- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Allahım kimseye vermesin çok kötü çok ben burda duydum ve okuyamadım İnanın ben doktorumdan çok memnunum ama hastane böyle birşeyi nasıl kabul eder günah değil mi... 7 hafta oldu başlayalı korhan beye şükür sakinleşmemi ve riskli zamanlarımı atlatmamda çok yardımcı oldu ama bu olay tabi çok ürküttü beni Allah korusunO olayda kadının doktoru başkaymış Doğum doktor şehir dışında olduğu için başka bir doktor tarafından yapılmış ve doktoru da son dakika aramışlar. Kadına iki kere epidural vermişler. Kadında sıfır sancı var normal Doğuma zorlamışlar bebek kakasını yapmış amniyon sıvısını boşaltmışlar bakmışlar Doğum olmuyor acil sezeryana almışlar benim orada çalışanlardan ve hastalardan duyduklarım bu şekilde.
Koru istediği kadar saklasın Ankara'da çoktaaan yayıldı skandal.
Bende öyle düşünüyorum ve istanbuldan Gelmiş zaten tesadüf oldu başlamam oraya. Allah kimseye yaşatmasın hiç bir konuda böyle şeyler çok üzüldüm vallahi günahımı aldılar. İnşaAllah korhan by daim olur herşey güzel olur herkes için
Doğru dediniz bu hafta sormam laızm bunları başka doktor girse ne anlamı var ki özele gitmenin acile gidip doğururum o zaman günü gelince zaten korktum okuyuncaSiz dr.unuzla konuşun gece-gündüz, bayram seyranda doğumunuza girebilecek mi eger o olmazsa kim girecek konuşun bunları
Ben hiç bu konuyu duymadan gittim bide tüm ücretimi ödedim Ahmet bey instagramdan görüyorum bayağı bir Doğum yaptırıyor nerdeyse hergün ama kontrol için hiç gitmedim ben 7 haftadır korhan beye gidiyorum gerçekten hastaneyi bilmem ama ben doktorumdan çok memnunum. İnsan olarak çok iyi biri maşallah daim olsun da... ama hastaneyi böule duyunca çok şaşırdım Allah'a güveniyorum sonra doktoruma ki ben 4 Doktor değiştirdim sonucunda tesadüf eseri korhan beyle tanıştım hamdolsun diyorumArkadaslar mrb
2012 yilinda koruda dogum yaptim doktorum umit beydi cok memnun kaldim hastane ve doktorumdan ama o ayrildi bilmiyorum bu talihsiz olay yuzundenmi simdi tekrar hamilelik dudunuyorum eskiden olsa kesin yine koru derdim ama su an icim hic rahat degil bi korku var baska forumlarda Allah var ahmet ozek korhan kahraman ve mehmet firat mutlu icin cok gzl yorumlarda okudum ama insanda bi suphe oluyor bir yanim olacak varsaher yerde olur diyor bir yanim korkuyor
CANIM BENDE AYNI HASTANEDE FIRAT HOCAYA GIDIYORUM HENUZ PAKET ALMADIM AMA KAFAM DAKARISIK AMA DOKTORUMU DA SEVIYORUM GUVENIYORUM BILMIYORUM NE YAPMALIYIZKi ben gidip tüm ücretimi de ödedim bilemedim ki böyle birşey olmuş burda öğrendim açıkçası ve şuan nasıl durumdayım siz düşünün
doktorluklari geri alinmadiysa calisabilirler neden calismasinlar ki bazi proflar drlari alinmasina ragmen calisiyorlar. ben buna karsi degilim aldiklari egitim ve siyasi gorus karistirilmamali aralarinda yerleri doldurulamayacak hocalar var.Ihractan dolayı devlette çalışamayanlar özelde calisabilir... geçen ozel bir hastanede kadin doğuma gittim sonradan öğrendim ihraç olmuş, biraz sorunca ogrermenlern ehliyeti alinmadi gibi bir cvo aldm onlar çalışabilirmis dogru mudur
CANIM BENDE AYNI HASTANEDE FIRAT HOCAYA GIDIYORUM HENUZ PAKET ALMADIM AMA KAFAM DAKARISIK AMA DOKTORUMU DA SEVIYORUM GUVENIYORUM BILMIYORUM NE YAPMALIYIZ
NASIL YANI FIRAT HOCA MIYMIS SEHIR DIISNDA OLAN DOKTORo olaydaki doğuma gelmeyen şehir dışında olduğu söylenen doktordan bahsediyorsunuz. lütfen iyi araştırın.
Evet şehir dışında olan oymuş ama normal doğum sonuçta doktor keyfi olarak gelmedi diebirsey yok bence. Normal doğum yapıyorsan doktorun şehir dışında hatta yurt dışında olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.NASIL YANI FIRAT HOCA MIYMIS SEHIR DIISNDA OLAN DOKTOR
Evet şehir dışında olan oymuş ama normal doğum sonuçta doktor keyfi olarak gelmedi diebirsey yok bence. Normal doğum yapıyorsan doktorun şehir dışında hatta yurt dışında olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.
aynen sonucta orada olsa zaten elınden gelenı yapardı ben ınanıyorum ona cunku dedıgım gıbı benım de hep gıttıgım bır doktorum gebelıgımde destegı oldu sımdı ınkar da edemem hakkı var uzerımde muhakkak ıkı taraflı dınlenmelı bence kı emınım suan mahkeme surecındelerdır zatenEvet şehir dışında olan oymuş ama normal doğum sonuçta doktor keyfi olarak gelmedi diebirsey yok bence. Normal doğum yapıyorsan doktorun şehir dışında hatta yurt dışında olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.
CANIM BENDE AYNI HASTANEDE FIRAT HOCAYA GIDIYORUM HENUZ PAKET ALMADIM AMA KAFAM DAKARISIK AMA DOKTORUMU DA SEVIYORUM GUVENIYORUM BILMIYORUM NE YAPMALIYIZ
Ya bakıyorum Ahmed beye giden Doğum yapan o kadar kişi var ki Fırat beyin odasını da gördüm hastaları vardı korhan beye de çok giden var ben zaten paketi ödedim de doktorumdan memnunum hamdolsun 6 hafta Sonra konuşcam herşeyiCANIM BENDE AYNI HASTANEDE FIRAT HOCAYA GIDIYORUM HENUZ PAKET ALMADIM AMA KAFAM DAKARISIK AMA DOKTORUMU DA SEVIYORUM GUVENIYORUM BILMIYORUM NE YAPMALIYIZ
sen hangı doktora gıdıyorsun canım orda pekıYa bakıyorum Ahmed beye giden Doğum yapan o kadar kişi var ki Fırat beyin odasını da gördüm hastaları vardı korhan beye de çok giden var ben zaten paketi ödedim de doktorumdan memnunum hamdolsun 6 hafta Sonra konuşcam herşeyi
Ben Doç.Dr.Korhan Kahraman'a gidiyorum canım oda istanbuldan gelmiş bu hastaneyesen hangı doktora gıdıyorsun canım orda pekı
Valla bence hiç tereddütsüz devam et , çok iyi bi doktor. 6 hafta sonra ne görüşeceksin?Ya bakıyorum Ahmed beye giden Doğum yapan o kadar kişi var ki Fırat beyin odasını da gördüm hastaları vardı korhan beye de çok giden var ben zaten paketi ödedim de doktorumdan memnunum hamdolsun 6 hafta Sonra konuşcam herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?