Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da kreş fiyatları ve kurum kreşleri hakkında bilgi verir misiniz ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ckozkan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
403
2
316
Ankara
Kurum veya devlet anaokulları 36 aylık sonrasında alıyormuş oğlum henüz 28 aylık şöyle biraz araştırdım özel kreşlerde yarım gün 350-500, tam gün 600-1000 civarı...Aşağı yukarı çoğunda aynı...fiyattanda ziyade kar kaygısı olmadığı için ben resmi kreşleri düşünüyorum...Çevrenizde 36 ayın altında alan kurum veya devlet (belediye vs.) kreşi varmı? veya gönderdiği özel kreşten çok memnun olan

bizim evin tam karşısında balgat cevizliderede emekli sandığı nın kreşi 1 yaş grubu alan var 400 500 kişilik bir yer bayağı büyük bir bakın isterseniz fiyatıda 400 500 filan arası olabilir tam emin değilim ama fazla pahalı değildi

yanlıs bılmıyorsam kurum kreslerıne o kurumda calısanlar harıcı cocuk bırakamıyor. sadece beledıyeler kalıyor. batıkentte beledıyenın bır kresı var gttım gorustum guzelde bır yer 250 lıra tam günü.. aöa bana yerı ters bıraktım..

benim oğlum şu anda 19 aylık oldu. Eylül gibi kreşe vereceğim ben de. balgat, çukurambar,çiğdem mahallesi civarına bakıyorum iş yerime yakın olsun istiyorum. ama maalesef baktığım kreşlerin çoğu kötü. sizlerin tavsiye edebileceği br yer var mı denediğiniz ve memnun kaldığınız. yardımcı olabilrseniz çok mutlu olacağım.

meraba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım hepinizi selamlıyorum öncelikle,

benim de 22 aylık bi oğlum var ve bir kreş arıyorum balgat ve dikmen civarında
önerileriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim ..

meraba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım hepinizi selamlıyorum öncelikle,

benim de 22 aylık bi oğlum var ve bir kreş arıyorum balgat ve dikmen civarında
önerileriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim ..

benim işyerim kony ayolu üzerinde. çukurmabar, çiğdem, balgat civarında bayağı bir kreş gezdim. kreşden ne beklediğinize bağlı ama özel kreş olarak balgat civarında hiçbir kreşi içime sindiremedim. dikmeni bilmiyorum.

benımde 21 aylık bır oglum var sımdılık bakıcıyla ıdare edıyor olmamıza ragmen bende kreslerle ılgılı yorum ve tavsıyelerı okuyup nasılsa bır gun lazım olacak dıye kreslerı arastırıyorum, bır baska anne cocuk sıtesınde balgatta rota kres adlı bı yerın aılelerce cok begenıldıgını( hem fızıksel kosullar hemde egıtım acısından) okudum tam adı rota mı bılemıyorum ama bı arastırın ıstersenız

bende araştırıyorum şimdiden oğlum 18 aylık daha erken ama fikrim olsun diye bakıyorum bi kaç arkadaşım arkadaşım 3 sene 100.yılda akmana vermişti çokda memnun kalmışlardı ama fiyatı sanırım 850 civarı

evet evet kuruk kreslerı dısındakı ozel kreslerın bı cogu hemen hemen o fıyatlarda kımı belkı bıraz daha az kımı de bıraz daha cok , kres deneyımı olan bırılerı yazarsa hakıkaten hepımıze yardımcı olmus olur

28 aylık bir oğlum var. Benim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler için yazıyorum. Bende Balgat civarında kreş araştırıyorum. Şimdiye kadar 2 yer ile görüşmeye gittim. Birisi Cevizlidere'de Akıllı Sincap Kreş. Görüşmeye gittiğimde kreşde boya yapılıyordu, anneleri çalışan ve bakacak kimsesi olmayan çocuklar okuldaydı. Okulun içine girince ben boya kokusundan duramadım o çocuklar nasıl duruyodu anlayamadım. Her yer boya olduğundan pek fikir sahibi olduğum söylenemez. Fiyat olarak da sadece akşam servisini kullanmak şartı ile 500 TL olur dediler.

Diğer gittiğim kreş ise; İlk evim yuva diye bir yer. Sahibi çok güler yüzlü, bilgili eğitimli bir kadın. Öğretmenlerde çok güler yüzlüydü. Kreş aydınlık, ferah bi yerdi. Oğlum bir ablayla oynadı parkta, biz de görüşme yaptık. Sahibini çok beğendim. Drama, ingilizce ve satranç dersleri varmış ama benim oğlum için erken daha. Bizim grubumuzda 5 öğrenci olacakmış. Fiyat olarak da 650 dediler biraz pazarlık yaptım 550 TL ye indiler. Bu kreşi beğendim, çocuğu giden başka anneler varsa lütfen onlarda yazsın.

kesinlikle sevgi yuvalarını tavsiye ederim ben 2 sene göndrdim çok memnun kaldım ,bir sürü şubesi var ,fiyat ortalama 400-650 arası değişiyor , ben tam gün 500 tl göndermiştim geçen sene ,

Ablam memnun balgatta balarisi kids e gidior oglu fiyat 650 oglumuz 2 yasinda basladi suan 3 yasinda

Ankara Balgat da Sevgi Yuvaları hakkında bilgisi olan var mı kızlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba arkadaşlar,ben de balgat ceyhun atuf caddesinde oturuyorum,oğlum 2 yıldır evimizin yukarısındaki şenikizler kreş ve etüd merkezinin etüd bölümüne gidiyor,her iki bölüm de kendi alanında çok başarılı... ben de bir öğretmen olarak eğitimlerinden çok memnunum,kızım şu anda küçük ama 2 yıl sonra mutlaka oranın kreşine vereceğim...tavsiye ederim
:46::46::46:

geçen senede gönderdim ankara üniversitesi cebeci hastanesi kampüsü içerisinde kurum kreşi tek çocuk 600

Kurum kreslerine calisanlarin cocuklarimi gidiyor?Bir de batikentte kres deneyimleri olan anneler paylasimlarinizi rica ederim.

merhaba hanımlar ben yeni üyeyim
yazılan ları okudum ve size tavsiye edebileceğim güzel bir anaokulu var.biz 3 yıl gittik mezun olduk ve şimdide yeğenim gidiyor.mükemmel ilgili bir okul tavsiye ederim.

çocuklar şehri anaokulu mebe bağlı bir okul.çankaya yıldızda.dikmen ve kızılaydan servisleri var.düzgün ve güvenle emanet edebileceğiniz bir yer arıyorsanız ve yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.çünkü çocuklar bizim kalbimiz ve kalbimizi emanet ediyoruz.lütfen iyi araştıralım arkadaşlar.

Back
X