- 13 Ocak 2016
- 149
- 169
- 23
- 36
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Sonra başka yerde mi çektirdin? Ne yaptın nasıl oldu canım, bana sadece adetin ilk gunu ara dediler o yüzden nerde, nasıl olacak hiçbir bilgim yok, hem heyecan hem korku da var, kafam da karışık
Aşılamanızı ne zaman oldunuz peki ? Bide benim temizlik takıntım hatsafada temiz mi hastane ? Hsg yi de anestezili mi çektiler baya acı oluyomuş kk dan öğrendiğim kadarıyla..
Ay Allahım inşallah bebişin tutunmuştur sana balım. Ne zaman belli olcak bebiş peki ? Peki randevuyu hep aynı doktordan alamıyoruz dimi ? Nası ilerliyo ilk randevu ve sonrası ?Aşilamam yeni oldu 22 temmuzda. Hayrlısı bakalım. Temizlik konusunda da ne desem boş canım hastane temiz ama senin takıntının derecesi önemli tabi. Ben de hastaneden çok huylanirim ama zekai tahirde bi problem yaşamadım temizlik konusunda. Hsg anestezili degil ama hiçde acili değil 1 saniyelik bi acı ama çok değil çok kolay çekiyorlar. Hiç korkulacak bişey yok
Ay Allahım inşallah bebişin tutunmuştur sana balım. Ne zaman belli olcak bebiş peki ? Peki randevuyu hep aynı doktordan alamıyoruz dimi ? Nası ilerliyo ilk randevu ve sonrası ?
7 apustos sana en güzel haberleri getirsin inşallah balım. Çok saol ne güzel yazmışsın açıklamışsın Allah razı olsun kuzum...İnşallah canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. 7 haziranda belli olacak inşallah. Randevuyu aynı doktordan alamıyoruz malesef canım. Doktorlar her hafta başka bi bölümdeler ama doktorların hepsi çok iyi simdiye kadar hiç kötü bişi yasamadim randevu almana gerek yok ilk defa gideceksen adetinin 2 veya 3. Gunu git hormon testi yaparlar boşuna gitmemiş olursun sonrada bidahaki gitmen gereken tarihi onlar söyler sana
7 apustos sana en güzel haberleri getirsin inşallah balım. Çok saol ne güzel yazmışsın açıklamışsın Allah razı olsun kuzum...
Amin balım cümlemize tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah..Allah razı olsun canım benim. Rabbim seninde yüzünü güldürsün en kısa zamanda. Kudreti bol Rabbim uğraştırmasın inşallah. Sağlıklı sıhhatli bebislerin olsun
Yok asla kotu ilgisiz pis falan degil. Ben hep pozitif oluyorum hastanede. Onlarda bana pozitif oluyor belki de ondandir. Ben kan aldirrken ayse hemsire dakikalarca konistu benmle. Asilama da hele yine ayni ause hemsire denk geldi. Nasil sakinlestrdi beni. Sonrasnda ben yatarken 15 dakika yanima oturup konustu. Allah razi olsun. Inanmazsinz liv hosp. Gttim. Doktoru solemicem kim oldgnu ama hemsiresi okadar soguk ve duyarszdiki. Yuzume bile bakmadan direktif veriyordu. Otel gbi hastane. dersiniz ki muamele de hastame gbi harikadir. Malesef.. Neyse zekai tahir eger maddi olarak zorlanmak istemiorum prosedure devam etmek istyorm diyorsanz kesnlikle gidin. Ama adetin 2. Gunu gidin. Yoksa bakmiolar. Hsg aci maz. Aci degil ordaki. En fazla agri hissedersinz. Oda sorun varsa oluyor. Ben adet agrisi hissettim 10 saniye falan surdu. Okadar. Ben memnunun ama tup e gecmek istyorum. Zekai de isteynce gecemiosun tupe. Oyuzden baska yere gdecegm insallah. Bana ozelden yazablrsnz ne zaman isterseniz.Canım ben de çok merak ediyorum o haataneyi. Genelde çok pis doktor ve hemşirelerin kötü ve ilgisiz davrandığı söyleniyor. Sen bana anlatabilir misin o hastaneye ilk başlıcağın andan itibaren neler yapmak gerektiğini ?????
