok şükür kendimi dinliyorum bütün gün belirti filan varmı diye :)) Bugün 8. Günüm heycanliyim çok hayırlısı olsun insallah
Ozel olur derseniz iyi bir dr adresi verebilirimKızlar ben de ztb ye gidiyorum smear çıkmadı onu bekliyorum. Ama eşimin sonucuna bakarak ürolog direk tüp bebek dediBi 20 gün sonra tekrar verecek sperm. Bende de hsg de sağ taraf tıkalı dediler. Anlayacağınız durumlar karışık. Peki giden arkadaşlara sorum sonuçları gösterebileceğimiz iyi bir doktor önerir misiniz. Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
ztb de göstereceğim ama alternatif olarak söyleyebilirsinizOzel olur derseniz iyi bir dr adresi verebilirim
Ozur dileyerek sormak istiyorum esinizin sperm sayisi kac cikti acabaztb de göstereceğim ama alternatif olarak söyleyebilirsiniz
SağolunTunalida meltem erhan var eside urolog spermogram testini falan alip aciklamasini yapiyorlar aklinizin bi kosesinde kalsin
ztb de göstereceğim ama alternatif olarak söyleyebilirsiniz
Yok ben sonuç göstereceğim için mhrs den randevu alıp gideceğim.canm orda doktr secme sansın yok malesef hangı dktr varsa sırayı ona verıyor sekreterler.. her haftada degısıyo doktor
Yok ben sonuç göstereceğim için mhrs den randevu alıp gideceğim.
Seydadgnkrgz cnm naptın adet oldnmu yazmamıssın buraya merak ettım benmı görmedım yoksa
Ayy canım cok teşekkür ederim beni merak etmişsin saolasin yazdım ama görmedin demekki cumartesi sabahi hastalandim Nasip değilmiş. Bugün hastaneye gittim tekrar başlıyoruz tedaviye klomene başlıyorum bugün pazartesi günü de tekrar hastaneye gidicem bakalım
hayrlısı olsn cnm yaa benmde ofıs vardıya anestezılı kaldı o işş herseyını hallettım tahlller tamamdı aelıyat ıcın gun yazcaktık yukarı uzmann yanına cıktık dktrla... uzman demesınmıben gereklı görmuyorum ofısı rahm fılmı temz cıkms dıye... ne dıcegımı bılemedım onca tahll stres yanıma kar kaldı... bnde adt olnca gtcem ksmetse 2. asılama ıcın bısey cıkarmazlarsa bu sefer..
Canım benim sevindim gerek gormemelerine demekki bişey yok. Nasipten öteye yol yok demekki böyle olmasi gerekiyomus vardır Rabbimin bi bildiği. Öyle güzel öyle ince hesabı varki kudreti sonsuz Rabbimin biz şer gibi görüyoruz ama içinde ne hayırlar gizli kim bilir. Nezaman hasta olacaksın peki.
Bide bakiyomuşsunki adet olmamişsin Aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmissın inşallah öyle olur. Rabbim yüzünü güldürsun
Merhaba arkadaşlar, ben de film icin randevumu aldım, heyecanlıyım çok :)). Sonucu alıp dra çıkıyoruz değil mi aynı gün?
rahim filmi canımne fılmı canım
rahim filmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?