ANKARA'da LİPOSUCTION ıcın devlet hastanesınde bir doktor onerısı olan? lütfen:(

esraslipekderenn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
252
32
18
Ankara
Ankarada liposuctıon da ıyı olan bır doktor arıyorum cıldırıcam 6 yıl once bel kısmımdan 300 ml kadar ufak bırsey aldırdım konuda bılgım var ama eskı doktorum antalyaya tasındı.lutfen yaptıran varsa bır ısım onersın çok memnun olurum:)

Sincan devlet hastanesinde dr. Esabil eker var. Ben kendisine meme estetiği oldum. Gayet memnun kaldım. Bi arkadaşım meme, karın germe ve liposakşın yaptırdı. Genel itibariyle gayet memnun hepsinden.

Ben normal liposakşın yaptığı için esabil beyi tercih etmedim (3 hafta önce dr.nebil bozdoğana ameliyat oldum) ama arkadaşım çok memnun dediğim gibi. Esabil bey iyi bir doktor ve iyi bir insan. İlgili hastalarıyla. İletişim kurmada zorluk çekmiyor insan...
İsterseniz bi görüşün...

ben de ankarada bir merkez arıyorum arkadaşlar. Tapli ücretleri nasıl bilgi verirmisin lütfen? bu aralar çok ciddi düşünmeye başladım lazer lipolizi

ben de ankarada bir merkez arıyorum arkadaşlar. Tapli ücretleri nasıl bilgi verirmisin lütfen? bu aralar çok ciddi düşünmeye başladım lazer lipolizi

sitare merhaba...
esabil bey lazer lipo yapmıyor. devlet hastanelerinde yapan hiç bir doktor da duymadım açıkcası ama benim duymamış olmam yapılmayacağı anlamına gelmez :)

ücretler için bişi diyemem ama özellere göre hemen hemen yarı fiyatına yapıyor. neticede devlet hastanesi. 1-2 günlük hastane masrafı çıkar bide an fazla, ki 300 tl civarı oluyor oda. arayın görüşün kendisiyle, gidin muayne olun. ikna eder zaten sizi :)

ne yaptınız olabıldınızmı

Slm, arkadaşlar ben karın germe ameliyatı oldum Esabil Eker hocada, bilgi almak isteyen olursa yazarım. Bugün 11 gün oldu olalı. İlk olarak şunu söyleyebilirim, evet doktorumdan çok memnunum, zor bi ameliyat acı Eşigi düşük olanlara tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…