ankarada kadın doğum hastanesi arıyorum

cansev007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
97
26
28
37
slm kızlar kadın doğum hastanesi arıyorum bigilerinizi deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen ve bayan istiyorum devlette olur

Selam bende 20 haftalık gebeyim bayan kadın doğumcu istersen ben koru hastanesinde melike özge çiçek ' e gidiyorum çok memnunum iyi bir hekim hem de en önemlisi doğum anlamında deneyimli ben sana tavsiye ederim bence bir git ve tanış

Slm çok sağol cevabın için öncelikle allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah . fiyatları nedir acaba bilgin varmı? Bide 2 tane koru var sen hangisine gidiyor sun

Canim ben ridvan ege hastanesine gidiyorum. Benim drim mine hanim 3 bayan dr daha var. Hepside iyi. Sskli isen muayene ucretleri testler dahil 55 tl dogum 450 500. Sskli degilsen 2000 falan dogum.
slm kızlar kadın doğum hastanesi arıyorum bigilerinizi deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen ve bayan istiyorum devlette olur

Canim ben ridvan ege hastanesine gidiyorum. Benim drim mine hanim 3 bayan dr daha var. Hepside iyi. Sskli isen muayene ucretleri testler dahil 55 tl dogum 450 500. Sskli degilsen 2000 falan dogum.
Merhaba cnm tskler cevabın için. Rıdvan ege hastanesini ilk kez duydum arastirayim netten. Fiyatları çok uygun mus eğer doktor larda iyiyse güzel. Yeni doğan ünitesi varmi acaba? Sende gebe misin?

Merhaba cnm tskler cevabın için. Rıdvan ege hastanesini ilk kez duydum arastirayim netten. Fiyatları çok uygun mus eğer doktor larda iyiyse güzel. Yeni doğan ünitesi varmi acaba? Sende gebe misin?
Evet cnm 32. Haftadayim. Yeni dogan unitesi var.

Evet cnm 32. Haftadayim. Yeni dogan unitesi var.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Evet ufuk. Üniversitesi Hastanesi imiş biliyorum burayı diğer adının ridvan ege olduğunu bilmiyor dum öğrenmiş oldum. Güzel bir hastane tsk ederim cnm

Naıl yani testler dahil 55 tl mi? Genelde testler için ayrı ücret almıyorlar mı? Banada çok uygun geldi şuan böyle söyleyince ben arayıp sormuştum muayene ücreti 55 tl demişlerdi ama testlerde dahilse çok şaşırdım şuan..geçen hafta koru hastanesine sırf bi muayeneye 162 tl ödedim evet doktor çok iyi ama çook fazla geldi ve testleri de inanılmaz pahalıydı orada yaptırmadım başka yerde yaptırıp sonuç için tekrar gidicem ama eğer doktorlarından memnunum çok ilgililer diyorsanız ben rıdvan ege de devam edeyim çünkü benim ihtiyacım olan pozitif ilgili ve hemen kestirip atmayacak bi doktor..koru daki dr aylin anıl arslan bu konuda süperdir ama fiyat çok geliyor bana

Fiyatlara bende çok şaşırdım açıkçası ayrıca doğum ücreti de çooook uygun heryerde 1000-1500 tl SGK ile 600 çok iyi bir fiyat ve o hastanenin çok iyi olduğunu da duymuştum ben. Testler için de gerçekten 9 kadar para vermeye gerek yok devlet te ücretsiz yazık o kadar paraya

Ssk li olunca ne testi yaparsaniz yapin kizlar 55 tl. Hersey dahil. Daha bugun bobrekleri kontrol ettirdim 24 saatlik idrar testi kan testi 55 tl disinda kurus vermedim. Kiz kardesim 1 ay once sezeryan dogum yapti sgk ile 445 tl verdi 2 gece kaldi. Normal dogumu da sormustum 500 600 tl demislerdi net hatirlamiyorum. Dogum serviside guzel temiz. Doktorlarida cok iyi. Ilgililer. Gebelikte bi bobrek tasi.cikti haftada 1 cagirip takip ediyorlar. Ben tavsiye ederim.

Ha bu arada sadece 3lu teste 33 tl civari bisey verdim Ssk kapsami disindaymis. Okadar para bayilmama teste muayeneye. Daha dogumu var masrafi var hastaligi var sagligi var.

Yani bir özel hastane için çok uygun bi de tabi ilgide önemli mesela yüzüncü yıl da muayene 60 tl testler dahil mi bilmiorm. Ama ben ordaki doktordan memnun kalmadım yani devletteki bile daha ilgiliydi bende ucuz olunca ilgi alakada mı az diye düşünmeye başladım artık çünkü koru çok pahalı ama doktorlar çok ilgili..

Ha bu arada sadece 3lu teste 33 tl civari bisey verdim Ssk kapsami disindaymis. Okadar para bayilmama teste muayeneye. Daha dogumu var masrafi var hastaligi var sagligi var.
yani test yapsakta yapmasakta 55 tl ödüyoruz öylemi?? Ya doğum ücretleri gerçekten çok iyi ben hiç bir hastanede l testdahil olayını duymadım zaten daha geçen hafta sağlık ocağında bedava yaptigimiz kan testi için 50 tl ödedim

Bi dene istersen cnm kardesimde burda dogum yapti bende burda yapicam insallah.
Canim zaten ayda 1 kontrole cagiriyorlar ve her kontrolde muhakkak test var kan idrar. Inan 4D ultrason bile bu 55 tlnin icinde. Ben hic para vermedim ayrintili ultrasona. Ssk yoksa 50 tl veriyosun giris icin testlerde ayri ucret. Ama kiz kardesim 1 gun sadece Nts ye girecekti 9 tl verdi nts icin. Cok komik rakamlar.

Gerçekten komik ve süper rakamlar

Aynen cnm. Sen hamilemisin simdi?
Ayy keşkeee allah seni duysun henüz deilim olmak için uğraşıyorum doktora gidicem daha önce gittim memnun kalmadı oyüzden araştırıyorum ne zaman dir başladığım yerde devam etmek istiyorum oyüzden tüm ayrıntıları soruyorum bebek olursa inşallah doktor değiştirmemek için allah nasip ederse inşallah böyle işte :)

Insallah cnm bi an once minik kalp atislarini duyarsin. Tedavisiz mi yapmaya calisiyosunuz yoksa tedavi mi?

Ne kadardır deniyosun bende aynı durumdayım seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…