- 22 Eylül 2011
- 169
- 22
- 48
bende ankarada anatolia tüp bebekde tedavi görüyorum suan transferin 4. günündeyim 11 ekim test günüm beklemedeyim.
benim tedavim ikinci cocuk için kızım 3.5 yasında onunda alt yapısı anatolia
Aymutu, benim de bir kızım var 3.5 yaşında, biz de ikinci çocuk için tedavideyiz,ben henüz puregon kullanıyorum,test sonucundan haberdar et mutlaka
kızlar yarın tedavim başlıyor inşallah bu sefer tutunur bebişlerim ....
tabi ki ederim inşallah sonuc iyi olurda hep birlikte seviniriz burda.
maya tüpbebek merkezinde 3üncüyü denicemİnşallah canım,sen hangi merkezde tedavi oluyorsun?
maya tüpbebek merkezinde 3üncüyü denicem
transferm 20 ekim busefer tutunurlar inşallah...hakımızda hayırlısını nasip etsin allahım cümlemiz için
benim ilk tedavim AKAY TÜP BEBEK doktorum tolga ecemiş çok memnunm iğnelerime başladım pazartesi kontrolüm var,salı yada çarşamba yumurtalarım toplanacak allahım dualarımızı kabul et...
allah ın izniyle güzel haberlerini alırız inşallah...
Ne kadar ödeyeceksin. Senin ki raporlu mu olacak
inşallah güzel haberler veririm sizlere dün kontrolüm vardır 7 yumurtam olmuş çokkkkkkkkkkkk mutluyum.....hayır canım raporsuz olacak
hadi hayırlısı...yumurta az yada çok diye takılma..önemli olan kaliteli olması..raporsuz ne kadar dedi...bir de cnm sizde sorunn kimdeydi
arkadaşlar merhaba, ben de temmuzda tüp bebek deneyimi yaşadı. genart aysun baltacı da oldu. bizde ki sorun yumurta rezervi azlığı ve düşük kaliteli olmasıydı. 2 deneme için beklemekteyim. yine genarttamı yaptırsam diye düşünüyorum. okuduklarımdan gürgan kliniğini çok beğendiğinizi gördüm. karar aşamasındayım. yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?