- Konu Sahibi esraslipekderenn
-
Sincan devlet hastanesinde dr. Esabil eker var. Ben kendisine meme estetiği oldum. Gayet memnun kaldım. Bi arkadaşım meme, karın germe ve liposakşın yaptırdı. Genel itibariyle gayet memnun hepsinden.
peki protez sertifikasını teslim etti mi ya da kartını ve silikon ücreti ne kadar hastane parası ne kadardı yani toplam kaça mal oldu meme büyütme ameliyatı acaba?? bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden teşekküerler....
ben de ankarada bir merkez arıyorum arkadaşlar. Tapli ücretleri nasıl bilgi verirmisin lütfen? bu aralar çok ciddi düşünmeye başladım lazer lipolizi
sitare merhaba...
esabil bey lazer lipo yapmıyor. devlet hastanelerinde yapan hiç bir doktor da duymadım açıkcası ama benim duymamış olmam yapılmayacağı anlamına gelmez :)
ücretler için bişi diyemem ama özellere göre hemen hemen yarı fiyatına yapıyor. neticede devlet hastanesi. 1-2 günlük hastane masrafı çıkar bide an fazla, ki 300 tl civarı oluyor oda. arayın görüşün kendisiyle, gidin muayne olun. ikna eder zaten sizi :)
ne yaptınız olabıldınızmı
Ben çoktan oldum :) olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
nerede oldunuz bilgi verebilirmisinizeeeee nasıl oldun ıyımısın hıc haber vermemıssın :) cok sevındım gecmıs olsun
Esabil beye karin germe amlyt olan varsa lutfen bilgilendirebilir mi?
esabil bey de ameliyat için tahlil verdım sen oldun mu acaba pztesı bı sorun olmazsa gün alıcam bendeEsabil Eker beye karın germe olan biri varmı lütfen bana ulaşın
arkadasım ben olmayı planlıyorum gunu bugun belırlıcez sen oldun mu yoksa arastırmadamısın halaEsabil beye karin germe amlyt olan varsa lutfen bilgilendirebilir mi?
ben olmayı planlıyorum gün alcam bugun sen oldun mu arastırmadamısın halsEsabil beye karin germe amlyt olan varsa lutfen bilgilendirebilir mi?
Bende karin germe olmayi dusunuyorum sureci yazarmisiniz ameliyat olan arkadaslariniz varmiben olmayı planlıyorum gün alcam bugun sen oldun mu arastırmadamısın hals
Ne kadar ucret odedinizNe merak ediyorsanız söylerim çekinmeden sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?