Bende zekai tahir e gdiyorum. Aslinda muamele olarak hic sikayetci degilim. Hatta cok olumlu hemsiresinden doktoruna kadar hatta danisma si bile nihal hanim a sevgiler burdan. Lakin mesai saati bitsin diye acele etme huylari var hepsinin. Sabah 10.30 a kadar hersey hiphizli isliyor. Sonra orada takiliyor.herkes sallamaya sagda solda oyalanmaya basliyor. Sen peslerinden kosuyorsun. Ha ama kosarken bi olmsuzluk yasamiyosun insan gibi davraniyorlar sagolsunlar. 2. Asilamam olacakti. Ve cuma gunu yine saat 11 de catlatma ignemi yazsin diye doktor pesinde kosuyorum. Sagolsun sistemdeki soruna ragmen ugrasti yazdi. Sagolsun diyorum ama oglen arasina 30 dakika var fakat herkes firrrrr ortada yok.. Aceleden kagida tarihleride yazmadi. Bende kafam daldi cuma aksam catlatma ignemi yaptirdim. Ta ki cmt sabah aglayarak uyandim.daha yeni farketmistim cunku hatami. Yani pazar asilama yapilmasi imkansiz oldgndan bir asilama maceram daha sona erdi. Bizde 36 saat sonra iliski denedik. Hastane ilk asilamada ince ince yazdi bana ne yapacagmi... Ama bunda salladi.. Buda sonuc.. Cmt boyunca agladim.... Allah m nasip et yawrumuzu artik hayir ile
Ozelden de yazdim ama aklma geldi simdi. ordaki hastalar rahim filmi cektirdysen ofisden hiic korkma demislerdi. Cok daha basitmis. Skinti yapma. Bebeklerimiz icin hersey. Okuyarak gircanm hakknda hayrlısı olsun.. bugun ordaydım bnde sabh 9da cıktm ewden 6da ewe grdım aksam ıyıce degsrmsler uzuyo ıslemler.... senn bılgın varmı ofıs hısteroskopı ıstedı dktr.. uzun suruyomu rahımfılmı gıbı acı verıyomu yaptrdysan anlatrmıısn korkuyorm ben cuma yaptrcam heralde
Ozelden de yazdim ama aklma geldi simdi. ordaki hastalar rahim filmi cektirdysen ofisden hiic korkma demislerdi. Cok daha basitmis. Skinti yapma. Bebeklerimiz icin hersey. Okuyarak gir
Ayy canım benim, çok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığın için, yoksa ben hsg çekimiden çok o gün nerde ne yapacağımı düşünüyordum. Hastanedekiler her gün aynı şeyi yaşadıkları için her şeyi bildiğimimi düşünüyorlar. En basiti ilk kayıt için 3 farklı yere gitmişimdir :), ve kan ver deyince nerde diye bulamayışım falan. Artık o günkü sıralama kafamda canlandı :) Benim hsg çok uzadı, bu ay Inşallah olur...Canım hiç korkma korkulacak hiç bişey yok ben iki kere cektirdim çok acimiyo.
Adetin ilk gunu ara sana adetin kaç gün sürdüğünü soracaklar bittiği günü soyliyceksin ona göre sana randevu verecekler. Randevu günü sabah erkenden gideceksin kan alacaklar gebelik olmadığını garantilemek için kan sonucu öğlen çıkacak sana bi ağrı kesici bir antibiyotik ilaç yazacaklar sonucu beklerken ilaçları eczaneden alır beklersin. Kan sonucu çıkar cikmaz ilaçlarını iç diycekler. Ilacari içip b bloktan giriyosun hsg çekilen yere geliyosun zaten 1 günde 7_8 kişinin çekiyorlar. Bagiranlar filan oluyo ama sen onlara kulak verip kasma kendini. İki kere çektiren biri olarak söylüyorum kesinlikle korkulacak bişey yok. Benim ilk cekinecegim zaman adetimin ilk günü aradım hsg için aradım dedim bu ay doluyuz bidahaki ay ara dediler bende biraz takintiliyimdir illa o ay çekilecek ankarada aramadigim tek hastane kalmadı ya hsg yok olanlarda çekmiyo tedaviye tekrar bizde başlayın diyolar. Sıkıntıdan hasta oldum eşimde saolun günlerce araştırdı tanıdık buldu zekai tahirde beni sıkıştırdılar araya. İşte şükürsüz davrandım vardır bundada bi Hayır bidahaki aya kalsın demedim illa bu ay olacak diye tutturdum ilk çekimde kapalı çıktı tüplerim. Doktor tekrar Çekicez bidahaki adetin den sonra tekrar gel dedi yine her halükarda bidahaki aya kaldı senin anliycan:) Nasip. Ama sen hiç korkma çok azicik bi aciyo ama oda 1 saniye sürüyo. Zaten cekmeleri 5 dakika bile sürmüyo.
