Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

herkese merhabalar;
kısmetse bu ay yada gelecek ay tüp bebeğe başlıyacaz.cmt günü timur gürganla tanıştım hoca gayet bilgili ve alanında oldukça deneyimli birine benziyor.benden bir sürü tahl,ller istedi ayrıca eşimdende spermin genetiğini araştırmak için tahlil vs vsbunların sonucuna göre bir yol izliyecez dedi.merkez olarak doktor olarak gayet iyidisadece tek sıkıntı diğer merkezlere oranla oldukça pahalı bir yer.bugün telde genartla kısa bir görüşme yaptım buhafta içi yüzyüze görüşmeye gidecem.şimdi sizlerden ricam bu iki merkez hakkında düşünceleriniz neler deneyimleriniz neler paylaşırsanız çok mutlu olrum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

transfer sonrası 9.günümün akşamında (saat: 21.00) kan testi yaptırdım

80.21 pozitif çıktı

aslında 3 gün sonra perşembe test olmam gerekiyodu

klinikten iki hemşiremi aradım çok büyük olasılıkla hamile olduğumu ve perşembe günkü testin buna kesinlik kazandıracağını söylediler

buarada arkadaşlar

2 gündür krampım yoktu

göğüslerim azıcık hassastı

ama karnımın alt kısmında belli belirsiz bir hareketlenme vardı

dedim ya garip bir his iğne batması değil ağrı değil kramp değil garip

bugün testen önce 3 ayrı kez midem bulandı ama emin olamadım

bu akşam ise midem bulanıyo ve gazım var çok kötü

öğrenince nasıl ağladım inanamazsınız

nasıl sevindim diyemiyorum

beynim kalbime izin vermiyo

perşmebe gerçekten sevinicem

eşim ise şimdiden çok mutluuuuu

umarım hamileyimdir

öncelikle allahın sonra da timur hocamın ve duaların sayesinde

dualara inanın kızlar

arsızca dua edin allaha

"hayırlısıysa bize bebek ver hayırlı bu değilse ve vermeyeceksen onsuz hayata devam etme gücünü ver" diyerek dua ettim allaha

bi de transferden sonra konuştum hergün embryolarımla en azından birinin bizi bırakmamasını istedim onları ne kadar çok seveceğimizi anlattım

kafayı yedim galiba ben=)

alllah tüm isteyenlere versin

sevgiler

sanırım bu topik terketilmiş ama ben sormak istediklerim vardı heyyy ankaralılar neredesinizzzz

terk edilmedi de ankarada pek kimse yok galiba ,dün negatifi gördüm 4üncüde tutmadı inşallah 5 incide kısmet olur

aygül ben de terkedilmiş buldum walla

canım çok üzüldüm senin için

umarım bir sonraki olur

böyle dediğime bakma benm 9. gün pozitif çıktı ama hiç bişi kesin değil yarın ve cumartesi yeniden test yaptırcam...

çok korkyrm....

allah hayırlı versin eli aya sağlam nasip etsin inşallah pözitiftir, bendde biraz ara verince denicem tekrar hep aynı merkezde yaptırmıştım belki bu sefer merkezi değiştiriz değerin güzel 12.gün birden yükseliyor zaten

Son düzenleme:
aygüncüm

ilk değerim 82

33 saat sonra yaptırdığım 120

bana yeterşnce yükselmemiş geldi

buarada sen hangi klinikte yaptırdın

ben gürganda yaptırdım

birileri grdi sonunda.ya canim sen ilk denemenimi yaptirdin timur gurganda.tedavi oncesi senden ve esindn birtakim testler istedimi ve toplam nekadar odeme yaptiniz canim

ben maya da yaptırdım 4 tüp bebeği de başka doktora gidmeyi düşünüyorum ama biraz zaman geçsin

canım ben timur hocadan 1 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm (bu sonuncuyla beraber)

elbette ilk iki gidişimizde bir sürü test istendi

ama ilk tüp bebek denememle ikincisinin arasında 2 ay var o yüzden sonuncuda benden test alınmadı eşimden sperm alındı

benim eşimin 7-8 tane hareketli spermi var sanırım o yüzden benden yeniden test almadı

sgk katkısının üzerine 3 mly kliğine verdik ama ilaçlara ne verdik 100% kesinlikle cvp veremem bölük pörçük aldığımız için

sanırım 1.200 gibi bi şi

ben çok memnunum

allah bin kere korusun bu tedavimde tutmazsa yine gideceğin yer timur hocadır...

