ANKARA'da LİPOSUCTION ıcın devlet hastanesınde bir doktor onerısı olan? lütfen:(

Slm, arkadaşlar ben karın germe ameliyatı oldum Esabil Eker hocada, bilgi almak isteyen olursa yazarım. Bugün 11 gün oldu olalı. İlk olarak şunu söyleyebilirim, evet doktorumdan çok memnunum, zor bi ameliyat acı Eşigi düşük olanlara tavsiye etmem.
Slm camim sen ameliyat olali 2 ay olmus suan ameliyat izin nasil kendini nasil hisseiyorsun. Hareketlerin eskisi gibi mi? Nekadar fiyat odedin? Bende esabil beyi dusunuyorum.korseyi nekadar sure taktin? Foton varsa gorebilirmiyim noooooluuuur

Evet lipo yapıldı suan 35 gün oldu hala korse takıyorum . Evet doktorumdan memnunum ben 58 kilo ile girdim ameliyata 38 giyiyordum suan 36 bedenim. Tek söyleyeceğim acı eşigi düşük olan yaptırmasın. Ama yıllardır o nalet çatlak ve sarkmış karnım gitti yerine kız gibi bi dümdüz karın geldi. Değer mi evet değer hiç bir zaman düz karnım olmadı en güzelide bi daha asla göbeğim cıkmıcak
Lipoya ekstra ucret odedinmi nerelerine yaptirdin lipo

Cnm yorumların için çok tşk ederim. Perşembe günü meme büyütme ameliyatı oldum. Biraz kendimi toparlayım kendime geleyim hemen esabil hocayla görüşmeye gideceğim çok sağol cnm gerçekten çok yardımcı oldun anlattın herşeyi ayrıntılı
Gecmis olsun simdi nasilsin meme buyutme de yag mi enjenkte ettiler silikon mi taktilar? Ne kadar ucret odedin. Ben karin germe bacak lipo ve meme buyutme istiyorum da gogusterim cok sarkik

Gecmis olsun simdi nasilsin meme buyutme de yag mi enjenkte ettiler silikon mi taktilar? Ne kadar ucret odedin. Ben karin germe bacak lipo ve meme buyutme istiyorum da gogusterim cok sarkik
Cnm saol şu an çok iyiyim dikişlerim fln henüz düşmedi ama ağrım sancım vs yok kolay atlattım. 10600 ödedim ben silikon okdu yağ enjeksiyonu kalıcı değil zamanla küçülme oluyor diyorlar tercih etmedim o yüzden. Benim sarkma sorunum hiç yoktu cnm aksine göğüslerim cildim ve kaslarım çok sıkıydı o yüzden de şeklini alması çok uzun sürecek bende. Sarkma olan göğüslerde sarkmanın duruma göre sadece protez bile toplayabiliyor yada dikleştirme protez birlikte yapılıyor. Dr la görüştüğünde daha sağlıklı bilgi verecektir

Fatih de Dr. Nafız Körez hastanesi Dr. Esabil Eker 1 gün kaldım sadece
Cnm simdi nasilsin memnunmusun. Nafiz korler hastanesi cok kucuk kapsamsiz bir hastane diye duyuyorum. Sence nasildi. Ben ankarada degilim sirf ameliyat icin ankaraya gidecem iki cocugumu akrabama birakacam yani bunca sikintiya girdigime degecek bir hekim ve hastanemi

Slm, arkadaşlar ben karın germe ameliyatı oldum Esabil Eker hocada, bilgi almak isteyen olursa yazarım. Bugün 11 gün oldu olalı. İlk olarak şunu söyleyebilirim, evet doktorumdan çok memnunum, zor bi ameliyat acı Eşigi düşük olanlara tavsiye etmem.
Cok gecmis olsun simdi nasilsin. Doktor ve hastane nasildi. Ben o hastaneyi kucuk kapsamsiz birbhastane olarak duydum. Sen yasadin en iyi sen bilirsin. Nasildi

Bugün gitsen 2 ay sonra gün veriyor çünkü hastası çok. Yazın yaptırma bence çünkü korse giymek zorundasın yaklaşık 2 ay korse çok sıkıcı oluyor. Sıcakta çekilmez. Bence Esabil hoca bir nimet gidicek diye ödüm patlıyor çünkü daha göğüs ve burun ucu yaptırıcam nasip ise İnşaALLAH. Başka sorun varsa yaz buraya yazmamım tek nedeni ben çok üzgündüm. Yıllarca o göbekle yaşamak zorunda kaldım 15 bin vericek güçüm yoktu. Benim gibi olanlara örnek olsun istedim.
Meraba arminarya bende esabil hocaya gün aldım ocakta karın germe olacagım şimdi nasılsın süreç hakkında bilği verirmisin

Mrb bende karın germe olacagım yardım

Cnm saol şu an çok iyiyim dikişlerim fln henüz düşmedi ama ağrım sancım vs yok kolay atlattım. 10600 ödedim ben silikon okdu yağ enjeksiyonu kalıcı değil zamanla küçülme oluyor diyorlar tercih etmedim o yüzden. Benim sarkma sorunum hiç yoktu cnm aksine göğüslerim cildim ve kaslarım çok sıkıydı o yüzden de şeklini alması çok uzun sürecek bende. Sarkma olan göğüslerde sarkmanın duruma göre sadece protez bile toplayabiliyor yada dikleştirme protez birlikte yapılıyor. Dr la görüştüğünde daha sağlıklı bilgi verecektir
Sadece meme buyutmemi 10600 tlye yapardın bide devlette mi ya pahaliymis

Sadece kadınlarda görülen,LİPÖDEM hastalığın herkes tarafından bilinip,sgk kapsamına alınması için bir imza da siz atıp paylaşabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm yorumların için çok tşk ederim. Perşembe günü meme büyütme ameliyatı oldum. Biraz kendimi toparlayım kendime geleyim hemen esabil hocayla görüşmeye gideceğim çok sağol cnm gerçekten çok yardımcı oldun anlattın herşeyi ayrıntılı
merhaba bende bir arayış içindeyim sonra sizin anlattıklarınızı okudum. karın germe konusunda şimdi nasılsınız
Cok gecmis olsun simdi nasilsin. Doktor ve hastane nasildi. Ben o hastaneyi kucuk kapsamsiz birbhastane olarak duydum. Sen yasadin en iyi sen bilirsin. Nasildi
şimdi nasılsınız iz çokmu

Konu eski ama esabil hocaya karın germe ameliyatı olanlar memnun kaldınız mı bir arkadaş dışında memnun kalıp yazan olmamış bende bu kış olmayı planlıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X