- 22 Eylül 2011
- 169
- 22
- 48
slm kızlar dün transferim gerçekleşti şu an evdeyim test tarihim 1 kasım inşallah tutunur cümlemizin bebişleri
ben anatoliayaya başladım amahiç memnun kalmadım. hoca birçok işi hemşirelere devretmiş at koşturuyorlar kendilerini doktor zannediyorlar.
hemşireler hastalara türkçe dersi veriyorlar. soruları cevaplamaktan hoşlanmıyorlar. ama ankara yakın olduğundan yine anakara da devam etmeyi düşünüyorum başka bir yer öneren varmı? yani ticari düşünmeyen hastayı düşünen ve psikolojik destek te veren bir yer.....
ANATOLİADAN ayrıldım genarta geçtim.Şu an çok mutluyum gebelik testim pozitif. iyi ki genarta geçmişim. DR.SERTAÇ beye ve ekibine çok teşekkürler.hasta için psikolojik rahatlık ve güven çok önemli. Ben bunu GENARTTA HİSSETTİM.HEPİNİZE ESKİŞEHİRDEN SEVGİLER......
ANATOLİADAN ayrıldım genarta geçtim.Şu an çok mutluyum gebelik testim pozitif. iyi ki genarta geçmişim. DR.SERTAÇ beye ve ekibine çok teşekkürler.hasta için psikolojik rahatlık ve güven çok önemli. Ben bunu GENARTTA HİSSETTİM.HEPİNİZE ESKİŞEHİRDEN SEVGİLER......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?