Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

kızlar günler yaklaştıkça merakım artıyor tutdumu diye salı test günüm inşallah nesip eder mevlam

inşallah allahım bizlere çifte bayaram nasip eder dualarımı kabul eder mevlam

benım 3 cu tub bebek tedavım tuttu elımde 6 kutu gnolof 450 arttı ben eczaneden kutusunu 250 tl den aldım aynı fıyattanda satacam 05449543608

Birde okuduguma göre Ank. Medicana TB Mrkz aciliyormus. Sögütözu Mah. Bi dogru mu acaba?

kızlar bugun bi aksilik olmazsa kesemi görücüm inşallah çifttir dua edin bana

ben anatoliayaya başladım amahiç memnun kalmadım. hoca birçok işi hemşirelere devretmiş at koşturuyorlar kendilerini doktor zannediyorlar.
hemşireler hastalara türkçe dersi veriyorlar. soruları cevaplamaktan hoşlanmıyorlar. ama ankara yakın olduğundan yine anakara da devam etmeyi düşünüyorum başka bir yer öneren varmı? yani ticari düşünmeyen hastayı düşünen ve psikolojik destek te veren bir yer.....

ben medicana da yaptırıyorum iki tane negatif aldım burda ama gene buraya devam etmek istiyorum. çünkü doktoru hemşiresi hasta bakıcısı sekreteri hepsi çok ilgililer. çok memnunum ben

ANATOLİADAN ayrıldım genarta geçtim.Şu an çok mutluyum gebelik testim pozitif. iyi ki genarta geçmişim. DR.SERTAÇ beye ve ekibine çok teşekkürler.hasta için psikolojik rahatlık ve güven çok önemli. Ben bunu GENARTTA HİSSETTİM.HEPİNİZE ESKİŞEHİRDEN SEVGİLER......

slm kızlar ben dördüncüyü denicem dondurulmuşlarla mayada hepsinide orda denedim negatif 3 .cü boş gebelik gecirdim ama merkez iyi ve güzel temiz tavsiye ederim karar vermeden once iyi düşünün ve bir değil bir çok merkezle görüşüp öyle karar verin

merhaba nurdan, senin problemin neydi. nasıl bir tedavi uyguladılar.bende 3. denememi güven hastanesinde hasan sarp özcan a yaptırdım sonuç negatif oldu. anatolyadan bir farkı yok bende tavsiye etmiyorum. ilki genartta olmuştu aysun hanım da çok iyi bir dr dur. kendisinden memnun kalmıştım. ama sanki embriyologları iyi değil gibi gelmişti. eğer 4. denemeye maddi ve manevi hazır olursam belki aysun hocaya tekrar gidebilirim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

ben timur gürgan klinikte 1 kz aşılama yaptım. Şuanda da 2. tüp bebek tedavimdeyim.

kliniğimden timurhocadan aygl hocadan ve tüm personelden çok memnunm. herkes bekletilmekten şikayetçi. ama ben çok önemsemedim hocaya çok güveniyorum önemli olan bu. bekleme işi dışında süper işleyen bir sistematiğe oturtmuşlar

embyro transferimin 6. günü...

ilk 2.5 gün titizliği abarttım çay bile taşımadım annem yanımda zaten

sadece wc ve yemek için yataktan çıktım

sonra daha fazla ayağa kalmaya başladım

3. gün duş alabilirsin dediler ama 4 gün duş aldım

buarada ilk transferimde kramplarım olmuştu

bu sefer 0 kramp

ama 6 gündür belim ağrıyo

göğüslim hafif hassas

ilk 3 gün aşırı bir gerinme ihtcı içindeydim hatta vicudumdan benden bağımsız hareket ediyodu

ama geçti

bel ağrısına devam

sol ve sağ yumrtalıklarda garip bi his war iğne batması gibi değil, ağrı gibi değil, kramp hiç değil

tarifi zor

kramp meslesine takıldım braz kramp ii bi olarak tanımlanıyo okuduğum türkçe ve ingilizce sitelerde

ama bu sefer bende yok

ama yineh ehm ing hem tr sitelerde krampı olmadığı halde hamile kalan kadınlar var tüp bebekle

buarada 5. gün dedim ya gerginliğim ve umutsuzuğum tavam yaptı bi kaç sevdiğimi hafif azarladım bir kaç kez ağladım

baktım duum ii değil

eşimle yemeğe çıktım dün akşam

nasıl iyi geldi anlatamam

bugün 6. gün ve çooook çoooookk iyi ve umutluyum hem de çok

kaç embyro yerleştirildiğini bilmiyorum tüm ısrarlarıma rağmen ne hoacdan ne hemşirelerden öğrenemedim=)

2 olduğunu tahmin ediyorum

size tavsiyem evde regl olma korkusuyla oturmanın zararları da var

güvenli şartlarda güvenli yerlere güvenli ayakkabılarla 8KARI BUZU DÜŞÜNÜP) dışarı çıkabilirsiniz ara ara

çünkü mutsuzken ürettiğimiz kortizon hormonu gebeliği engelleyen bir hormon

ben ilk 6 günde bi kez çktım

cumrtesi akşamı da sinemaya gidicem

buarada ara ara popmda da garip bir ağrı hissediyorum makata yakın bi yerlerde

çok merak ediyorum

transfer sonrası benmkyle benzer sempltomları olan var mı aranızda

test günüm haftaya perşebe 23 şubat

alllah hepimizi hayaline kavuşturur umarım

sevgiler

arkadaşlar , bugun doç dr aysun baltacıya gittik . ilk kez kadın bir kadın doğumcudan çekinmedim.gerçekten yaklaşımı çok güzeldi. ama işlerin çok başındayız. 1,5 ay sonra tüp bebek için işlemlere başlamış oluruz . size buradan adım adım bilgi vereceğim

ben bugun dr aysun baltacı ile göörüştüm yaklaşımını beğendim . yeni bşadık bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…