Ankara'da Kontrol ve Doğum İçin En İyi Hastane Neresi ?

Doktor irfan tarhan hastane ise hrs hastanesi gerçekten başarılı doğumdan sonra bebeğin kontrolleri için de hrs de devam etmiştim cocuk doktoru Elif erkul hanım i da tavsiye ederim hrs deki

2.bebeğime hamileyim yine bu şekilde devam ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm canım hangi hastaneyi sectin merak ediyorum bende iyi bir kadın dogumcu arıyorum dediğin hastanelerde

Bunlardan hiç birüne gitmiyorum :)) balgat koruya gidiyorum. Etlik lokman hekime gittim ve kapıdan muayene olmadan döndüm. Çok kalabalıktı, özel hastane değil gibiydi. Diğerlerinden de çok memnun kalmadım. Koruyu tavsiye ederim.

tamam canım ben baskent hastanesine randevu aldım eger olumsuz bir sey olursa orayıda düsüneyim sagol canım

tamam canım ben baskent hastanesine randevu aldım eger olumsuz bir sey olursa orayıda düsüneyim sagol canım

malesef hc hamile kalamadım ama bi cok kisidn duydum kuzenlermdn arkadaslarmdan etlik buyuk dogumda dogum yaptlar ve cok pişmanlar zekarya tahr burak daha iyi bend muane icn gtmştm inşallah iyî insanlarla karsılasırsın dogumun kolay olur bebegnı saglıkla alırsn kucagna yenimahalle devlet hastanesnde kayvaldem icin 3gun kalmstm cok temz bi hastane ılglıler dogumu bilmem tabı ama bi gdp bakablrsn

CANIM Allah razı olsun ben hamile degilim bende bebek tedavisi için gitmek istiyorum.histereskopi olucam zekai tahirden memnunmu kaldın hangi doktora gittin karasız kaldım.canım ben pazartesi baskent hastanesine gidecegim.insallah bizlerinde bebekleri olur insallah

Son düzenleme:

Umarım en kısa zamanda önce göbüşleriniz, sonra kucağınız dolar :) ben doğuma eşim de girsin istiyorum. Öyle olunca devlet hastaneleri eleniyo zaten. Bi kere zübeyde nin aciline gittim. Oraya bile eşler alınmıyo. Girişini kendin yaptırıyosun. Suyu gelen kadını ayakta beklettiklerine şahit oldum. Bunlar bana yetti :)) başkent çok iyi bi hastane. Dr undan memnun kalırsın umarım. Bebişler gelsin göbüşlere o zaman da tavsiyelerde bulunurum seve seve :)

inşallah cnm beni bi proplemim yok eşim azosperm zekarya da cok kalabalık ama iyi bi hastane hayrlısı olsun cnm bi an once melegne kavuş

zübeyde kötüymüş ozaman canım ya gene en iyisi özeller bence.insallah canım baskentte göğşen beye gidecegim ilkkez.insallah iyidir baya memnun olan var.insallah canım Allah razı olsun saglık dogur ins

inşallah cnm beni bi proplemim yok eşim azosperm zekarya da cok kalabalık ama iyi bi hastane hayrlısı olsun cnm bi an once melegne kavuş

anladım canım bizdede varikosel var ve hız sorunu var insallah bizlerde anna oluruz sende kavus en yakın zamanda insallah canım

balgat koru'nun guncel dogum ucretlerini bilen var mi arkadaslar. bir de doktor disardan gelince nasil oluyor ucret ?

arkadaşım ben 3000 diye biliyorum ama sen ara genede öğren bu arada akay hastanesinde başak hanıma muayene olan varmı

ben ilk doğumumu etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimi keçiören eğitim araştırmaya giderdim. çok kötü bi hastane sancılanınca yine oraya gittim. riskli olduğum için beni hem beklettiler 3 saat kadar doktor gelmedi muayeneya hemde kabul etmediler taksiye atlayıp zübeyde hanıma gittik. içeri girdim tansiyonumu ölçer ölçmez alltan muayene edip beni acildeki doktor azarladı ölüncemi gelicektin vs diye. hemen doğumhaneye aldılar . kan aldılar doğumhanede ve oltrasonla baktılar. ultrason odasında alttan muayene oldum üç kez ve içeriye 20 kişii birden girdi. yarım saat içinde kendimi sezeryanda buldum zorunlu bi sezeryandı bebek tersti ve tansiyonum 18 lerde geziyordu. sezeryan sonrası koridora sedyeyle çıkarıp 20 dk kadar unuttular beni sedyede bi temizlikçi farketti ve hasta bakıcıyı çağırdı. 24 saat yoğun bakımda kaldım. bebeğimi 3. gün görebildim. kuvözde ki bebeği günde bir kere saat 3 te yarım saat gösteriyorlar . oda hemşirelerin gönlü olursa tabi. özel oda tutmazsanız refakatçi yasak . özel oda tuttuk biz. gece 2 de yoğun bakımdan çıkarıp yastığı bile olmayan bi yatağa geçirdiler. yastık isteyecek kimse bulamadım. yataktan kaldırdıklarında ilk kalkamadım diye azarladı hasta bakıcı 3 gündür kıpırdamadan ve hiçbirşey ağzıma koymadan yatan biri hemen zıp diye kalkamaz değilmi. neyse bi sürü sorun yaşadım. neyseki 8 günde çıktık ordan . bi daha nereye gideceğim bilmiyorum. özele gidemem maddi açıdan .

