28 aylık bir oğlum var. Benim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler için yazıyorum. Bende Balgat civarında kreş araştırıyorum. Şimdiye kadar 2 yer ile görüşmeye gittim. Birisi Cevizlidere'de Akıllı Sincap Kreş. Görüşmeye gittiğimde kreşde boya yapılıyordu, anneleri çalışan ve bakacak kimsesi olmayan çocuklar okuldaydı. Okulun içine girince ben boya kokusundan duramadım o çocuklar nasıl duruyodu anlayamadım. Her yer boya olduğundan pek fikir sahibi olduğum söylenemez. Fiyat olarak da sadece akşam servisini kullanmak şartı ile 500 TL olur dediler.
Diğer gittiğim kreş ise; İlk evim yuva diye bir yer. Sahibi çok güler yüzlü, bilgili eğitimli bir kadın. Öğretmenlerde çok güler yüzlüydü. Kreş aydınlık, ferah bi yerdi. Oğlum bir ablayla oynadı parkta, biz de görüşme yaptık. Sahibini çok beğendim. Drama, ingilizce ve satranç dersleri varmış ama benim oğlum için erken daha. Bizim grubumuzda 5 öğrenci olacakmış. Fiyat olarak da 650 dediler biraz pazarlık yaptım 550 TL ye indiler. Bu kreşi beğendim, çocuğu giden başka anneler varsa lütfen onlarda yazsın.