ankarada kadın doğum hastanesi arıyorum

zaten her ay tetkik yapılmıyo şikayetin varsa ozaman yapılıyo son ay nst için ekstra 10 lira alıyolar

ulturason tabiki yapılıyo ama renkli ulturason yaptırmadım kan idrar tetkikleride her ay yapılmıyo ben doktoruma güveniyordum tecrübeli bi doktor bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

arkadaşlar merhaba, tavsiyelerinizi okuyarak Aylin Anıl Arslan dan radevu aldım, gebeliğim çok yeni, yarın muayene olacağım, cinsiyet en erken ne zaman belli oluyordu? :))

arkadaşlar merhaba, tavsiyelerinizi okuyarak Aylin Anıl Arslan dan radevu aldım, gebeliğim çok yeni, yarın muayene olacağım, cinsiyet en erken ne zaman belli oluyordu? :))

Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz, bende gebe kalmak istediğim için kendisine gittim ayrıca arkadaşımın doğumunu da yaptırttı ben çok memnun kaldım doğru bir karar vermişsiniz bence ama cinsiyet işini bilemem :)

Kizlar hamilelik ne kadar zor olsada yavrunuzu kucaginiza aldiginizda bambaska bir hayat basliyor :) Bebegim suan 3 aylik. Riskli hamilelik oldugunu soylediler bana ve bebegimizden vazgecmedik. En ufak endiseye kapilmamam icin odemeler kismiyla hep esim ilgilendi. Bu yuzden ucretler hakkinda bilgi veremiyorum Ankara da bircok ozel hastaneye gittim ve en son arkadasimin tavsiyesi uzerine Koru hastanesindeki doktor Ahmet Ozek'e gittim ve sonuc bebegim bebegim kucagimda ve cok sukur sagligimizda iyi suan. Arkadasimda kadin hastaligi icin gitmis daha once. Hem kadin hastaliklari hem de hamilelikte gideceginiz en iyi doktor diyebilirim. Ben cok memnum kaldim arkadasim onerdi artik bende sizlere oneriyorum daima saglikli olmak dilegiyle :)

bugün gittim ama burada anlatılanlar kadar olumlu elektrik alamadım, bilmiyorum belkide ben çok büyük beklenti ile gittim. Haftaya kontrole çağırdı, bakalım son kararımı ozaman vereceğim. ayrıca doğum paketi çıkarmışlar, koru da karar kılarsam paket mantıklı geliyor, ama hala emin değilim

Ya o elektrik meselesi önemli aslında mesela arkadaşım ilk Ümit Korucuoğluna gitmişti koruda, o çok övülür forumlarda filan ama hiç elektrik alamadığı için Aylin hanım a geçti ve çok memnun bir süreç geçirdi..ama Ümit beyden memnun olanda çok yani o kişiye göre değişiyor bence..Benim size önerebileceğim bi doktor daha var aklınızda bulunsun ben ona bu hafta Hsg için gittim ve inanılmaz ilgili ve bilgili bilgili medicanada çalışmış şimdi bayındırda ismi Tülin Dabakoğlu..ben gebe kalırsam ikisi arasında bir seçim yapacam..

Arkadaslar genelde dogum yapanlar bebiskerinden zaman bulup yazamiyorlar sanirimbende koru hadtanesi ozge hanimin hastasiydim guler yuzlulugunden dolayi cok memnundum butun sorularimi anlayacagim sekilde aciklamasini hic bir zaman geçiştirmedi beni uzun uzuna sohbetletimizde oldu esimde yanimda her heyacanimizi beraber yasadik yani verdigimiz parayi yukluyle hak ediyorlar odalari bes yildiz otel odalari gibi hemsireleriyle tam bir dogum hastanesi ben dogum paketi yaptirdim bebegiminde kontrollerini oraya gidiyorum hic bir sikintim yok iyiki gitmisim ikinciyi de dusundugumde illaki ozge hocaya gidecem

normal doğum mu yaptınız sezeryan mı acaba ?

Merhaba ben 5 aylik hamileyim ve ozge hanima gidiyorum.bu konuda cok tereddutlerim ve korkularim var.dogum hakkinda yasadiginiz tecrubeleri ankatabilirseniz cok sevinirim,melike ozge hanimla ilgili yasadiklariniz benim icin cok onemli.simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…