Ankarada herhalde gitmediğim hastane kalmadı. Sırasıyla deneyimleri yaZayım siz karar verin.
Sami ulus a gittim. Hayatımda o kadar pis bi hastane görmedim. Doktorlar resmen köpek gibi insanı azarlıyorlar. Bi kere gittim daha kapısından gecmem.
Ufuk hastanesinde bahadır beye gittim. UltosoNda bakıo hiç bilgi vermiyor özel miyiö devlettemiyim anlamadım. Hı hıı yapıp durdu sürekli. Kan tahlili verdim sonucları almak macera oldu resmen. İki defa gittim bi kayıt bulumadılar.
Lokman hekim hastanesinde sebahat turan a gittim. İlk muayene süperdi. TM anne sıcaklığında davrandı. Daha sonra 33. Haftada sancılandım. Böbreğimde kanama olduğu tespit edildi. Müşadede yattım bi kere gelio bakmadı. Bi sürü gereksiz rapor detaylı ult istedi sonucları göstermek için kapısında ağrıdan kıvranak bekledim. Acil olduğumu bildiği halde diğer hastAlarına öncelik verdii. Sonra da resmen başından gönderdi. Acil ve sorunlu bi durumda asla yanınızda olmayan bir doktor.!!
Memorial hastanesine gittim. Bir kere muayene oldum. Bayan b doktordu adını hatırlamıyorım. Ama onun kadar havalı artist bişi görmedim.
En son nar hastanesine gittim. Prof hakan şatıroğluna. Ağrım olduğu için hemen muayeneye alındım. Doktor hemen ne yapabilir die bizimle kpnustu. Yatışım yapıldı. O kadar ilgilenildiki. Kesinlikle cok tavsiye ederim. Bi baba sıcaklığında doktor. Ordaki doktıorlar hemşireler hepsi harika. Hastane mis gibi. Tek sıkıntısı hasta girişi yapan personel. Cok ağır calısıyorlaer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar ben de Ankara'da yaşıyorum ve devlet hastanesinde çalışan iyi bir doktor arıyorum. Deneyimlerimi paylaşayım sizinle şu an 4 aylık hamileyim bu ikinci gebeliğim. İlkini zekai Tahir'de doğurdum eğilirsek sezeryandan ve eşim özel oda ayarlayabilirdi hu yüzden memnun kalmıştım hamileliğin başlarında bir iki defa özel muayenehanesine gittiğim doktor aracılığıyla ikili,üçlü test yaptırmıştım orada o kadar. Kontrollerimi o yıllarda özel uygun olduğu için hep özelde sincandaki lokman hekim'de yaptırmıştım. Şimdi işler değişti kamu personeliym ve aldığım hizmet devletten çok da farklı değilse fazla para ödemek özellikle tahlillere 150-200 tl ödemek istemiyorum.bir de ikinci gebelikte daha soğukkanlı rahat hissediyorsunuz. Gebeliğin başından beri etlik zübeyde hanım da muradiye Yıldırım Hanım'a gidiyordum. Tavırları güzel, nazik ve sorduğunuz her soruya cevap veriyor. Beni de bu memnun etti. Fakat tansiyon ölçmüyor ve kilo çizelgesi yutmuyo isteyen hastalar çıkıyor tartıya.odaya tek tek alıyordu sanırım ama her zaman bulanıyorsunuz rotasyonla çalışıyor. O yokken müzeyyen güneşe gideyim dedim. Tam bi felaket sakın gitmeyin. Hastaları üç dört kişi odaya akıyı beceriksiz kan almayı beceremeyen bi hemşiresi var onun tavırları çok kaba değildi sadece. Müzeyyen Hnm tecrübeli yaşı daha büyük geldi bana ama o küstahlığı çekilmez. Herkesi zır cahil bi o akıllı sanki. Sürat
beş karış sorunuza da ters ters cevap veriyor hele biraz bilinçli kendinden eminseniz iyice gıcık oluyor size.silik, ezik, korkar, utangaç hastalar ona göre onlara daha iyi davranıyor. Tahlil sonuçlarının internette yayınlandığını tüm hastaların bunlara ulaşabileceğini dahi bilmiyor. Kimseye vermiyorum bak sana çıktı veriyorum dedi bana zavallı cahil kadın. Karnın büyük olduğu için bebeği tam göremedim cinsiyetini bilemem dedi bana saçmalığa bak çok şişmanların bebeği ultrasonla hiç görülmemesi lazım bu saçma mantığına göre. Halbuki bebeğin karnı demişti bir önceki kontrolde dediğimi de inkar ediyor. Yalanını da yakaladım ya bir daha suratına bakmam. Sakın ona gitmeyin moralinizi bozmayın.
Turgut Özal'da kontrollerimi yaptırmaya devam edeceğim ve sadece tahlil gerekirse devlet hastanesine uğrayacağım. Ayrıntılı ultrasonu nerede çektirmeliyim sizce?

