• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da tüp bebek yaptıranlardan tavsiye istiyorum

Amin inş 2 tane embryo transfer eder.Ben bekarken kist ameliyatı geçirdim ve tek yumurtalığım var fsh ım da 10 olması gerekirken 11 yumurta tembelliğide var.mayısta 31 yaşına girecem.Ben duydum ama dondurulmuş tutanda var tutmayanda Allaha kalmış o da.Evet dondurulmuşun tedavisi daha kolay gonal-f kullanmadım 2 günde bir muayneye yumurtalığım boyunu ölçtü.dondurulmuşla yumurtalığımı uyumlu duruma gelmesi için muaynelere gittim.tamam oldu dediğinde çatlatma iğnesi vuruldum o da 60 tl. 2 gün sonrada transfer edildi.Ben bu sefer narkoz aldım çunku dayanamıyorum ben.hocama söyledim kendiside katıldı bana ve hafif bi narkozla transferimi gerçekleştirdi.dondurma ücreti olarak 350 tl verdik.çözme,transfer=1.600

siz hangi kiliniğe gidiyordunuz?

canım transferde neden narkoz aldınki? smear testi yaptırdınmı hiç?ben transferdeyken aynı smear gibi geldi. tek sıkıntı idrara sıkışık olmak:( bendede sağ yumurtalıkta tembellik var, bekarken bendede kist vardı ama sonra kullandığım bitkisel ilacında etkisiyle kendi eridi gitti. bende dondurmayı 200 dolara çözmeyi 1000 dolara yaptırcaz. sürekli muayene mi var yine yaaaaaaaa of yaaaaaaaa:( uyuz oluyorum bu dönemdeki ultrason takiplerineee

dolar mı?? dolar nerden çıktı yahu?

Ben bayan doktor istediğim için Fatih hastanesi tüp bebeğe karar verdim. Dr Candan hanım doçent ve araştırdığım kadarıyla bu işi uzun süredir yapıyor. Gittikten sonra sizi bilgilendiririm

ben de ilk fatih üniversitesi hastanesini düşünüyordum ama gebelik takibimi ve doğumumu da orda yaptırmak istiyorum. yalnız candan hanım başta olmak üzere doktorlar doğuma gelmiyormuş diye duydum. yine de neler olup bittiğini anlat burdan lütfen, belki oraya gelirim ben de..

of ben de ikisi arasında kaldım, siz neden timur gürgan'ı tercih etmediniz? benim aklım ona doğru kayıyor ama karar veremiyorum.

ya timur hocadan son anda vazgeçtim, hastalar timur hocayı bir kez gördüklerini ve ona hiçbir şekilde ulaşamadıklarını söylüyorlar. recai hoca o konuda iyi, ya da banamı öyle denk geldi bilmiyorum, telefonla aradığımda ulaştım, sadece yumurta takibimi o yapmadı, bi de yumurta toplama işlemim sırasında şehir dışında olduğu için ona girmedi. ben negatif sonucumu aldığımda çok yıkıldım, nasip işi bunlar tabiki biliyorum ama yinede acaba timura mı gitseydim diye soruyorsun, fakat negatif sonucunu görüşmeye gittiğimde recai hoca o kadar ilgilendiki ve bana o kadar umut dolu bir tablo çizdiki "acaba" diye içimde bişey kalmadı. tabi bunları yaparken bizim değerlerimiz ve tedavi aşamasındaki durumumuz hakkında konuştu. hakkında hayırlısı olsun bakalım, timur hocanın embriyologları da çok iyiymiş öyle duymuştum. iyice araştır canım bol şans

Ben merak ediyorum sizde de mi öle oldu.ben ilk bi muaynede gördüm bir de transferimde gördüm kendisini.yumurta toplama sürecine kadar gecen sürede kan vermeler ultrsyon gibi takipleri levent bey ilk önce yapıyor daha sonra hocayla görüşüp hemşire beni arıyor ve ilaça devam edin gibi bilgiler veriyor.siz de de böyle mi oldu...

ben tedavimin başından beri recai hacayla muhattabım levent beyle birlikte değerlendiriyorlar yani her ikisinide görüyorum.cumartesi günü sabah tekrar kan alınacak ve ultrasona gireceğim ama o gün recai hoca şehir dışında olacağı için görüşemiycez sanırım cumartesinden sonra belli olacak sanırım tedavi sürecim...siz ne aşamadasınız derin 55?

