Ankara'da kaşın Doğum doktoru arayanlar buyurun!

Kızlar benim anlamadığım iki kere epidural verilir mi yani baktım hastane açıklamasına diyor ki epidural iyi hiçbir yan etkisi yok sadece annenin acısını hafifletiyor yazmışlar. Hasta kendi isteyerek ve bilerek ve de imzalayarak epidural aldı diyorlar. Ya çok ayıp bilerek ne demek 6 yıl tıp okuyup üstüne ihtisas mı yaptı bu hasta Doğum sırasında imzalatılan kağıdı bilerek imzalayacak bu neyin mantığı.
Ver epiduralı iki kere sonra sancısız hadi normal doğur de. Normal doğurmaya çalışırken de bebeğin kalp ritmi bozuldu diyip sezeryana al. Ben bunları hastanenin basın açıklamasından anlıyorum.
Kriz yönetimini yapamayan beceriksiz bir hastane bence. Olan zavallı küçük bir meleğe ve bu yükü ömür boyu çekmek zorunda kalan bir aileye oldu. Allahım sabır versin.

Allahım kimseye vermesin çok kötü çok ben burda duydum ve okuyamadım İnanın ben doktorumdan çok memnunum ama hastane böyle birşeyi nasıl kabul eder günah değil mi... 7 hafta oldu başlayalı korhan beye şükür sakinleşmemi ve riskli zamanlarımı atlatmamda çok yardımcı oldu ama bu olay tabi çok ürküttü beni Allah korusun

Siz dr.unuzla konuşun gece-gündüz, bayram seyranda doğumunuza girebilecek mi eger o olmazsa kim girecek konuşun bunları

Siz dr.unuzla konuşun gece-gündüz, bayram seyranda doğumunuza girebilecek mi eger o olmazsa kim girecek konuşun bunları
Doğru dediniz bu hafta sormam laızm bunları başka doktor girse ne anlamı var ki özele gitmenin acile gidip doğururum o zaman günü gelince zaten korktum okuyunca

Arkadaslar mrb
2012 yilinda koruda dogum yaptim doktorum umit beydi cok memnun kaldim hastane ve doktorumdan ama o ayrildi bilmiyorum bu talihsiz olay yuzundenmi simdi tekrar hamilelik dudunuyorum eskiden olsa kesin yine koru derdim ama su an icim hic rahat degil bi korku var baska forumlarda Allah var ahmet ozek korhan kahraman ve mehmet firat mutlu icin cok gzl yorumlarda okudum ama insanda bi suphe oluyor bir yanim olacak varsaher yerde olur diyor bir yanim korkuyor

Ben hiç bu konuyu duymadan gittim bide tüm ücretimi ödedim Ahmet bey instagramdan görüyorum bayağı bir Doğum yaptırıyor nerdeyse hergün ama kontrol için hiç gitmedim ben 7 haftadır korhan beye gidiyorum gerçekten hastaneyi bilmem ama ben doktorumdan çok memnunum. İnsan olarak çok iyi biri maşallah daim olsun da... ama hastaneyi böule duyunca çok şaşırdım Allah'a güveniyorum sonra doktoruma ki ben 4 Doktor değiştirdim sonucunda tesadüf eseri korhan beyle tanıştım hamdolsun diyorum

Alt kat komsum koruda takipli hamilelik ve dogum gerceklestirdi acilma olmasina ragmen eve gondermisler yasi kucuk annesi cabuk hastaneye don ozele dunya para verip evde neden sanci cekiyorsun demis,zorla gitti gider gitmez dogum baslamis kordon kisa gelmis beb egin kafasi gorunmus aniden bebegin kalp atimi durmus ve cok kisa surede sezeryanla benegi kurtardilar oyle cok korktular ki anlatamam dr hatasi var miydi yoksa fizyolojik bir sebeple mi bu olay yasandi bilemem ama bu olay yasandi neyse ki bebek saglikli

Ki ben gidip tüm ücretimi de ödedim bilemedim ki böyle birşey olmuş burda öğrendim açıkçası ve şuan nasıl durumdayım siz düşünün
CANIM BENDE AYNI HASTANEDE FIRAT HOCAYA GIDIYORUM HENUZ PAKET ALMADIM AMA KAFAM DAKARISIK AMA DOKTORUMU DA SEVIYORUM GUVENIYORUM BILMIYORUM NE YAPMALIYIZ

doktorluklari geri alinmadiysa calisabilirler neden calismasinlar ki bazi proflar drlari alinmasina ragmen calisiyorlar. ben buna karsi degilim aldiklari egitim ve siyasi gorus karistirilmamali aralarinda yerleri doldurulamayacak hocalar var.

CANIM BENDE AYNI HASTANEDE FIRAT HOCAYA GIDIYORUM HENUZ PAKET ALMADIM AMA KAFAM DAKARISIK AMA DOKTORUMU DA SEVIYORUM GUVENIYORUM BILMIYORUM NE YAPMALIYIZ

o olaydaki doğuma gelmeyen şehir dışında olduğu söylenen doktordan bahsediyorsunuz. lütfen iyi araştırın.

bende uzun zamandır gıdıyorum aksıne sureklı ılgılendı benımle de kucuk bır tedavı gordum bu surecte de gorustuk hep

NASIL YANI FIRAT HOCA MIYMIS SEHIR DIISNDA OLAN DOKTOR
Evet şehir dışında olan oymuş ama normal doğum sonuçta doktor keyfi olarak gelmedi diebirsey yok bence. Normal doğum yapıyorsan doktorun şehir dışında hatta yurt dışında olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.

evet normal doğumda böyle bir şey vardır ama doktor şehir dışına çıkacaksa hastalarını bilgilendirmeli, bu süreçte doğumu başlayan olursa şu arkadaşım sizinle ilgilenecek korkmayın vs demeli güven vermelidir. bir msj atmak zor değil ki.
kaçak çalışan ve saatlerce ilgilenmeyen, bebeğin kakasını yapmış olmasına rağmen normal doğumda ısrar edip ölü doğmasına yol açmayacak, ihmalde bulunmayacak bir doktoru ayarlamalıydı.

aynen sonucta orada olsa zaten elınden gelenı yapardı ben ınanıyorum ona cunku dedıgım gıbı benım de hep gıttıgım bır doktorum gebelıgımde destegı oldu sımdı ınkar da edemem hakkı var uzerımde muhakkak ıkı taraflı dınlenmelı bence kı emınım suan mahkeme surecındelerdır zaten

Ya bakıyorum Ahmed beye giden Doğum yapan o kadar kişi var ki Fırat beyin odasını da gördüm hastaları vardı korhan beye de çok giden var ben zaten paketi ödedim de doktorumdan memnunum hamdolsun 6 hafta Sonra konuşcam herşeyi

sen hangı doktora gıdıyorsun canım orda pekı

Valla bence hiç tereddütsüz devam et , çok iyi bi doktor. 6 hafta sonra ne görüşeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…