FHastaneye gittiniz mi acaba merak ettimtamam sorarım bende emin olmak istiyorum
Merhaba cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini bende Zekai Tahir i hic önermem bi arkadas orda yapmış ti doğum hiç memnun deil ve bende genel olarak iyi seyker duymadım zaten aşırı kalabalık mis bideMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 26 haftalık gebeyim şimdiye kadar sincan 12.caddeye gidiyordum kontroller için doktorları çok iyi çok memnunum ama benim erken doğum riskimin olduğunu söylediler şimdi herşey iyi kızımda bende iyiyiz çok şükür sadece biraz kan oranlarım düşük kanım(hemoglabin değerlerim) hep 11 çıkıyor doğum için bana Zekai Tahiri öneriyorlar yeni doğan ünitesi olduğu için ama ben oraya gitmek istemiyorum hiç iyi şeyler duymadım orası ile ilgili sizce Atatürk hastanesi nasıl doktorları daha iyi ve daha ilgili diye biliyorum ama hala kararsızım lütfen bana yardım edin sizce hangisi daha iyi
evet bugün gittim doktorlar gayet iyi ilgilendi fakat doğum için 1000 lira dedi 2 kişilik odalarmış özel oda tutabiliyomuşsun ayrı bi para verip ama erken doğum yaparsan sevk ediyolarmış ben 34+5 olduğum için riskli bi dırım olursa sevk ederiz dedi ve nts de kasılmalrımın ağrılarımın başladığını söyledi bi an önce yatış dedi orda yeni doğan yoğun bakım yokmuş o yüzden kadın doğumaa git dedi eğer 37 haftadan sonra doğum olursa o zaman alırlarmışF
FHastaneye gittiniz mi acaba merak ettim
arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim Ankaraya yeni taşındık o yüzden doğum için hala bi fikrim yok Ufuk hastanesini ilk defa duydum acaba şimdi gitsem muayene olabilir miyim ve doğum nasıl bilginiz varsa lütfen benimlede paylaşın..
Ben Cukurambardaki hastanesinde yaptim dogumu, yeni tasindi oraya. Konya yolundan giderken görünüyor binasi artik... Ankamallden oran istikametine giderken; Astiyi geciyorsun, sonra sagda ufuk unv. hastanesi var orayi da geciyorsun, ondan sonra sanirim 2. Sagdan donunce onune cikiyorsun. Ama zaten binayi gorunce anlarsiniz donme yerini, yuksek oldugu icin gorunuyor. Cukurambar tarafindan girmek istersen de liva mado vb. oldugu yerden girceksin, evin doner mi ne vardi oradaki isiklardan donuluyordu galiba.Canım benim bu koru hastanesinin adını çok duydum ama nerde olduğunu bilmiyorum Ankaranın neresinde olduğunuda yazabilir misin şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar meraba..Ben de dokuzuncu haftaya girdim. Etlik Lokman Hekim Hastanesinden daha bugün randevu aldım.muayene ücreti 60 tl rutin kan tahlilleri de 1-2 lira gibi komik bi fiyat farkla yapılıyo. Ama daha ayrıntılı şeyler mesela ikili tarama ayrıntılı ultrason gibi testlerden biraz fark ücreti alınıyormuş. Sebahat ve Elif diye iki doktorunu duymuştum ikisi de çok iyiymiş. Ben sebahat hanıma randevu aldım bu ayın 27 sinde ilk randevuya gidicem inşallah iyi bi doktordur ve iyi geçer :) burda da sizinle paylaşırım durumu..:)
Slm cnm bilgilerini bekliyoruz en kisa zamanda :))Arkadaşlar meraba..Ben de dokuzuncu haftaya girdim. Etlik Lokman Hekim Hastanesinden daha bugün randevu aldım.muayene ücreti 60 tl rutin kan tahlilleri de 1-2 lira gibi komik bi fiyat farkla yapılıyo. Ama daha ayrıntılı şeyler mesela ikili tarama ayrıntılı ultrason gibi testlerden biraz fark ücreti alınıyormuş. Sebahat ve Elif diye iki doktorunu duymuştum ikisi de çok iyiymiş. Ben sebahat hanıma randevu aldım bu ayın 27 sinde ilk randevuya gidicem inşallah iyi bi doktordur ve iyi geçer :) burda da sizinle paylaşırım durumu..:)
Arkadaşlar meraba..Ben de dokuzuncu haftaya girdim. Etlik Lokman Hekim Hastanesinden daha bugün randevu aldım.muayene ücreti 60 tl rutin kan tahlilleri de 1-2 lira gibi komik bi fiyat farkla yapılıyo. Ama daha ayrıntılı şeyler mesela ikili tarama ayrıntılı ultrason gibi testlerden biraz fark ücreti alınıyormuş. Sebahat ve Elif diye iki doktorunu duymuştum ikisi de çok iyiymiş. Ben sebahat hanıma randevu aldım bu ayın 27 sinde ilk randevuya gidicem inşallah iyi bi doktordur ve iyi geçer :) burda da sizinle paylaşırım durumu..:)
Slm cnm bilgilerini bekliyoruz en kisa zamanda :))Arkadaşlar meraba..Ben de dokuzuncu haftaya girdim. Etlik Lokman Hekim Hastanesinden daha bugün randevu aldım.muayene ücreti 60 tl rutin kan tahlilleri de 1-2 lira gibi komik bi fiyat farkla yapılıyo. Ama daha ayrıntılı şeyler mesela ikili tarama ayrıntılı ultrason gibi testlerden biraz fark ücreti alınıyormuş. Sebahat ve Elif diye iki doktorunu duymuştum ikisi de çok iyiymiş. Ben sebahat hanıma randevu aldım bu ayın 27 sinde ilk randevuya gidicem inşallah iyi bi doktordur ve iyi geçer :) burda da sizinle paylaşırım durumu..:)
çok geçmiş olsun cnm zor bi durum bende bi bebeğimi kaybettim rabbim kimseye yaşatmasın.Kalbi neden durmuş peki söylemediler mi trombofili rahatsızlığın varmıydı?Etlik Lokman Hekim hastanesini hiç tavsiye etmem bende eve yakın olduğu için oraya gidiyordum 3 ay önce 35 haftalık bebeğimi kaybettim. kontrole gittiğimde doktor nst de bebeğin hareketleri yavaş dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi hiçbir şey yapmadı hastaneye yatışımı yapabilirdi, sezaryanla doğum yapabilirdi ama doktor hiç birşey yapmadı ertesi gün bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için acile gittim ama çok geçti kalp atımı yoktu. Allah kimseye yaşatmasın kesinlikle bu hastaneyi tavsiye etmiyorum
Merhabalar arkadaşlar,
Turgut Özal hastanesi yani eski Fatih üni Hastanesi hakkında bilgisi olan ve doktor tavsiye edebilecek olan var mı acaba?
Slm peki fiyatları nasıl bilgi verebilir misiniz ?ben yazın doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım doktorum müberra namlı kalem çok ilgili bi doktor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?