Transferden sonra asıl başlıyor ilaçlar.6 tane ilaç var.bunlardan biri kalçadan progeston diğeri progestanın fitili.birde göbekten vurman gereken clexanee diye bi iğne.İnan kötü olan kalçadaki iğne vurulacak yer bulamıyorlar artık çok yağlı bi iğne ve kalçalarından uyuyamazsın kist oluyor.Valla ben salıya kadar nasıl dayanacağım o iğneye bilemiyorum.Gerçi Bebeğim tutsunda herşey yaparım.Hakkında hayırlısı olsun....

transferden sonrasını bilmediğim için soruyorum çünkü ben kalçadan iğne yaptıramıyorum çok korkuyorum kalçadan yapılan bu iğne yakan bir iğnemi yoksa göbekten yaptığımız gibi sadce iğnenin acısınımı hisediyorsun ilaç yakıyormu çok merak ediyorum...???

selamlar,
bende recai hocaya gidiyorum. su anda 2. tedavimdeyim. ilkinde ocakta negatif aldım ama yinede hocama cok güveniyorum. benden önce olacağına o inanıyor çünkü işini biliyor. birde olmayınca hemen tedavi şeklini değiştirdi. çok hosuma gitti. hırs yapıyor resmen neden olmadı diye. klinikten cok sey beklemeyin idare eder. gecen aykı transferimde aynı anda yapılan bir arkadasla tanıstık o pozitifi aldı mesela 3. denemesiydi. diğer ikisini anatoliada yaptırmıstı. lükse gösterişe aldanmayın. hocanın tecrübesi ve bilgisi ve allahın izin vermesiyle olacak bişey bu. merkezin şık döşeli odaları maalesef bizim işimize yaramaz. en fazla 1 gün kalıp zaten evimize gidiyoruz. hepimize bol şans..

bubuş ,senin olmama nedenin ne idi ?

Merhabalar...
Ben 1 senedir Samsun da tüp bebk için tedaviler gördüm.İlk aşılma yaptırdım negatif sonra tüp bebek yaptırdım o da aynı sonuç.Ankara'ya gelmeyi düşünüyorumö.Bana gerçekten bu konuda tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimler.Bana recai papuçcu ve hulusi hocayı önerdiler.Sizin bu doktorlar hakkınızda bilginiz var mı?Ya da tecrubelerinize dayanarak önerebileceğiniz doktorlar varmıdır?Yardımlarınız için Teşekkürler...

slm samsunda hangi doktora yaptırdınız ac..fakülteyse ali Sertaç batıoğlu çok iyi bi doktordur..onu önerebilirim.

ya timur hocadan son anda vazgeçtim, hastalar timur hocayı bir kez gördüklerini ve ona hiçbir şekilde ulaşamadıklarını söylüyorlar. recai hoca o konuda iyi, ya da banamı öyle denk geldi bilmiyorum, telefonla aradığımda ulaştım, sadece yumurta takibimi o yapmadı, bi de yumurta toplama işlemim sırasında şehir dışında olduğu için ona girmedi. ben negatif sonucumu aldığımda çok yıkıldım, nasip işi bunlar tabiki biliyorum ama yinede acaba timura mı gitseydim diye soruyorsun, fakat negatif sonucunu görüşmeye gittiğimde recai hoca o kadar ilgilendiki ve bana o kadar umut dolu bir tablo çizdiki "acaba" diye içimde bişey kalmadı. tabi bunları yaparken bizim değerlerimiz ve tedavi aşamasındaki durumumuz hakkında konuştu. hakkında hayırlısı olsun bakalım, timur hocanın embriyologları da çok iyiymiş öyle duymuştum. iyice araştır canım bol şans

tüp bebek olayına yeni gireceğim için pek bir bilgim yok ama timur hocanın merkezinin başarı oranı yüksekse ille de timur hoca'yı görmek şart mı, diğer doktorlar da baktıkları zaman yumurtan büyümüş ya da büyümemiş demiyorlar mı nasılsa? şu an iki merkezden de randevu aldım ben ama centrum'a daha sıcak bakıyorum sanırım. gürgan'daki telefon konuşmamdan memnun kalmadım, çok burnu havada halleri vardı sanki paramla rezil olacakmışım gibi hissettim. bir de centrum ile ilgili hiç şikayet yok, ama gürgan ile ilgili özellikle bekletilme konusunda çok şikayet var.

