bende ağustısa kadar sabretmek istiyorum ve sonrasında gerekli her şeyi yaptırmak istiyorum.ilk izlenim iyiyse mükemmel.dr un seninle alakası nasıldı ? bence bir dr aynı zamanda içini rahatlatabilmeli.
inşallah 5.denemende hayırlı sonucu alırsın canım.bende bugün gürgan klinikten randevümü aldım.ilk muyenimizi bu ay olacağız.gelişmleri haberdar ederiz sizlere.hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir süreç.öyle veya böyle zaman geçiyor ama insan üzülüyor yıkılıyor.ve bu yaşadıklarını kimseye belli etmemeye çalışıyorsun çok zor.
canım açıkçası okuduklarımdan en güvenilir isim olarak ank.dan timur bey geldi.inşallah bebeğimizin gelmesinede vesile olur.aslında ağustos gibi randevü almayı düşünüyorduk ama bu aya nasip oldu.demekki bizim için hayırlısı buymuş.adet olmayı beklemeden gideceğim dr a.tüm tahlil sonuçlarını getir dediler götüreyim bakalım.inşallah iyi şeyler derler bizlerede.aşılama yaptırmak istemiyorum ama aşılamada diyebilirler bana.çünkü hiç aşılama yaptırmadım.eşimin spermlerinde de sorun yok.spermde sıkıntı olmayınca aşılama yapılmıyor diye biliyorum ama her şey mümkün.
tedaviye baslayacak arkadaslar...
mayayi kesinlikle tavsiye etmiyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...inde-tedavi-gorenler-burada-bulusalim-50.html adresinde benim basima gelenleri, insanin yuzune baka baka nasil yalan soylediklerini ogreneceksiniz...
kolay gelsin...
deryapp merhaba canım..
Ben açıkçası Ankara bize yakın olduğu için Timur Gürganı tercih ettik ama İstanbul da aklımda iki yer vardı.Memorial (Semra Kahraman) ve Bahçeci Tüp Bebek Merkezi.İkisinden birini düşünüyordum ama şimdilik tercihimiz bizim için ukaşmın daha kolay olduğu ANkaradaki Timur Beyden yana.
Bu arada Timur Gürgana İst.dan gelmiş hastalarda vardı.
görüşmemiz çok iyi geçti canım.ben sordum o cevapladı.şimdilik bir sorun yok ama timur bey bazı testler yaptırdı adetten sonraki onuncu gün gideceğim ve test sonuçlarımda muhtemelen çıkmış olur.böylelikle bir sorun var mı yok mu anlayacağız.siz gittiniz sanırım görüşmeye.nasıldı izlenim hocaya karşı birde siizn sorun neydi olmamasındaki sebep
görüşmemiz çok iyi geçti canım.ben sordum o cevapladı.şimdilik bir sorun yok ama timur bey bazı testler yaptırdı adetten sonraki onuncu gün gideceğim ve test sonuçlarımda muhtemelen çıkmış olur.böylelikle bir sorun var mı yok mu anlayacağız.
amin canım Allah ım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün.çok umutluluym aynı zamanda da mutlu tabi..olumsuz düşünmüyorum bu benim son şansımda değil üstelik.hayatı güzel yaşamak lazım o da olumlu düşünceyle oluyor.hadi hayırlısı olsun bakalım o zaman..Allah isteyenlerin yüzünü güldürü inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?