ankarada kadın doğum hastanesi arıyorum

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 26 haftalık gebeyim şimdiye kadar sincan 12.caddeye gidiyordum kontroller için doktorları çok iyi çok memnunum ama benim erken doğum riskimin olduğunu söylediler şimdi herşey iyi kızımda bende iyiyiz çok şükür sadece biraz kan oranlarım düşük kanım(hemoglabin değerlerim) hep 11 çıkıyor doğum için bana Zekai Tahiri öneriyorlar yeni doğan ünitesi olduğu için ama ben oraya gitmek istemiyorum hiç iyi şeyler duymadım orası ile ilgili sizce Atatürk hastanesi nasıl doktorları daha iyi ve daha ilgili diye biliyorum ama hala kararsızım lütfen bana yardım edin sizce hangisi daha iyi

Merhaba cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini bende Zekai Tahir i hic önermem bi arkadas orda yapmış ti doğum hiç memnun deil ve bende genel olarak iyi seyker duymadım zaten aşırı kalabalık mis bide

F

FHastaneye gittiniz mi acaba merak ettim
evet bugün gittim doktorlar gayet iyi ilgilendi fakat doğum için 1000 lira dedi 2 kişilik odalarmış özel oda tutabiliyomuşsun ayrı bi para verip ama erken doğum yaparsan sevk ediyolarmış ben 34+5 olduğum için riskli bi dırım olursa sevk ederiz dedi ve nts de kasılmalrımın ağrılarımın başladığını söyledi bi an önce yatış dedi orda yeni doğan yoğun bakım yokmuş o yüzden kadın doğumaa git dedi eğer 37 haftadan sonra doğum olursa o zaman alırlarmış

Ufuk Hastanesini bilmiyorum ama o civarda Bayındır ve Memorial var. İkisini de tavsiye edebilirim. Bayındır da Halime Hoca var, Memorial da da Yeşim Hoca

Canım benim çok teşekkür ederim cevap yazdığın için ben de hiç istemiyorum Zekai Tahiri ama başka nerde doğum yapacağımı da bilmiyorum Zübeyde Hanımda da yeni doğan Ünitesi varmış ama açıkçası orası için de pek hoş şeyler söylemiyorlar benim gönlüm Atatürk ten yana ama oranında yeni doğan ünitesi yok sadece doktorları diğerlerine nispeten daha iyi diye biliyorum bu kararsızlık çok zor Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Merhabalar arkadaşlar,
Turgut Özal hastanesi yani eski Fatih üni Hastanesi hakkında bilgisi olan ve doktor tavsiye edebilecek olan var mı acaba?

Merhaba arkadaslar... Ben de ekim ayinda dogum yaptim, Koru hastanesinde ve inanilmaz memnun kaldim... Zaten kontrollere de oraya gidiyordum, Melike Özge hocaya. Sezeryanini bilemem ama normal dogum yapacaklara tavsiye ederim. Sanci cektiginiz oda normal hastane odasi, ve ayni zamanda dogum yapacaginiz oda... Yani hop dogum basladi haydi baska odaya durumu yok, bu o anda cok rahatlikmis meger... Dogumdan sonra da asil odaniza geciyorsunuz... Gerek özge hoca, gerek Fatma ebe o kadar rahatlar ki, siz de rahatliyorsunuz... Dogumumda bir ebe, bir doktorum, 2 hemsire ki biri isigi ayarliyordu, digeri dikis aletlerini temin ediyordu ve son anda da cocuk doktoru vardi, yani az insan cok huzur... Saglik guvencem tamamini karsiladigi icin ben ucret odemedim hastaneye, fiyatlari bilemiyorum o yuzden ama ozelde de dogum yaparim diyorsaniz ben konfor icin koruyu, rahatlik ve teslimiyet icin ozge hocayi ve fatma ebeyi tavsiye ediyorum. Ha ayrica epidural aldim ve su anda da hic bir sıkıntim yok, zaten kontrollu bir epiduraldi ve ben hem dogumda hem sonrasinda gayet ayaklarimi hissediyordum, ikinma surecinde de sancilari hissettim, doktorumun istegiydi bu tabii. Yani anestezi doktorunu da ismini bilmiyorum ama tavsiye ederim...

Canım benim bu koru hastanesinin adını çok duydum ama nerde olduğunu bilmiyorum Ankaranın neresinde olduğunuda yazabilir misin şimdiden teşekkürler

Canım benim bu koru hastanesinin adını çok duydum ama nerde olduğunu bilmiyorum Ankaranın neresinde olduğunuda yazabilir misin şimdiden teşekkürler
Ben Cukurambardaki hastanesinde yaptim dogumu, yeni tasindi oraya. Konya yolundan giderken görünüyor binasi artik... Ankamallden oran istikametine giderken; Astiyi geciyorsun, sonra sagda ufuk unv. hastanesi var orayi da geciyorsun, ondan sonra sanirim 2. Sagdan donunce onune cikiyorsun. Ama zaten binayi gorunce anlarsiniz donme yerini, yuksek oldugu icin gorunuyor. Cukurambar tarafindan girmek istersen de liva mado vb. oldugu yerden girceksin, evin doner mi ne vardi oradaki isiklardan donuluyordu galiba.

Canım benim çookk teşekkür ederim bu kadar ayrıntılı tarif etmeni beklemiyordum Allah razı olsun bebişine ve sana uzun ömür versin en kısa zamanda gideceğim bende hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım kızımı inşallah

Arkadaşlar meraba..Ben de dokuzuncu haftaya girdim. Etlik Lokman Hekim Hastanesinden daha bugün randevu aldım.muayene ücreti 60 tl rutin kan tahlilleri de 1-2 lira gibi komik bi fiyat farkla yapılıyo. Ama daha ayrıntılı şeyler mesela ikili tarama ayrıntılı ultrason gibi testlerden biraz fark ücreti alınıyormuş. Sebahat ve Elif diye iki doktorunu duymuştum ikisi de çok iyiymiş. Ben sebahat hanıma randevu aldım bu ayın 27 sinde ilk randevuya gidicem inşallah iyi bi doktordur ve iyi geçer :) burda da sizinle paylaşırım durumu..:)

Slm cnm bilgilerini bekliyoruz en kisa zamanda :))

Slm cnm bilgilerini bekliyoruz en kisa zamanda :))

Etlik Lokman Hekim hastanesini hiç tavsiye etmem bende eve yakın olduğu için oraya gidiyordum 3 ay önce 35 haftalık bebeğimi kaybettim. kontrole gittiğimde doktor nst de bebeğin hareketleri yavaş dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi hiçbir şey yapmadı hastaneye yatışımı yapabilirdi, sezaryanla doğum yapabilirdi ama doktor hiç birşey yapmadı ertesi gün bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için acile gittim ama çok geçti kalp atımı yoktu. Allah kimseye yaşatmasın kesinlikle bu hastaneyi tavsiye etmiyorum

çok geçmiş olsun cnm zor bi durum bende bi bebeğimi kaybettim rabbim kimseye yaşatmasın.Kalbi neden durmuş peki söylemediler mi trombofili rahatsızlığın varmıydı?

normal 1.250 epiduralli normal doğum 1.500 sezaryan 1750 muayene ünretleride 80 lira tetkiklerde ekstradan çok fazla fark çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…