hiç bir şüphem yk onların tedavisinin doğruluk oranıyla ilgili hizmetten zaten çok ama çok memnundum

embyrı yerleştikten sonra bi sürü tıbbi nedenle tutunamayabiliyo

ayrıca allahın taktirini de unutmamak lazım=)

ankara tı fakultesınde 2 aşılma 1 tup bebek yaptırdım şu an 8. gunummm 8 gundurrr sureklı kasık ağrısı çekıyorum sankı adet olacammm benım gıbı sancı çeken varmıı

canım benim reglim de ağrısız geçer ama transfer sonrası 9. gün itibariyle ara ara kasık ağrısı bende çektim ama şiddetli değildi

kan gelmediği sürece korkma

dün test günümdü benim hala pozitif

endişelenme

bolca dua et ve onlarla konuş

sana şimdi tutmıcak gibi geliyodur

önsezi değil o korku

bana da tutmıcak gibi geliyodu ama yüce allahıımn izniyle tuttu

olumlu düşün

kendini meşgul et

ayrıca belirtiler kişiden kişiye hatta aynı kişinin gördüğü farklı tedavilere göre bile değişiyo

sorun olursa çekinme=)

slm kızlar ankara tüpbebek merkezini duyan veya tadeviye başlayan varmı çok öneriyolar o merkezi bende martta başlıyorum galiba 3. denemem :18::18: korkularım var nedense rahatlatamıyorum kendimi (

ben resmi yoldan gıttımmm çok fazlaaa para donmuyor ama çok yoğun yanı hocalar genelde prff benım 4 gunum kaldı test yaptırmamaa sonucu yazarımmm hocaları araştır tavsıye ederım ben çok araştırdımmm nerdeyse tup bebekle ılgılıııı butun prosedurlerı öğrendım gerçekten guven vermıyor hıç bır yerrr ama belırlı bır çatı altında toplanılmaıs geektığıne ınaıyorummm bu kadar mağdur olup bu kadar seesız bır topluluk daha yoktur heraldee ama hayırlısı bence herşeyı soru hormon teslerı neden bu yumurtaların buyukluk gelışmelerını yumurta kalıtesınıııı rahım içi kalınlığını ben sormadım pişmanımm hala aklımda bır dunya soru varrr

sevgili violinis

bu soruları (rahim kalınlığı embyronun hangi sınıf olduğu kaç hücreli olduğu) sen sormadan onlar sana sölemeliydile

ben gürganda yaptırdım iki kez

yumurtaları spermleri alıyolar

aynu gün embyroları arıyo bilgi veriyo

sonra her gün bazen iki günde bir arayıp embryo gelişimiyle ilgili biligi veriyo embryıkıg

transfer günü de transferden önce şu kadar embyronuz şu kalite şu kadar hücrel diye

merhaba minik

elbette duydum ama ankarada bu işin tek adresi gürgan klinik bence

ben 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım 2. si tuttu allahın izniyle
5 haftalık hamileyim

emelankara yani rumuzuma tıkla yazdığım cevaplar seçeneğini tıkla

klinikle ilgili ve tedavi deneyimimle ilgili yazdığım uzun uzun yorumları bulabilirsin

sakın umutsuzlığa kapılma

mutlaka olacak senin de

naz yapıyo bebeğin

geldiğinde onun değerini bil diye

allah seninle olsun

sormak istediğin bi şi olursa çekinme

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…