Canim onu bilmiyorum ben 5 haftadan beri takibimi orda yaptiriyorum. Ama dosyani diger takibini yaptirdigin hastaneden aldiysan yaparlar buyuk ihtimalle.arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim Ankaraya yeni taşındık o yüzden doğum için hala bi fikrim yok Ufuk hastanesini ilk defa duydum acaba şimdi gitsem muayene olabilir miyim ve doğum nasıl bilginiz varsa lütfen benimlede paylaşın..
Evet cnm 32. Haftadayim. Yeni dogan unitesi var.
ben hep farklı yerlerde yaptırdım takibimi çünkü her gittiğim doktor başka bişey dedi iyice kafamı karıştırdılar çok az kaldı ve hala napıcam bilmiyorum..randevu sistemi nasıl dün aradım açmadı kimseCanim onu bilmiyorum ben 5 haftadan beri takibimi orda yaptiriyorum. Ama dosyani diger takibini yaptirdigin hastaneden aldiysan yaparlar buyuk ihtimalle.
Telefonla alabiliyorsun sadece canim. 1 kere arama bi kac defa ara. Bazen hatlar dolu olabiliyor.ben hep farklı yerlerde yaptırdım takibimi çünkü her gittiğim doktor başka bişey dedi iyice kafamı karıştırdılar çok az kaldı ve hala napıcam bilmiyorum..randevu sistemi nasıl dün aradım açmadı kimse
yenidoğan ünitesi olması benim önem verdiğim bi şeydi. ben yok diye bildiğim için bu hastaneyi doğum için düşünmüyorum. Şimdi benim için bi seçenek oldu. Cok tesekkurler.
ben salı gününe randevu aldım gidince yazarımArkadaşlar ben de aynı durumdayım ankara da hiç düzenli dr takibine giremedim ama doğumu ankarad a yapacağım..ilk doğu mumu trabzonda yaptım fiyatlar çok uygundu muayene 40 herşey dahil hatta nst ye bile hiç para vermedim doğum 450.o yüzden ankara çok pahalı geliyordu ama ufuk hast cidden uygunmuş ben de bi arastirayim..gidenlerden de yorumlar alabiliriz..
Yani bir özel hastane için çok uygun bi de tabi ilgide önemli mesela yüzüncü yıl da muayene 60 tl testler dahil mi bilmiorm. Ama ben ordaki doktordan memnun kalmadım yani devletteki bile daha ilgiliydi bende ucuz olunca ilgi alakada mı az diye düşünmeye başladım artık çünkü koru çok pahalı ama doktorlar çok ilgili..
Slmplasure 100.yıl hangi doktora gittin. ben tüm kontrollerim için oraya gittim. Şimdi tekiplerim orada yapılıyor. Yazdıklarını okuyunca düşüncelerim değişti
Canim genc bi bayandi ismini hatirlamiyorum ama benim memnun olmadigim konu fazla ilgilenmeden 1 sene dene gel demesi oldu tavsiye falan bile vermedi e ben devlette de ayni muameleyi goruorm niye sana para vereyim dimi ama? Ama sen hamilesin kontrol takip hepsi yapilmis doktorundan memnunsan ilgiliyse kötü bi fikre kapilma bu konuda belkide cok iyiler orasini inan bilmiorm ama tam emin degilsen baska yerleride dene derim hazir vaktin varken doktor degistirmek icin
Teşekkür ederim bilgilerin için. Ben evlendiğimden beri oraya kontrole gidiyorum. Meral hoc avardı orada yeni ayrıldı şimdi de Sema hoca yapıyor takibimi. Hastaneden genel anlmada memnunum ama bu doğum onun için inan tedirgin oluyor. Bakalım bir kaç ay daha geçsin doktorumu ve hastaneyi değiştiririm. Siz tedavi için mi gitmiştiniz?
Ya aslında tedavi değil 3 4 aydır korunmuyorum hem kontrol etsin bi problem var mı diye hem de belki akıl verir bi sıkıntı yoksa hemen olsun istiyorum çünkü ama pek tatmin edici olmadı ben sorarsam söylüor sormassam bişi dediği yok sevmedim yani ama eğer içinde bi tereddüt varsa rıdvan egeye bi git derim fiyatlar çok uygunmuş bence bide severim ben orayı ilgili güzel bi hastane..bu arada ben koru hastanesine gidiyorum çok çok memnunum inanılmaz ilgili bi doktorum var ama çookk pahalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?