Ankarada tüb bebek yaptıracak arkadaşlar acill yardım

summerangel83

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
10
0
16
Ankara
Akradaşlar bu ay tüb bebek tedavisine başlıcam,ikinci denemem olacak ilk denememi zekai tahir burak hastanesinde denedik yumurtalar toplandı ama döllenme olmadı eşim azosperm nereye başlıyayım karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum acilll yardım edin bana

cnm kesinlikle fatih üniversitesi beşevler.. DR.. Zehra Candan İLTEMİR DUVAN
google arat dr ismini hakkında çok güzel söylemler var.. ben görüştüm çok tatlıda bi bayan
ancak ben ankarada olamadığım için orası olmuyor... cv nette var sadece infertilite ve tüp bebek üzerine uzmanlığı var..

canım ben eskişehirden gidip geldim ankaraya. araştırdığımda en iyisi anotalia karar verdik. burada 2 defa denedik döllenme olduğu halde tutunma olmadı sonradan öğrendikki başarı şansı düşükmüş burasının. anatolia hakan yaralı bey kesin konuştu ve şükürler olsun tutundu bebişlerim. çok ilgili ve başarılı bir personeli var. biz boşuna 1 senemizi öldürmüşüz diye dşünüyoruz. 3 haftamız kaldı ikizlerimizin doğmasına. hakkınızda hayırlısı olsun boşuna vakit kaybetmeyin ve boşu boşuna o hormonları yeme iyi bir merkeze başvur. stres mahvediyor insanı.

bu arada drun uzmanlığına bakmayın. bizim buradaki drumuz sözde uzmandı kitabı bile var ama hepsi palavraymış. az daha öldürüyorlardı beni. kolay birşey değil ardındaki personelleride önemli bunuda unutmayın. profesyonel kişilere bırakın kendinizi.

canm ben de bu konuyu yoğun bi şekilde araştırmaktaym
zira bu ay biz de başlayacağz tüp bebek tedavisine
bana hş klinik veya ankalife dr gurur polatı önerdiler karar veremedim
bu konuda haberleşelim hatta beraber aynı yerde başlayalım olmazsa tedaviye:52:
inşlh güzel haberler alırz

canım ben eskişehirden gidip geldim ankaraya. araştırdığımda en iyisi anotalia karar verdik. burada 2 defa denedik döllenme olduğu halde tutunma olmadı sonradan öğrendikki başarı şansı düşükmüş burasının. anatolia hakan yaralı bey kesin konuştu ve şükürler olsun tutundu bebişlerim. çok ilgili ve başarılı bir personeli var. biz boşuna 1 senemizi öldürmüşüz diye dşünüyoruz. 3 haftamız kaldı ikizlerimizin doğmasına. hakkınızda hayırlısı olsun boşuna vakit kaybetmeyin ve boşu boşuna o hormonları yeme iyi bir merkeze başvur. stres mahvediyor insanı.

canm öncelikle sağlıklı bi doğum diliyorum
normalde tek embriyo transfer ediyorlar ama sana daha fazla mı embriyo transfer ettiler anlamadm
bir de sizde sıkıntı neydi

canm ben de bu konuyu yoğun bi şekilde araştırmaktaym
zira bu ay biz de başlayacağz tüp bebek tedavisine
bana hş klinik veya ankalife dr gurur polatı önerdiler karar veremedim
bu konuda haberleşelim hatta beraber aynı yerde başlayalım olmazsa tedaviye:52:
Inşlh güzel haberler alırz

tabi haberleşelim benim eşim azospermi olduğu için tese ameliyatı oluyor özeldede 15000 tl civarı çıkıyor maddi yönden sarsar beni bilmiyorum ne yapıcam ortalama 20- 22 gün var karar vermem için sizde sorun ne ilk denemenmi

Merhaba hamilelik haberinizi okudum ve çok sevindim benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Doktorum Hulusi Bülent Hocayı önerdi ama forumlarda onun hakkında açıkçası pek bi şey bulamadım. O yüzden karar veremiyorum. Siz Anatoliadan memnun kaldınız mı? Ankara'da çünkü tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Bir de sizin tüp bebek tedavisi eşiniz sebebplimiydi kendiniz sebepli mi çok teşekkür ederim benim en kısa sürede karar vermem lazım

Back
X