Ayy canım benim, çok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığın için, yoksa ben hsg çekimiden çok o gün nerde ne yapacağımı düşünüyordum. Hastanedekiler her gün aynı şeyi yaşadıkları için her şeyi bildiğimimi düşünüyorlar. En basiti ilk kayıt için 3 farklı yere gitmişimdir :), ve kan ver deyince nerde diye bulamayışım falan. Artık o günkü sıralama kafamda canlandı :) Benim hsg çok uzadı, bu ay Inşallah olur...
İnşallah olur canım inşallah bi an önce baslarsın tedaviye hemencecik kavusursun bebişin. Rabbim uğraştırmasın. Hemen gelsin yavrular:))
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur :) Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.İnşallah olur canım inşallah bi an önce baslarsın tedaviye hemencecik kavusursun bebişin. Rabbim uğraştırmasın. Hemen gelsin yavrular:))
Merhaba ben tedavime ozelde basladim ancak zekai tahire cok yakinim gidip gelmek kolay olacak ama dr larin ters davrandigini moral bozduklarini duyup gitmedim oylemi acaba gercekten ben bana yapilan ufacik bir tepkiyi bile kaldiramayip hemen sinirleniyorum bu konuda malum yeterince hassasim hem sinirlenip hem stres oluyorum dr lar nasil acabaAşilamam yeni oldu 22 temmuzda. Hayrlısı bakalım. Temizlik konusunda da ne desem boş canım hastane temiz ama senin takıntının derecesi önemli tabi. Ben de hastaneden çok huylanirim ama zekai tahirde bi problem yaşamadım temizlik konusunda. Hsg anestezili degil ama hiçde acili değil 1 saniyelik bi acı ama çok değil çok kolay çekiyorlar. Hiç korkulacak bişey yok
Merhaba ben tedavime ozelde basladim ancak zekai tahire cok yakinim gidip gelmek kolay olacak ama dr larin ters davrandigini moral bozduklarini duyup gitmedim oylemi acaba gercekten ben bana yapilan ufacik bir tepkiyi bile kaldiramayip hemen sinirleniyorum bu konuda malum yeterince hassasim hem sinirlenip hem stres oluyorum dr lar nasil acaba
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur :) Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.
Sen beklemedesin , bu süreç çabuk geçer de müjde verirsin umarım :) Sonra ben hsg ye giderim artık
Zubeyde hanima gittim ben hic bir tedavi uygulamadan hemen asilama dediler isin kolayina kactilar oyuzden bidaha gitmedim oraya zekai tahirde daha once bi kan aldirmistim gebelik testi ivin hemsireler iyiydi evet bu ay simdiki dr um asilamaya gececek asilamayi devlette yaptirmayi dusunuyorum ama bakalimÇok samimi bi şekilde anlatayım canım sana zekai tahirde sadece doktorlar değil hemşireler sekreterleri okadar iyi okadar anlayışlılar ki anlatamam. Bi problemin olduğunda doktorlar seninle konuşurlar. Korktuğunda sıkıntı yaptığında konuşup rahatlatirlar, aklına takılan bişey olursa sorarsin hiç sıkılmadan anlatırlar . Hemşireler resmen anne şefkatiyle yaklaşıyorlar:) sekreterler özellikle nihal abla resmen abla sıcaklığı veriyo insana onu çook seviyorum. Bence özelde hiç uğraşma direk zekai tahire git derim benim evime de Etlik Zübeyde Hanım yakın ama oraya gitmeyi aklımın ucundan bile gecirmedim orası nasıl bilmiyorum ama ben hastanemden çok memnunum
cnm sen ne durumdasın kacncı gunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?