Canım bende Genartta tedavi oluyorumankarada bir çok merkezi gezdim dolaştım muayene oldum ve kasım ayında genart tüp bebekte hamile kaldım. ilgileri alakaları üzerimizden eksilmedi ve halada arayıp soruyorlar. bence tedavinin ilk aşaması psikolojik olarak bu işe başlayacağınızı kabul edip ona göre başlamak. onun için hocanızla çok samimi olmanız ve herşeyi paylaşabilmeniz gerekiyor. umarım herkesin hayallari gerçek olur...
ben iki denememi gen-artta yaptım. 3 üncü de yeni bir merkez bulmak için ankarada gezmediğim yer kalmadı. bir merkezde doktorun biri "en iyi doktor size güven verendir." düşündüm gerçekten haklıydı. bir sürü merkez hakkında bu forum iyi de diyen var kötü de diyen. pozitif sonuç alan da var negatifte. O yüzden seni iyi olduğuna, başaracağına inandıran doktoru seç bence. Ben öyle yaptım...
arkadaşım şuan genarta devammı ediyosun yoksa başka bi yermi.
Ben ordan cem bey2e gitmiştim. 2 tanesi tuttu. düşük olduarkadaşlar merhaba ben mart ayında Ankara ünv tıp fak da ilk defa tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. dr. bülent berker ya da dr. murat sönmezer i tavsiye ettiler. bu doktorların hastası olan arkadaşlar varsa doktorlar hakkında bilgi verebilirler mi??
:uhm:
Ben ordan cem bey2e gitmiştim. 2 tanesi tuttu. düşük oldu
kanda pıhtılaşma varmış geneyik test yapıldığı halde söylemediler. Söyleselerdi. Iğne ile kanı sulandırabiliyrlarış. Ben şimdi genartta gittim. Pgt ile hile kaldım yarın kanın sulandlmak için iğneye başlayacağımpeki nasıl bir doktor biraz bahsedebilir misin?? Neden düşük oldu??
kanda pıhtılaşma varmış geneyik test yapıldığı halde söylemediler. Söyleselerdi. Iğne ile kanı sulandırabiliyrlarış. Ben şimdi genartta gittim. Pgt ile hile kaldım yarın kanın sulandlmak için iğneye başlayacağım
içini rahat tut hocanın özeline gidebilisin. özel'de sadece fark yatırıyorsunanladım inş bundan sonrası güzel olur senin için ve hepimiz için. Benim kafam o kadar karışık ki. Iki negatif aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine geçmeyi düşünüyoruz ama nerde nasıl yapsak bilmiyoruz. Bu ana kadar ankara tıp daydık bundan sonra özele mi geçsek yoksa orda mı devam etsek bilmiyorum. Diyorum ya kafamız çok karışık:çok üzgünüm:
içini rahat tut hocanın özeline gidebilisin. özel'de sadece fark yatırıyorsun
zaten hocanın özelindeydik ben özel bir tüp bebek merkezine mi gitsek yoksa tıp fak da devam mı etsek ona karar veremiyorum. bu arada ilgilendiğin için teşekkürler.
Genetik testi ile anlaşılıyorArkadaşlar merhaba. Kanda pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor? Özel bir test yada tetkik mi yapılıyor? Vereceğiniz bilgiler için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?