• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tavsiye edebileceğiniz klinik var mı?

06serap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
23
0
36
Ankara
degerli kader arkadaşlarım .aynı dertten muzdaribiz bebek özlemi.ben uzun zamandır üye olmaya calışıyordum ensonunda başardım beni anlayacak en iyi kişilersiniz.ben 4 aşılama 2 tüp bebek denedim şimdi 3 hazırlanıyorum bayram sonu düşünüyorum araştırıyorum ama kararsızım 5 sene aradan sonra bu şansımı iyi yerde bu işi bilen dr.tarafından olmasını istiyorum ankarada bana tavsiye edeceginiz klinik var mı?gidip tedavi gören bilgilendirirse sevinirim şimdiden teşekkürler.

rabbım herseyı gonlune gore versın ıns canım....ben ızmırde yaptırdım ama ankarada maya tup bebek merkezının methını sureklı okuyorum orada tedavı olan arkadaslarımda var....
deneyımınde var bılıyosun kı zorlu bır surec ıyı bır hekım ıyı bır ekıp ve temız ısını guzel yapan bır merkez ama sunu hıc aklından cıkarma arkadasım vaktı geldıyse bunlar sadece bı aracı....
rabbım yardımcımız olsun ıns.....dılıyorum burdan guzel haberlerınıde alırız....

merhaba
öncelikle allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur

benim sana tavsiyem özel ankara tüp bebek merkezi
daha önce çaşitli merkezlerde (isim vermeyeceğim şu anda o merkezlerde tedavi olan arkadaşları düşündüğüm için)defalarca denemelerim oldu ve hepsinde sonuç hüsrandı hatta eşimle bir çocuk sahibi olamayacağımızı düşünmeye başlamıştık ve bu son olsun diyerek tedavimize başladık ve hamile kaldım
benim için mucizeydi gebe kalabilmek sonra bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ama dondurulmuş embriyolarımız vardı ve şimdi onlarla yine hamileyim

allahım isteyen herkese yaşatsın

Back
X