slm kizlar bende daha yeni geldim 1 hafta falan oluyo centrum klinikten yani recai hocadan
pembehayal arkadasimiz bence bi iftira atmis ve adi gibi hayal olmus ucmus
bence recai hoca cok otritel ve muayne takiplerinide cok titizlikle yapiyo
her nekadar tedavim negatifle sonuclansada allh ol demedikten sonra olmuyor bu yuzden dr larin yaptiklari keza bizimde tarlayi surdukten sonra tevekkul u allaha kalmistir bence
valla recai hocanin temizlik elemanlarindan tutunda kapi görevlisine kadar cok cok iyiler ha bide uzman dr gurkan keles dr da cok iyi bi doktor
ama bazi istisnalar vardirki hemsirelerle anlasmak zordur bazilari kendilerini hemsire degilde dr zannedenlerde var tabiki okadarda olacak
yanliz cok beklemek turkiye genelinde cok var ister ssk ister özel sadece biz muzdarip degiliz sorunlarla
ben gitigimde recai hoca izine cikmisti ama dr gurkan keles hoca ilgilendi ultrasallarala ve hergun recai hocaya telefonla bilgi veriliyodu bu hastaya ilac takviyesi yada aynimi kalcak artik recai hoca neyi uygun göruyosa ne bi eksik ne bi fazla uygulamaya geciyolardi
ama transfer e recai hoca geldi
merhabalar filiz inşallah bu son tedavin olur ve yavrularına kavuşursun.....yazını takip etmiştim inan şaşkınlıktan gülmüştüm ama inan adınada çok üzülmüştüm tekrar tekrar söylüyorum inşallah son olur yavrularına bir an önce kavuşursunda bu günleri hatırlamazsın....sormak istediğimde doktorun opu felan nerde yapıyor bende 4. deneme için araştırma halindeyim de
bende ankarada anatolia tüp bebekde tedavi görüyorum suan transferin 4. günündeyim 11 ekim test günüm beklemedeyim.
benim tedavim ikinci cocuk için kızım 3.5 yasında onunda alt yapısı anatolia
maya tüpbebek merkezinde 3üncüyü denicem
bizde üçüncüyü maya da yaptırdık ama çok memnun kalmadım açıkacası .. :S
yokmu kımse ankarada tüp bebek deneyenler arkadaşlar destek olalım birbirimize zor süreçlerden geçiyoruz biz karar veremedik hangi merkeze gitsek yoksa üniversite hastanesinemi ben özel hastane istiyorum gidiş geliş kolay olur diye eşim hastanelere bakalım diyo kararsız kaldım 5.denicez inşallah
canım merhaba bende ikinci denememi yapıcam ilkini ankara zekai tahir burak hastanesinde yaptım bu ay adet olmayı bekliyorum yine oraya gidecem ben memnunum
hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah son denemen olur.bende bir ay yada iki ay sonra başlayacağım bakalım kısmet nereye artık
dört tüp bebeğimi de mayada denedim 3.tutu ama 6 haftalıkken bozuldu doktorda merkezde iyi memnundum ama bu kadar negatif olunca başka yere gitmek istiyorum herşeyin hayırlısı artık
evet canım okudum iyi dileklerin hepimiz için
bence sende devlet hastanesi seçebilirsin özelden memnun kalmayıp gelen çok oluyor
arkadaşlar ben zonguldaktan gelip ankaradaki özel bi tüp bebek merkezine gittim.ayrıntılı tahlil yapmadan hemen tüp bebek tedavisine başladılar.tabi bizde heyecanla uğraşıp hayal kırıklığıyla sonlandı.bu arada 6 yıllık evliyim.5 yıldan beri uğraşıyruz.sonra tavsiye üzerine başkent hastanesine gittik.burada dr hulusi bülent zeyneloğlu ile görüştük.özel hastanelerde duymak istediğimiz şeyleri söylüyorlar.dr zeyneloğlu ise sizin iyi kötü ne varsa anlatıyor.hastasını tanımadan tedaviye başlamıyor.ben 3 ay boyunca tahlil,diyet yaptım.sonrada tüpbebek tedavisine başlandı.ilk denemede tuttu.ikizlerim oldu.Allah isteyen herkese versin.Unutmayın çabalamayınca sonuç alınmıyor.asla pes etmeyin sizi anlayan bi dr çıkacaktır.bu arada yıpranacaksınız ama tüm yaşanan sıkıntılara değer bi sonuç alacaksınız.
Not:bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu altı yıl içinde değişik dr lara gittim.herbi dr tahlil falan yaptı.canım baya yandı.hem maddi hem de manevi.geçen kış ankaranın buzlu yollarını aşındırdım. yazında 62 gün hastanede sırtüstü kalkmadan yattım.kızlarımda iki ay yoğunbakımda kaldı(erken doğum).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?