Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tedavi olanlar

arkadaşlar hiç mi kimse yok ankara ünv tıp fakültesinde tüp bebek yaptıran yarın için randevu aldım. fakat hala emin değilim. lütfen birisi sesimi duysun.

ben ankara üniv cebeci kısırlıkta tedavi görüyorum arkadaşım.pazartesi iğnelerime başladım.doktorum cem atabekoğlu şimdilik memnunum.istanbuldan gidip geliyoruz ankaraya biz.yarında kontrolum var bu gece yola çıkıcaz mesela.genel olarak ünkara üniv.kısırlıktan çok memnunum eşimin doktoru orda olduğu için tüp bebeğimizde orda yapılacak.hakkınızda hayırlısı olsun.

ben mayada tedavı gordum. tum testlerı zaten yapıyorlar.ona göre tedavı seklı belırlıyorlar.genetık kanda pıhtılasma.v.s. şuan hamıleyım.cok memnun kalıdm. herkese tavsıye edıyorum.

merhaba bende mayada tedaviye başladım ilk denemedemi hamile kaldınız cevap yazarsanız sevinirim

CANIM SENDEN YARDIM BEKLİYORUM. kNDA IHTILAŞMA İÇİN İĞNE KULLANIYORMUSUN KULLANIYORSAN ADI NE ÇOK OLDUM AMA ÜNDE NE KADAR
canım bend ekanda pıhtılaşma yok ama yınede aspirin kullanıyorum
merhaba bende mayada tedaviye başladım ilk denemedemi hamile kaldınız cevap yazarsanız sevinirim

evet camım ılkdenemmemde hamıle kaldım

arkadaşlar ben ilk defa tüp bebek tedavisine başlayanlardanım daha önce de tedavi gören arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak için bişeyler sormuştum ama galiba ankara ünv tıp fak de tedavi gören çok kişi yok. neyse sorum şu: lucrin kullanmaya başladım. adetimin21. günü başladım. bugun 3. gün. göğüslerimde hassasiyet ve dokununca ağrı var. ilacın yan etkilerine baktım böyle bişey yazmıyo . kullanıp da benim gibi olan var mı acaba??? bir de diyelim ki bu ilacı kullanırken kendiliğimizden gebe kaldık bebeğe zararı yok mu???

willydi canm adet tarihin yaklaştığı için bu belirtiler olabilir. gebe kalırsan düşüğe neden olabildiğini bu sitede bir yerden okumuştum.

arkadaşlar ben anotolia da ilk micro denememi yaptım.sonucum negatif.doktorum hakan beydi.bence anatolia acaip yoluyor insanı.memnun kalmadım.hiçbi şekilde araştırma yapmadılar.2.denemeyede çağırıyorlar ve araştırma yapmıcaklarmış.böyle bi yer.şehir dışından deli gbi hasta geliyor.anladığım türkiyenin dört bi tarafındaki doktorlarla anlaşmışlar habire hasta gönderiyorlar.hırs ya..

cNIM BEN 6.DENEMEMİ GENARTTA APTIM. ÇOK MEMUN KALDIM. ARALTIRDILAR NEDEN OLMUYOR SORUN NE DİYE PGT YAPILD. ÇOK MEMNUN KALDIK. ŞİMDİ HAMİLEYİM

bu arada aysun76 nerde tedavi görüyorsun.

arkadaşım ben centrum clinicte tedavi oluyorum. ilk denememi de burada yapmıştım. ben şöyle düşünüyorum, çok büyük bir sorun olmadıkça a veya b yeri arasında fark yok. hepsi bir yerde ticaret yapıyorlar

anladım canım. benim ilk tüp bebek denemem olduğu için biraz endişeliyim. ama yavaş yavaş sakinleşmeye başladım. daha doğrusu kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. rahat olmak çok önemli ki ben de hiç rahat değilimdir yapı olarak ama çalışıyorum. ben ankara ünv cebeci tıp da bülent berkerin özel hastasıyım. umarım hayırlı olur tüm isteyenlerin de benim de yüzüm güler. :Saruboceq:

GENART' ta tedavi goren arkadaslarin dikkatine

Merhaba Arkadaslar,
Ben ilk denememi zekai tahirde yaptirdim ama simdi arastirma icindeyim. Orada ozel bir doktorum yoktu ve sonuc negatif cikinca acaba neden tutunma olmamis olabilir diye dogru durust danisacagim birini bulamadim. Orasi iyi bir hastane, islerini ciddi yapiyorlar ama insan kafasina takilan birsey olunca her an ulasabilecegi birini ariyor.Once oranin kendi doktorlarinin ozeline gitmeye karar vermistim ama Prof. Dr. Ali Sertac Batioglu tum takipleri muayenehanesinde yaptigini ama bunun icin 1.750 aldigini soyleyince tekrar arastirmaya basladim.

Bu sitedeki arkadaslarin yazdiklarindan anladigim kadariyla fiyat olarak en uygun ozel merkez Genart. Peki burada bir hastananin tup takiplerini ayni doktor mu yapiyor yoksa sira kimdeyse o mu ilgileniyor? Ayrica rapor cikarma konusunda yardimci oluyorlar mi?
Bir de Selcen Hanim sizin ozel bir doktorunuz varmiydi?

selam arkadaşlar,
Ankalife tüpbebek merkezi hakkında bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim birde Ankaratıpta tedavi olan arkadaşlar doktorların özelinemi gidiyorsunuz. Özel gitmiyorsanız memnunmusunuz yazarsanız sevinirim.

canım benim dokorum genarta Sarp Hoca hepsiyle kendi ilgileniyor. Ben çok emenun kaldım. ne zaan isesek cepten görüşüyoruz

gen-art ta hastanın tüm takiplerini aynı doktor yapıyor,dr sarp bey var gen-art ta ve zekai tahir de de çalışıyor çok iyi ve çok kaliteli bir dr

Arkadaşlar 3.ve 4. tüp bebek denemelerimi yaptırdığım doktorum Prof.Dr.Murat Sönmezer'i ben de tavsiye ederim.3.de negatif sonuç aldım,4.de beklemedeyim.Negatif sonuç almama ragmen ilgisi,alakası,bilgisi ve verdiği güvenle biz bu çok sıkıntılı dönemi daha rahat atlattık.Kendisini tüm tedavim boyunca en az 20 kez aramışımdır.Hiç bir sorumu cevapsız bırakmadığı gibi face den, telden msj larıma dahi cevap aldım.O da diğer doktorlar kadar yoğun ama en ufak bi sinir görmedim..Her defasında bizzat kendisiyle görüştüm,muayeneleri o yaptı.O işini severek yapıyo ve bu da hastaya çok güven veriyor.Tedavim olumsuz olsa bile biliyorum ki O da,biz de elimizden gelen herşeyi yaptık..Gerisi Allah a kalmış..Rabbim herkesin tedavisini hayırlarla sonuçlandırsın inşallah. Değerli doktorlarımızı da başımızdan eksik etmesin..

Mrb esrabrret murat sonmezer a.tip fakultesinde diye biliyorum.ama anlasmali tup bebek nerde yaptirdin ve sana kaca mal oldu.bende ikinci tup bebek denememi yaptircam suan baskentteyim ama murat beyinde ununu cok duydum iyi bi doktormus

merhaba arkadaşlar bende ankarada tedavi görenlerdenim.şuanda ki dr um.muazzez Öztürk bağımsız çalışıyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…