ben tedavimin başından beri recai hacayla muhattabım levent beyle birlikte değerlendiriyorlar yani her ikisinide görüyorum.cumartesi günü sabah tekrar kan alınacak ve ultrasona gireceğim ama o gün recai hoca şehir dışında olacağı için görüşemiycez sanırım cumartesinden sonra belli olacak sanırım tedavi sürecim...siz ne aşamadasınız derin 55?

Transferim gerçekleşti salı günü tahlil yaptıracam...

slm samsunda hangi doktora yaptırdınız ac..fakülteyse ali Sertaç batıoğlu çok iyi bi doktordur..onu önerebilirim.
Medikalpark Tayfun alper e yaptırdım.Ama Ali bey i de duydum ztb hastanesinden gelmiş sanırsam.Çok iyi bı doktor olduğunu duydum inşallah sonuçum pozitif çıkarda gitmem artık doktorlara.

transferden sonrasını bilmediğim için soruyorum çünkü ben kalçadan iğne yaptıramıyorum çok korkuyorum kalçadan yapılan bu iğne yakan bir iğnemi yoksa göbekten yaptığımız gibi sadce iğnenin acısınımı hisediyorsun ilaç yakıyormu çok merak ediyorum...???
Yakan bi iğne değil ama çok yağlı bi iğne.Vurulduktan sonra o bölgede sertlik oluşuyor kist gibi.Eğer aynı yere ya da çevresine iğne vurursa canın acıyor burda vuran hemşirenin iyi ve anlayışlı olması gerekli...Bi de bana toplamda 15 progestan iğne verdi ben henüz 10 tanesini bitirdim.Bir de bu iğneden önce kalçadan vurulmuş olduğum 9 a yakın iğnemde vardı hepsi üst üste gelince kalca haliyle taş gibi kesiliyor vuracak yer bulamıyorlar ama bebeğim tutsun bu acılara değer gerçekten.

Hımm tayfun beyin ünvaanınıdA çok duydum hadi bakalım hayırlı haberler veririz inç benimde pazar sonuçlanıo

Öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın, ilaçlar asıl transferden sonra başlıyor, 3 tane farklı ilaç, 2 iğne ve fitil ile devam ettim ben, recai hoca temkinli, progestan ın hem iğnesini hem fitili veriyor. bende yaklaşık bir ay sonra tekrar başlayacağım
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.ben ilk tedavimde 2 hap bide jel kullanmıtım 2ci tedavimde sadece jel verdi doktor ikinci denemem de transferden sonra altıncı gün adet oldum şimdi ister istemez düşünüyorum bu seferki doktorum nasıl bir tedavi uygulayacak diye .

Hımm tayfun beyin ünvaanınıdA çok duydum hadi bakalım hayırlı haberler veririz inç benimde pazar sonuçlanıo
Tayfun beye büyük umutlarla gittim hatta tutar gözüyle baktım ama tutmadı.1 aşılama ve 2 tane tüp bebek denedim olmadı.Ankara dan yeni geldim transferim gerçekleşti orda.Toplam 4300 verdik ilaçlar hariç ilaçlara da 1500 verdik belkide biraz daha fazla.Aşağı yukarı 6 bin gibi oldu birazda geçmiş olabilir.Artık bitmiş durumdayız.
Tayfun bey e de 4000 tl verdik sadece bir tüp bebek parası o.ilaçlar hariç.Anlıyacan ben Kasım ayında başladım bebek işlerine şu 5 ay da 15-17 bin arası paramız gitti.Bu transferimde negatif çıkarsa artık maddi durumumuz ne zaman düzelir bilemem ama bayağı bi zamanın geçmesi gerekeçek.Gerçekten bitik durumdayız ALLAH ım herkesin yardımcısı olsun.
Senin de güzel haberlerini bekliyorum canım.Senin doktorun kimdi ve ne kadar verdin sen?

Back
X