Ankara'da Kontrol ve Doğum İçin En İyi Hastane Neresi ?

Turgut ozal muayene dogum ucretleri nasil yeni dogab unitesi var mi?
Ben orda yaptım. Doktorum doçentti muayene ücreti 100 liraydı Yar. Doç. 60 tı. Uzman Dr. Ne kadar bilmiyorum. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var canım hayırlı doğumlar. .

Ben orda yaptım. Doktorum doçentti muayene ücreti 100 liraydı Yar. Doç. 60 tı. Uzman Dr. Ne kadar bilmiyorum. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var canım hayırlı doğumlar. .

Beştepedekinde mi yaptınız acaba? Ben de hamilelik öncesi kontrol için randevu aldım ordan. İnşallah memnun kalırım..

Evet Beştepe de yaptım. Doğum öncesi ve doğum hizmetinden memnun kaldım ama doğum sonrası emzirme danışmanlığı hizmetinden pek memnun kalmadım. Emzirme ile ilgili tobb hastanesinden çok memnun kalanlar olmuş yorumlarda okumuştum.

Etlik Lokman Hekim hastanesini hiç tavsiye etmem bende eve yakın olduğu için oraya gidiyordum 3 ay önce 35 haftalık bebeğimi kaybettim. kontrole gittiğimde doktor nst de bebeğin hareketleri yavaş dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi hiçbir şey yapmadı hastaneye yatışımı yapabilirdi, sezaryanla doğum yapabilirdi ama doktor hiç birşey yapmadı ertesi gün bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için acile gittim ama çok geçti kalp atımı yoktu. Allah kimseye yaşatmasın kesinlikle bu hastaneyi tavsiye etmiyorum

Etimesgut etimed hastanesine gidiyorum. Cok arkadasim orda dogum yapti. Emel Ozalp doktorum. Doktorumdan, hastanemden ve ozellikle hemsire ve ebelerden su an icin cok memnunum. Dogumu da orda yapmayi dusunuyorum.

Etimesgut etimed hastanesine gidiyorum. Cok arkadasim orda dogum yapti. Emel Ozalp doktorum. Doktorumdan, hastanemden ve ozellikle hemsire ve ebelerden su an icin cok memnunum. Dogumu da orda yapmayi dusunuyorum.

doğum ve muayene ücretleri nasıl acaba bu hastanenin?

doğum ve muayene ücretleri nasıl acaba bu hastanenin?

Muayene 60 tl. Dogum normal 900 tl sezeryan 1100 epidural sezeryan 1300. Zam kurbanda geldi bu yuzden ocak zammi olmayacak dedi sekreter. Burda dogum yapan arkadaslarim cok memnun kaldi. Yenidogan acil unitesi de var hastanede.

doktorunuz kim acaba bende oraya gidiyorum evime yakın oldugu içinbasınız sagolsun Allah bir daha yasatmasın

Lokman hekimi kimse tavsiye etmiyor artik. Birkac sene oncesine kadar cok iyilerdi ama cok iyi doktorlari vardi. O doktorlar simdi etimed hastanesindeler.

Etlik lokman hekim hastanesi özel mi?

Muayene 60 tl. Dogum normal 900 tl sezeryan 1100 epidural sezeryan 1300. Zam kurbanda geldi bu yuzden ocak zammi olmayacak dedi sekreter. Burda dogum yapan arkadaslarim cok memnun kaldi. Yenidogan acil unitesi de var hastanede.

peki tatlihler testler falan nasıl oluyor onların ücretlendirmesi nasıl acaba?

peki tatlihler testler falan nasıl oluyor onların ücretlendirmesi nasıl acaba?

2li taramayi 45 liraya yaptirdim. Muayene ucreti 60 tl. 2 ayda bir kan ve idrar verdim 40 tl verdim.idrar enfeksiyonundan vok suphelendik normalde herkesten surekli idrar almiyor. Kani da sayim icin ve seker olcumu icin verdim hep.

Merhabalar
Benim ilk gebeligim 7 haftalık hamileyim ilk kan testimi ve ultrasyonu etlik zübeyde hanımda yaptırdım ama ulaşımdan dolayı oraya gitmiyorum Gazi hastanesinden çarşamba gününe randevu aldım. Gazi hastanesi nasıl giden varmı paylaşırsanız sevinirim.
Herkese hayırlı doğumlar

Canım ben gazide Prof. Dr. Mesut Öktem e gidiyordum 14 ağustosta doğumumu yaptırdı ben beğendim sen normal poliklinige mi gideceksin onun hakkında bilgim yok

Canım ben gazide Prof. Dr. Mesut Öktem e gidiyordum 14 ağustosta doğumumu yaptırdı ben beğendim sen normal poliklinige mi gideceksin onun hakkında bilgim yok

Canım poliklinikden randevu aldım bi arkadaşından orda doğum yaptı oda memnun kaldı genel olarak fikir almak istedim arkadaşım sadece 400 doğum ve yatıs parası verdi. Sen ne kadar ücret ödedin özel değilse öğrenebilirmiyim..

Canım ben doktora yaklaşık 1200 küsür verdim yani para değil altın, sezeryan oldum doğum için başka verilmedi özel odayla hastaneyede 250 tl

Valla özeldeki fiyatları duyunca bu baya hesaplı geldi poliklinik de kontrollerimi olup dogumu özel yaptırayım diyorum tabi doktor sonradan kabul ederse

Etimed'e geçmeyi düşünüyorum doktorun kim ve memnun musun? yardımcı olursan çok sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…