Kizlar ben kontroller icin mahnete gittim belli bi haftaya kadar itir hn ayji zamanda bashekim gayet iyi fiyatlarda uygun ucuk degil hemde ozel orda tetkiklerimi falan heosini yaptirdim dogum yok.sonra lina kadin sagligina basladim cok ucuk degil orasida muayne icin ama magnetten pahali sanirim 80 yada 100 olmasi lazim gebe muaynesi ama cok iyi bir hastane dogumu disarda yaptiriyorlar bnm dr yurtdisinda suan ama diger drinida biliyorum harikalar.dr 2 tane hast onerdi hrs ve medicana ben hrs de yaptim o zaman 3000 2012 de verdim sezeryan 1 gece kalmali.hastane harika eger imkaniniz varsa hrs derim lina uzerinden gittigim icin 3000 direk hrs ye gitsem 4500 falan sezeryani.

Bu arada zekai tahir ve sami ulusada gittim her ikiside bana uygun degil kalabalik ve bunalmis dr lar.bnm oglum kanala hic girmedi kendi dr uma inanmayip devletr gottim sezeryan olmamak icin sami ulusta nerdeyse kapiyi ustume kilitliceklerdi sezeryana acil almak icin suyum falan bitmisti neysr dr um keyfi sezeryan yapmadi yani onuda belirtmek istedim

Linada cektir bence

Turgut ozalda hangi doktora gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadar ayrintili ulyrasonu yokmu oranin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HRS çok pahalı namını duydum ama çok pahalı
zekai tahir burak hastanesini de sırf suda doğumu var diye düşünüyordum ama burda yazılanları duyunca vazgeçiyorum galiba işmiz zor allah yardımcımız olsun

Turgut ozalda hangi doktora gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadar ayrintili ulyrasonu yokmu oranin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Turgut özal da asistanlar 25, yard. Doç 80, profesör 120 tl ayrıca tahliller den de fark alıyorlar hormon başına 5 tl idi en son normal bi kan tahlilinde bi kaç hormon hep olur bi kez 125 tl vermiştim. Orada asistan Hatice Vakfı'ya gittim bi çok kez çok tatlı bi doktor ama tecrübesi az tabi bi de dün sevgi Hanım'a gittim hiç tavsiye etmem boşuna asistanların en kıdemlisi değilmiş. Hastayı direk cüzdan olarak görüyo hamileliğin yarısında geldim diye kendisine sitem etti sanırım. Niye buraya geldin daha önce kime gidiyordun doğumu burada mı düşünüyorsun vs. Onu ilgilendirmeyecek sorular sordu. Ben sana muayene olmaya gelmiştim bebeğe bak sağlıklı mı diye gerisi seni ilgilendirmemeli. Hatice hanım'ın tavrı daha profosyonel ona bin basar. Hastayı cüzdan olarak gören bu yüzden ne koparırsak kardır zihniyetinde olan özel doktor çalışanlarından nefret ediyorum. Neyse aynı gün bi de zekai Tahir Burak'ın yüksek riskli gebelikler bölümündeki bir erkek doktora muayene oldum, Hacettepe mezunu orada 5 yıl çalışmış, o kadar çok ve farklı özellikteki hastalara bakıyor ki çok bilgili. Ondan memnun kaldım doğuma kadar gidebilirsen ona gideceğim ve doğumu da orada yapacağım. Devlet hastanelerinden şaşmamak gerek demekki iyi bir doktora görünmek şartı ile tabi babam da hastanede çalışıyor genelde özel hastanelerin soyguncu olduğunu söyler. Devlet hastanelerinin doktorları objektiftir iyi bir devlet hastanesi doktoruna git der bana.

Zübeyde Hanım'da kontrol muayeleri için R. Sinan Karadeniz'i tavsiye ederim. Gayet ilgili, bilgi veren güler yüzlü bir doktordu. Ama tüm doktorlar rotasyonla çalışıyor. Denk getirmeniz lazım. Ben onun için internetten, MHRS'den randevu alıyordum. Muayene için Zübeyde Hanım'da doktor seçiliyor ama doğuma kim denk gelirse. Bir de özel oda falan yokmuş artık. Danışmaya sordum odalar kaç kişilik diye. 8'e kadar çıkıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…