• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada tup bebek yaptıran arkadaslar

debi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
24
0
86
A.B.D.
MERHABA ARKADASLAR
ANKARADA OLUPTA TUP BEBEK YAPTIRAN VE BASARISINA GUVENEN ARKADASLARIM BIRAZ BILGI VERIRMISINIZ YURT DISINDAYIM 3 KEZ TUP BEBEK YAPTIRDIM HIC BIRINDE GEBELIK OLUSMADI NE VARSA GOZUNU SEVDIGIM MEMLEKETIMIZDE ..COK SAOLUN ARKADASLAR turkbayragi

slm ankarada en iyi yerin anatolia tüp bebek merkezi olduğunu söylediler ama ben hiç memnun kalmadım. merkezde para birinci sırayı almış.sonuç negatif oldu, Şimdi ikinci deneme için yer araştıryıorum.

canım başarı şansı sorunun büyüklüğüne göre değişir.sizin sorun neydi?ankarada güzel merkezler var.anatolia,genart,hs klinik bunlar iyidir.

gunaydın kızlar ben iki denememide anatolida yaptırdım ikisindede gebelik elde ettım ilkini 8 haftalıkken kaybetım ......şimdi ikizlere hamileyim 5 ayım bitecek allah izin verirse...umarım sizlerin meleklride bekletmeden gelir biran önce...........

selam... anatolıa da bulent tırasla 3 kez tup bebek tedavısı oldım 2 de gebelık oldu dustu 3 denemem pozıtıf 14 haftadayım ben memnun kaldım ozellıkle bulent beyın yaklaşımı bana guven verdı tavsıye ederım

Ben 2 uzun yıl tüp bebekle geçirdim.ankaradaki tüm merkezlere gittim görüştüm.ılk deneyimim çok kötüydü ve şu ünlü Gürgan klinikte oldu.Herşey parayı alıncaya kadardı.Sonrası tam bir hüsran.Anatoliayıda hiç tavsiye etmem .Bu klinikte hastalarına para gözüyle bakıyor.Sana Ankarada genetik alanında uzman GENARTı şiddetle tavsiye ediyorum.Dr Aysun Baltacıya git.Herşeyden önce insan gibi davranıyor.Paracı bir yer değil.Tüm ekip çok moral veriyor.Birde doktorun tüm kontrollerini kendi yapıyor.Diğer paracı merkezlerdeki gibi koyun misali her gittiğinde başka başka kişilerle muhattap olmuyorsun.Şiddetle tavsiye ediyorum...

Benim endometroisiz den dolayı ameliyat oldum fakat tüpler açılmamış iki tüpümde tıkalı onun dışındaki bütün değerlerim ve eşimin değerleri normal. Sonuçta bunun kader olduğuna gerçekten inanıyorum ancak hastanın psikolojisini ilk sırada yer almalı.benim doktorum bülent tıraşdı.. doktoruna herhangi bişey danışman için ver 200 lira sor sorunu yaklaşımı bana yanlış geliyor. Birkaç gün önce kahverengi top top parçacıklar gelmeye başladı endişelendik merkezi arıyoruz cevap veren yok, Sonra nasılsa hemşirelerden birine ulaştık sorduk normal dedi ertesi gün beta hcg testi yaptırmam lazım gelmenize gerek yok, yakınlarınızda da bir yerde de yaptırabilirsiniz,birinciyi beta hcg yi yapıyoruz ancak ikincisi için muhasebe ile görüşün.Merak ettim gittim en yakınlardaki bir tıp merkezine analizin fiyatını sordum 7 tl dediler. Ve sonra arayıp testin sonucunu bile sormadılar. zaten morali bozuktu iyice bozuld...

slm cnm bende anatolyada hakan yaralı 1. denememdi çok şükür 12 haftalık ikizlerimi bekliyorum maddi açıdan sorun yoksa orası olabilir mayada iyi diyorlar

selam canim bende senin gibi yurt disindayim benim burda gitdim bi kadin doktoru bana ankara hacettepeyi tavsiye etdi doktorun adi CIHAT ÜNLÜ biz bi defa görüsdük mail olarak kendisiyle. subat ayinda bende ankaraya gitcem ve insallah ikinci tüp bebisimi koydurcam kurban oldum ALLAHIM insallah kismet eder bu defa tutmasini....

sen almanyadami kaliyorsun??

ben de maya'da tedavi gördüm... ilk denememdi... çok şükür başarılı oldu... 1 kızım olucak inşallah allah bağışlarsa... tavsiye ederim... gebelik takibimi de orada yaptırıyorum... doğumumu da inşallah osman özgün yapacak... fiyat açısından da oldukça uygun... ama herşeyden önce benim için herşeyin yapıldığını biliyordum... allah korusun ama negatif de olsaydı aynı şeyleri yazardım...

ben 3. denememi Hakan Şatıroğlunda yaptırdım. Şu anda 27 haftalık gebeyim. Merkezdeki herkesin ve özellik Hakan Beyin ilgi ve bilgisine diyecek yok. Bence Labarotuvar kalitesi de oldukça iyi. Ben sonuna kadar tavsiye ederim.

cok tesekkurler arkadaslar dahada bilgisi olanm varsay yazalim birbirimize yardimci olalaim lutfen sidmkilk maya gibi gorunuyor bir arkadasim oz nisan da yaptirdi ve oldu bakalim bende maya ve oz nisan arasinda dusunuyorum oz nisan giden varmi? cok sagolun

merhabalar hepinize,ben 31 yaşındayım 2 kez tüpbebek denemem oldu sonuç negatif.3 gatada denemek istiyorum,fikriniz varsa lüfen söylermisiniz?

Back
X