arkadaşım gerçı bana yaz demedin ama :utangac sana bişey sormak istiyorum :uhm::uhm:ben ocak ayında ankara anatoliada microya başlıyacağım dr hakan bey 2. denemem olucak.ilkinde doğum kontrol hapı kullanmıştım hep kullanılıyor diye duyuyorum .ama bana gerek olmadığını söylediler.adet düzensizliği olanlara veriyorlarmış.kullanmamam başarı şansını etkiler mi??sen kullanmış mıydın?şimdiden teşekkür ederim
:teytey::teytey:
bende daha evvelki denememde kullanmıştım,bilemiyorum herkeste kullanılıyormu?dr un istemediyse bir sebebi vardır herhalde,telefon açıp aslında sorabilirsin dr olmasada hemşler yardımcı olur,şimdi yanlış yönlendirmeyelim seni en doğru bilgiyi merkezden alırsın bence ....sevgiler...başladınızmı tedaviye
sevgiero ,hakan bey nasıl bir doktr?ilgilimi?bülent beyi de görmüşsündür o nasıl biri?benneyaptımki
tedaviye ocakta başlıyacağız.hakan bey bülent beyden daha iyi bi doktor diyorlar. ama bülent bey daha ilgili ve sevecen geldi bana hakan bey daha mesafeli gibi.a.s.a.s.
evet bende yaklasık 1 yıldır bu mesakkatlı surecten gectım cok zor gercekten ınsan dogru yerde oldugundan emın olmak ıstıyor hakaret ettınız falanda demıyorum sıte yönetıcılıgının ısıne karıstıgım falan yok herkes gıbı bende fıkrımı yazıyorum.ama ıyı yada kotu neye gore dusunuyorsunuz merak edıyorum ben orda tedavı oldum herkes oraya gıtsın demıyorum sız sordunuz bende fıkrımı soyledım ........ bu feryat fıgan tepkınızı de ben anlıyamadım acıkcası para sızın saglık sızın ıstedıgınız kurumu secebılırsınız!!!!!!bende esımde saglıkcı oldugumuz ıcın konuya hassas yaklasmıs olabılırım.ama su an hamılelıgımden dolayı gergın degılım aksıne cok keyıflıyım ama benı ve bebegımı dusundugun ıcın sagol allah senınde yuzunu guldurur ınsallahada67 ,sen niye bu kadar tepki verdin anlayamadım hayatım!.........burası fikir alışverişi yapılan,ortak konularda yeni çözümler arayışı içersinde bulunduğumuz bir platform,,,,yanılıyormuyum....biliyorumki sende (daha yeni hamilesin)tedavi öncesi büyük araştırmalar yapmışsındır,,,,,,,,,,,konuşulan şeylerde hakaret içeren hiç bir kelime YOK....haaaa!.... şayet hakaret içeren kelimeler olduğu zamanda bu sitedeki yöneticileri ilgilendirir,seni değil !.......bence tehlikeli bir döneme girdin ilk 3 ay dikkat etmen gerekiyor biliyorsun,relax olman gerekiyor,,,,,,,,,,burdaki paylaşılan şey hemen hemen herkesin aklına gelebilecek konu senin orada tedavi olman ve şu an sonucunu almış olman bazı eksiklikleri kapatmıyor,öyle değilmi canım?..şu an senin duygusal hassas tepki verdiğini düşünüyorum,haklısında insan minnet duyar!......ama şunu unutmaki bizler çok narin ve zor hastalarız,tabiki araştıracağız,tartışacağız,fikir paylaşımı yapacağız,birkaçgün evvel hatırlarsan sendende bilgi aldım teşekkür ederim yardımcı olduğun için ama senden fikir aldım oldu'' bitti değil''..........neyse canım kardeşim allah bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin,ben senden 7 yaş büyüğüm sana abla tavsiyesi rahatla,gerginlikten uzak dur,şu an ne ora ,ne bura,ne x kişi,ne xy kişi önemli değil önemli olan SEN ve BEBİŞKON,,,,,,,,canım sağlıkla kal kendine bebişkona iyi bak....sevgilera.s.a.s.
