ankarada kadın doğum hastanesi arıyorum

arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim Ankaraya yeni taşındık o yüzden doğum için hala bi fikrim yok Ufuk hastanesini ilk defa duydum acaba şimdi gitsem muayene olabilir miyim ve doğum nasıl bilginiz varsa lütfen benimlede paylaşın..

Arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum benide bilgilendirin lütfen..

Öncelikle inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.7 ay önce Etlik Lokman Hekim Hastahanesinde sezeryanla doğum yaptım.Doktorum Sebahat Turandı.İlgili ve rahatlatıcı biri.

Canim onu bilmiyorum ben 5 haftadan beri takibimi orda yaptiriyorum. Ama dosyani diger takibini yaptirdigin hastaneden aldiysan yaparlar buyuk ihtimalle.

Evet cnm 32. Haftadayim. Yeni dogan unitesi var.

yenidoğan ünitesi olması benim önem verdiğim bi şeydi. ben yok diye bildiğim için bu hastaneyi doğum için düşünmüyorum. Şimdi benim için bi seçenek oldu. Cok tesekkurler.

Son düzenleme:
Canim onu bilmiyorum ben 5 haftadan beri takibimi orda yaptiriyorum. Ama dosyani diger takibini yaptirdigin hastaneden aldiysan yaparlar buyuk ihtimalle.
ben hep farklı yerlerde yaptırdım takibimi çünkü her gittiğim doktor başka bişey dedi iyice kafamı karıştırdılar çok az kaldı ve hala napıcam bilmiyorum..randevu sistemi nasıl dün aradım açmadı kimse

Telefonla alabiliyorsun sadece canim. 1 kere arama bi kac defa ara. Bazen hatlar dolu olabiliyor.

yenidoğan ünitesi olması benim önem verdiğim bi şeydi. ben yok diye bildiğim için bu hastaneyi doğum için düşünmüyorum. Şimdi benim için bi seçenek oldu. Cok tesekkurler.

Yogun bakim hakkinda bilgim yok ama

peki doğumu asistanlar mı yapıyo yoksa kontrole gittiğin doktor mu yapıyo.

Arkadaşlar ben de aynı durumdayım ankara da hiç düzenli dr takibine giremedim ama doğumu ankarad a yapacağım..ilk doğu mumu trabzonda yaptım fiyatlar çok uygundu muayene 40 herşey dahil hatta nst ye bile hiç para vermedim doğum 450.o yüzden ankara çok pahalı geliyordu ama ufuk hast cidden uygunmuş ben de bi arastirayim..gidenlerden de yorumlar alabiliriz..

ben salı gününe randevu aldım gidince yazarım

Çok iyi olur gerçekten zaten bir kaç hafta şehirdışındayım dönünce gidebilecegim..fiyatlar vs hakkında da siz de yine bi sorsanız emin olalım iyice :)

Ben Ankara da TOBB etü hastanesine gidiyorum.Doktorum Simla Okumuşoğlu hizmetten ve doktorumdan çok memnunum.Daha doğum yapmadım ama umarım doğumumda da herşey yolunda olur.Yalnız özel sağlık sigortanız yoksa baya pahalı bir hastane arkadaşlar..

Slm plasure 100.yıl hangi doktora gittin. ben tüm kontrollerim için oraya gittim. Şimdi tekiplerim orada yapılıyor. Yazdıklarını okuyunca düşüncelerim değişti

Slm plasure 100.yıl hangi doktora gittin. ben tüm kontrollerim için oraya gittim. Şimdi tekiplerim orada yapılıyor. Yazdıklarını okuyunca düşüncelerim değişti

Canim genc bi bayandi ismini hatirlamiyorum ama benim memnun olmadigim konu fazla ilgilenmeden 1 sene dene gel demesi oldu tavsiye falan bile vermedi e ben devlette de ayni muameleyi goruorm niye sana para vereyim dimi ama? Ama sen hamilesin kontrol takip hepsi yapilmis doktorundan memnunsan ilgiliyse kötü bi fikre kapilma bu konuda belkide cok iyiler orasini inan bilmiorm ama tam emin degilsen baska yerleride dene derim hazir vaktin varken doktor degistirmek icin

Teşekkür ederim bilgilerin için. Ben evlendiğimden beri oraya kontrole gidiyorum. Meral hoc avardı orada yeni ayrıldı şimdi de Sema hoca yapıyor takibimi. Hastaneden genel anlmada memnunum ama bu doğum onun için inan tedirgin oluyor. Bakalım bir kaç ay daha geçsin doktorumu ve hastaneyi değiştiririm. Siz tedavi için mi gitmiştiniz?

Ya aslında tedavi değil 3 4 aydır korunmuyorum hem kontrol etsin bi problem var mı diye hem de belki akıl verir bi sıkıntı yoksa hemen olsun istiyorum çünkü ama pek tatmin edici olmadı ben sorarsam söylüor sormassam bişi dediği yok sevmedim yani ama eğer içinde bi tereddüt varsa rıdvan egeye bi git derim fiyatlar çok uygunmuş bence bide severim ben orayı ilgili güzel bi hastane..bu arada ben koru hastanesine gidiyorum çok çok memnunum inanılmaz ilgili bi doktorum var ama çookk pahalııı

Korudaki doktorum kim cnm? Ben tobb etü düşünüyorum aslında ama kısmet. öyle pat diye doktor değişmiyor. Bizde baya geç ve sabırla bebek sahibi olduk. Dediğim gibi meral hoca çok ilgiliydi kaç ay öncesinden kontrollere başladı ve eşim 100.yıl da varikosel ameliyatı oldu. Genel anlmada memnundum ama herkes olumsuz yorum verince korktum. Koru SGK anlaşmalı değil mi?

Dr. Aylin Anıl Arslan a gidiyorum şuanda canım..evet sgk anlaşması var ama çok pahalı ben sana bi tavsiye vereyim benim bi arkadaşım o şekilde yeni doğum yaptı. Özel sağlık sigortası yapan şirketleri araştır doğum paketleri diye bir şey var onlarda mesela koru da sırf bi muayene 162 tl ama o doğum paketinden alırsan mesela atıyorum 3.500 tl ödüyosun içinde doğum artı muayenelerin mevcut oluyor. Bi araştır derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…