Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek için..

sagol canım ınş ınş... sen ne yaptın basladınmı tedavıye?

Yok arkadasim parmagim duzelmeden baslamiyacagim anca 2 ay3 ay sonra kismet artik ilaclarimi filan almistim buzdolabinda bekliyor hazirdim adet olunca ignelere basliyacaktim ama nasip degilmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vardır bundada bı hayır..yazın tadını cıkar belkı kendılıgınden gelır bebışın, ALLAHIM hepımıze önce bol sabır guc kuvvet,versın.. ınşş...

Laparoskopi mi histeroskopi mi? Ben olsam ona yaptırmazdim. Cok yetenekli degil maalesef. Elleri titriyor ötesi var mi!?! Bana da histeroskopi yaptı güya bi de kurtaj. O kadar bastan sağmaz yapmis ki gittim tekrar kurtaj olmak zorunda kaldım. Sonra dönüp kimse aramadı bile hayirdir Nerdesin diye. Lab bile cok Acemice calisiyor iyi senin donmuşlarin var. Benim o bile yok. Yumurta toplamı işlemi cok uzun sürdü. Deli gibi anestezi aldim. Bunun icin doktorları da yok teknisyenler yapıyor. Kurtaj iicn yarım saatten fazla hazır pozisyonda bekledim orda. Doktor beyin aşağıya gelmesi nedense cok uzun sürdü. Buyuk ihtimalle de enfeksiyon oldu orda. Bir yandan deli gbi kanamam vardi cunku. Arkadasim bekliyordu dışarıda ne kadar cabuk çıktığına doktorun o bile inanamadı. Zaten kocaman parca kalmis. Allah'tan Rahmi'ne cok zarar vermemiş. Tekrar işlem gordum 3 hafta sonra. Deli gibi ağrılar çektim. Velhasil diyeceğim o ki ben ölsem bile artik ona güvenmem. Buradaki yorumlara güvenip de gittim ben oraya. Ama hanımlar yüze gülmeyle iki espri yapmayla ya da isim hatırlamakla ısinin ehli doktor olunmuyor maalesef. Alan bilgisi ve el becerisi gerekiyor bu iste once. Sonra da imkanların iyi olması lazim. Yani iyi embriyo icin iyi laboratuar iyi bir takip ve iyi ilac tedavisi. Orda Kullandığım ilaçlara doktorum inanamadı bile. Neyse ki artik oradan kurtuldum. Ucuz diye bi de iyiymis gitmiştim oraya ama hem param gitti hem başkente hem baska yere tekrar kurtaj oldum bi de yani astarı yüzünü gecti gemde umutlarım. Sen yine iyi dusun tasın. Laparoskopi de o kadar hafife umacak bir is degil yumurtaliklarina ve tüplerine zarar
gelmesin. Iliskideki acı konusunu da bilmiyorum ki belki cok hassaslasmitir artik işlemlerden sonra.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ha bu arada eşımle tatıl kazandık ankara çamlıderede :) her yol ankara bıze eşıme ış teklıfı geldı 2 kere ama kabul etmedı... 3. gelırse ederım dıyo..

Ecehan sana ozel mesaj yazmayı demicem simdi bakalim :)

Yazmamadım sana bi türlü. Ne telden ne bilgisayardan ekleyebildim sen bana bi mesaj atarsan cevap yazabilirim galiba sana

yazamadım canım arkadaşlıgımı onaylaman gerekıyomuşşş...

vardır bundada bı hayır..yazın tadını cıkar belkı kendılıgınden gelır bebışın, ALLAHIM hepımıze önce bol sabır guc kuvvet,versın.. ınşş...

Amin insallah

Gen-Art ta IMSI var mı biliyormusunuz? Birde fiyat hakkında bilgin var mı?

Canım ya bende Tolga bey - Gen art ve Başkent arasında kaldım baskenin laratuvarı çok yeni değilmiş İMSİ yokmuş diğerleri konusunda beni bilgilendirebilir misin? özellikle Tolga Beyu ve ekibi nasıllar?

amin arkadasim ben centurum .maya .hrs. derken ankalife insallah son olur ve kavusuruz yavrularimiza allahim cumlemizin kucagini bos birakmasin

Seni maalesef çok tecrübeli gördüm bende Ankara da merkez araştırıyordum izlenimlerini paylaşırsan çok memnun olurum.

Özel değilse neden vazgeçtin Hulusi Beyden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…