Gidin hastaneye söyleyin kimseyim avukatı da reklamcısı da değilim ben sadece Bursa okudum olaylarıBu kadar alçaldınız mı?
Özür dileyip hatanızı kabul edeceğinize böyle reklam mı yapıyorsunuz?
Gerçi özür dileseniz ne olacak.
İnşallah batarsınız.
İyi de ben burda duydum bananee yazdığıma pişman oldum ya kaldırılsa keşke
Gerçekten yapmadım yazığıma pişman oldum ben olayı burda sizlerden okudum vede ben hastaneyi söylemedim ki ilk defa iyi bir doktor buldum Ankara'da o kadar ameliyatlarımın sonucunda o yüzden yazdım keşke yapmasaydımBende sana bisey demedim zaten, bende zamanında koruda cocuk doktoruna götürdum oğlumu, ama olay su ki o aileninde dokturu baska kisiydi ve o gece yoktu gelmedi ve kacak olarak çalışan doktorun kararlarıyla çocugun hayati mahvoldu...hastane ve doktor tavsiyesi olabilir elbette ama yazma azicik reklama girmis yok siz yapmadim diyorsanız zaten koruya mesafeliyim teşekkürler
Ki ben gidip tüm ücretimi de ödedim bilemedim ki böyle birşey olmuş burda öğrendim açıkçası ve şuan nasıl durumdayım siz düşününBu arada hastane hakkındaki şeyleri duymamaniz normal karşılanabilir zira heryerden sildirdiler duyulmasın diye
Gerçekten yapmadım yazığıma pişman oldum ben olayı burda sizlerden okudum vede ben hastaneyi söylemedim ki ilk defa iyi bir doktor buldum Ankara'da o kadar ameliyatlarımın sonucunda o yüzden yazdım keşke yapmasaydım
universite hastaneleri tek care o da simdilik. kan tahlillerinde kullanilan tek kullanimlik kitler bile artik defalarc kullaniliyor. kan tahlili sonuclari bile guvenilir degil. baska hastalarda kullanilanlarcdiger jastalarda kullaniliyor vs vs vs... malum durumdan dolayi meslekten ihrac edilen drlar kacak calisiyor. onlara lafim yok pek cogu mukemmel hocalar ama malesef baska ulkelerden gocen dr lar da kacak calisiyor. saglik sisteminivtamamen cokertiyorlar.. yakinda tum hastaneler ozellesecek. abd deki saglik sistemini uygulayacaklar malum sehir hastaneleri ile yani paran varsa saglik hizmeti alabileceksin... yazik ki ne yazik...Doğrudur inanırım. Arkadaşım başlarda çok memnundu çocuğu illallah ettirdiler. Kaçak doktor, hemşire, ebe çalıştırma olaylarıyla başladılar sonuç buralara kadar geldi. Olan da böyle güvenen, sağlığını, bebeğini emanet eden insanlara oldu. Devlette ayrı dert, özelde ayrı dert. Ne olur bu işin sonu bilemiyorum.
universite hastaneleri tek care o da simdilik. kan tahlillerinde kullanilan tek kullanimlik kitler bile artik defalarc kullaniliyor. kan tahlili sonuclari bile guvenilir degil. baska hastalarda kullanilanlarcdiger jastalarda kullaniliyor vs vs vs... malum durumdan dolayi meslekten ihrac edilen drlar kacak calisiyor. onlara lafim yok pek cogu mukemmel hocalar ama malesef baska ulkelerden gocen dr lar da kacak calisiyor. saglik sisteminivtamamen cokertiyorlar.. yakinda tum hastaneler ozellesecek. abd deki saglik sistemini uygulayacaklar malum sehir hastaneleri ile yani paran varsa saglik hizmeti alabileceksin... yazik ki ne yazik...
Kesinlikle reklam değil. Ben de aynı doktora gidiyorum ve gerçekten işinde inanılmaz iyi. Ankara'da gitmedigim doktor kalmadı bu vakte kadar kesinlikle doktor Korhan çok çok iyi işinde ve kesinlikle reklama ihtiyacı yok. İyi niyetle yazdığınız çok belli.Bir sürü kist ile uğraşıp sürekli doktor değiştiren biri olarak bayanlar sonunda bir doktora gidiyorum maşaAllah deyim
Şuan gebeyim hamdoslun Rabbim herkese nasip etsin Koruda doç Dr korhan kahraman var sanırım istanbuldan Yen'i gelmiş.
