Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

bende ankarada anatolia tüp bebekde tedavi görüyorum suan transferin 4. günündeyim 11 ekim test günüm beklemedeyim.
benim tedavim ikinci cocuk için kızım 3.5 yasında onunda alt yapısı anatolia

Aymutu, benim de bir kızım var 3.5 yaşında, biz de ikinci çocuk için tedavideyiz,ben henüz puregon kullanıyorum,test sonucundan haberdar et mutlaka

kızlar yarın tedavim başlıyor inşallah bu sefer tutunur bebişlerim ....

tabi ki ederim inşallah sonuc iyi olurda hep birlikte seviniriz burda.

Amin inşallah

Ben de bugün ankara'ya yola çıkıcam,bugün 4. puregon dozumu vurucam,yarın da kontrol,artık tedavi bitene dek ankaradayız

Son düzenleme:
ilaca dun başladım estrofem dıye rahim için kullanıyorum inşallah bu sefer yüzümüz güler cümlemizin

transferm 20 ekim busefer tutunurlar inşallah...hakımızda hayırlısını nasip etsin allahım cümlemiz için

arkadaşlar merhaba, ben de temmuzda tüp bebek deneyimi yaşadı. genart aysun baltacı da oldu. bizde ki sorun yumurta rezervi azlığı ve düşük kaliteli olmasıydı. 2 deneme için beklemekteyim. yine genarttamı yaptırsam diye düşünüyorum. okuduklarımdan gürgan kliniğini çok beğendiğinizi gördüm. karar aşamasındayım. yardımlarınızı bekliyorum

benim ilk tedavim AKAY TÜP BEBEK doktorum tolga ecemiş çok memnunm iğnelerime başladım pazartesi kontrolüm var,salı yada çarşamba yumurtalarım toplanacak allahım dualarımızı kabul et...

benim ilk tedavim AKAY TÜP BEBEK doktorum tolga ecemiş çok memnunm iğnelerime başladım pazartesi kontrolüm var,salı yada çarşamba yumurtalarım toplanacak allahım dualarımızı kabul et...

Allah ın izniyle güzel haberlerini alırız inşallah...
ne kadar ödeyeceksin. senin ki raporlu mu olacak

inşallah güzel haberler veririm sizlere dün kontrolüm vardır 7 yumurtam olmuş çokkkkkkkkkkkk mutluyum.....hayır canım raporsuz olacak

hadi hayırlısı...yumurta az yada çok diye takılma..önemli olan kaliteli olması..raporsuz ne kadar dedi...bir de cnm sizde sorunn kimdeydi

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilirmi e2 127 progestron 0.74 çıktı yarın yeniden kan testi için çağırdılar sizce nasıl bu sonuçlar canım sıkıldı

hadi hayırlısı...yumurta az yada çok diye takılma..önemli olan kaliteli olması..raporsuz ne kadar dedi...bir de cnm sizde sorunn kimdeydi

canım sorun bende yumurtalkam sorunu ve rezev azlığı ,ilaçlarım yaklaşık 1500 e yakın tuttu kişiden kişiye değişiyor, merkez fiyatınıda eşim söylemedi bana olmazsa kafaya takmayayım diye...

slm kızlar dün transferim gerçekleşti şu an evdeyim test tarihim 1 kasım inşallah tutunur cümlemizin bebişleri

slm kızlar dün transferim gerçekleşti şu an evdeyim test tarihim 1 kasım inşallah tutunur cümlemizin bebişleri

Ben memnunum canım tavsiye ederim,ciddi bir müessese, ve maddiyat ön planda değil,benim orada 3. denemem, bir kızım var 3.5 yaşında, ikinci için tekrar başladık,transfer sonrası bekleme dönemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…