sevgıcım hakan bey hacettepenın prof dr bulent bey gazı nın prof dr u yanı ıksıde dallarında cok ıyıler ınsanlar neye gore ıyı kotu dıyor bu sıtede boyle yorum yapanlar acıklamalı kı arkadaslarımızı yanlıs yonlendırmeyelım degılmı ben bulent beyın hastasıyım ve cok ama cok memnunum hala cebınden arayıp ıstedıgımız herseyı danısıyoruz cok samımı ve ıcten ve yuzlerce hastasına ragmen hemen hatırlıyor benı hakan beyı gormedım ama onunda ıyı oldugunu duyuyorum bu ıste bence dr a guven cok onemlı ben bu kez bulent hocaya ınanılmaz guvendım olacagına ınandım oldu darısı basınıza
herşey iyi hoş güzelde,sevgiero ordada bazı teknikler uygulanmıyor,insanın kafası karışıyor,,,,,soruyorsun''kanıtlanmış teknikler değil''diyorlar,kanıtlansın veya kanıtlanmasın koca hastnlerde uygulanıyor sen yinede yap beeee!.....klinik araştırmalarda başarı oranlarını yükselttiği söyleniyor bu bile önemli bir kanıt,,,,öyle değilmi ama
valla arkadaşım bilmiyorum önce allaha sığınıyorum sonra merkezlere aslına bakarsan bütün merkezler üç aşağı beş yukarı aynı ....inanmaktan ve güvenmekten başka bişey gelmiyor elimizden...allah hepimizi bebişlerimize kavuşturacak merkezlerle karşılaştırsınsenağlama sağlıcakla kal...
merhabalar..bende ankarada oturuyorum..içinizde gatada tedavi gören varmı aceba..fsh degerim çok yüksek maalesef yumurtalarımda yaşlılık ve tembellik varmış..bir an önce elinizi çabuk tutun tüp bebek yaptırın dedi dr.gatada tedavi olan varsa lütfen yazabilir mi..
cANIM BENDE 6.MİCRO 'YA BAŞLIYACAĞIMcanım merhaba,kaç yaşındasın?daha evvel hiç girişimde bulundunmu?bende merk araştırması içindeyim,kısacası kafayı yemek üzereyim,allah sonumuzu hayır etsin,,,,svglr
merhaba selcen,,hayatım daha evvel nerelerde denedin?şimdi nereyi düşünüyorsun?,,,,,svglrcANIM BENDE 6.MİCRO 'YA BAŞLIYACAĞIM
dAHA ÖNCE 5 TANESİNİ TIP FAKÜLTESİNDE DENEDİK. 2 Sİ TUTUP DÜŞÜKLE SONUÇLANDI.Ç şİMDİ GENARTTA DENEYECEĞİZmerhaba selcen,,hayatım daha evvel nerelerde denedin?şimdi nereyi düşünüyorsun?,,,,,svglr
biliyorum orayı bi ara bende düşünmüştüm!........ne diyim allah hayırlı etsin inş,,,çabalar sonuç versin sevgilerdAHA ÖNCE 5 TANESİNİ TIP FAKÜLTESİNDE DENEDİK. 2 Sİ TUTUP DÜŞÜKLE SONUÇLANDI.Ç şİMDİ GENARTTA DENEYECEĞİZ
canım merhaba,kaç yaşındasın?daha evvel hiç girişimde bulundunmu?bende merk araştırması içindeyim,kısacası kafayı yemek üzereyim,allah sonumuzu hayır etsin,,,,svglr
ama olaya güzel taraftan bak ne güzel bi oğlun var allah sağlıkla büyütsün(analı babalı)merhaba..ben 28 yaşındayım 1tane oğlum var 6 yaşında..fsh değerim 15.58 yumurta rezervinde düşüş yumurta tembelliği ve yaşlılığı varmış..3 dr. bunu söyledi..1 taneside gayet normal fsh 20den sonra bunlar söylenir ama şuan normal dedi..kafayı yemek üzereyim aynı senin dediğin gibi.geçen ay klomen +pregl kullandım onlarda 4cmlik kist yapmış şuan agrılar içinde kıvranıyorum sorma..Allah kimseyi dr. ların eline düşürmesin inanın ellerine düşmeye görün hepsi kafa karıştırıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?