Herkese Allah'ın izniyle önereceğim gönül rahatlığı ile gittiğim doktorum. Geçmişini araştırabilirsiniz ve insanı yönden de çook iyi biri. Çok fazla doktor arayışında olan var kesinlikle öneriyorum
Ya o kadar kötü duruma düştüm ki anlatamam size ben hastanede olan olayları burda öğrendim bi o kadar da korktum ki. Gerçekten yardımcı olmak istemiştim ama konu yeri yanlış olmuş bilmiyorum nasıl hani açıldığını ve çok kötü itham edildim. Hastaneye sadece korhan bey için gidiyorum memnunum çok hemde Rabbim daim etsin ama çok üzüldümKesinlikle reklam değil. Ben de aynı doktora gidiyorum ve gerçekten işinde inanılmaz iyi. Ankara'da gitmedigim doktor kalmadı bu vakte kadar kesinlikle doktor Korhan çok çok iyi işinde ve kesinlikle reklama ihtiyacı yok. İyi niyetle yazdığınız çok belli.
Ya gerçekten hem yanlış yere açtım hemde olayları burdan okudum ve yazdığıma pişman oldum ben doktordan memnunum da hastane adına kalakaldım ve tüm ücretimi de ödedim :/ yetkililere yasıyorum konuyu kaldırmaları için ama kaldırmadılar halaİnandırıcı gelmedi konu, yani çok reklam yapıldı zamanında belki ondandır.
Aynen ben de sırf onun için gidiyorum. Hastanenin karıştığı olaylar korkunç gerçekten Allah kimseye vermesin. Ama aylardır gittiğim doktorum ve asla reklama ihtiyacı olan ve reklam yapan biri değil.Ya o kadar kötü duruma düştüm ki anlatamam size ben hastanede olan olayları burda öğrendim bi o kadar da korktum ki. Gerçekten yardımcı olmak istemiştim ama konu yeri yanlış olmuş bilmiyorum nasıl hani açıldığını ve çok kötü itham edildim. Hastaneye sadece korhan bey için gidiyorum memnunum çok hemde Rabbim daim etsin ama çok üzüldüm
Sanırım öyle oldu ve olayı da burada yazan kişilerden okudum tabi çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın ve bir o kadarda korktum tabi bir anne adayı olarak. Ama gerçekten reklam yapmadım sadece çok fazla doktordan sıkıntı çektim yazmak istedim keşke yazmasaydımBen reklam olduğunu düşünmedim olayın üstüne geldi yazın ondan böyle bir infial yaratti
Bende öyle düşünüyorum ve istanbuldan Gelmiş zaten tesadüf oldu başlamam oraya. Allah kimseye yaşatmasın hiç bir konuda böyle şeyler çok üzüldüm vallahi günahımı aldılar. İnşaAllah korhan by daim olur herşey güzel olur herkes içinAynen ben de sırf onun için gidiyorum. Hastanenin karıştığı olaylar korkunç gerçekten Allah kimseye vermesin. Ama aylardır gittiğim doktorum ve asla reklama ihtiyacı olan ve reklam yapan biri değil.
Olayın üstüne denk geldigin için yanlış anlaşıldın. Kaldı ki ben de doktoru tanimasam belki reklam derdim belki hastane prestijini kurtarmaya çalışıyor derdim. Ama mümkün değil yani reklam falan.Bende öyle düşünüyorum ve istanbuldan Gelmiş zaten tesadüf oldu başlamam oraya. Allah kimseye yaşatmasın hiç bir konuda böyle şeyler çok üzüldüm vallahi günahımı aldılar. İnşaAllah korhan by daim olur herşey güzel olur herkes için
Doğru tabi herşey olabilir çok kötü durum oldu. Fakat herkes araştırabilir doktoru ben hastaneyi övmedim Allah korusun hiç kendimin kötü olduğu yerekimseyi yönlendirir miyim...ama daim olsun ben korhan bey ile sakinleştim riskli gebeliğimde onunla rahatladım başlayalı 7 hafta oldu Allah razı olsun ondan inşaAllah da daim olur sorunsuz olurOlayın üstüne denk geldigin için yanlış anlaşıldın. Kaldı ki ben de doktoru tanimasam belki reklam derdim belki hastane prestijini kurtarmaya çalışıyor derdim. Ama mümkün değil yani reklam falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?