• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da tüp bebek yaptıranlardan tavsiye istiyorum

selamlar,
bende recai hocaya gidiyorum. su anda 2. tedavimdeyim. ilkinde ocakta negatif aldım ama yinede hocama cok güveniyorum. benden önce olacağına o inanıyor çünkü işini biliyor. birde olmayınca hemen tedavi şeklini değiştirdi. çok hosuma gitti. hırs yapıyor resmen neden olmadı diye. klinikten cok sey beklemeyin idare eder. gecen aykı transferimde aynı anda yapılan bir arkadasla tanıstık o pozitifi aldı mesela 3. denemesiydi. diğer ikisini anatoliada yaptırmıstı. lükse gösterişe aldanmayın. hocanın tecrübesi ve bilgisi ve allahın izin vermesiyle olacak bişey bu. merkezin şık döşeli odaları maalesef bizim işimize yaramaz. en fazla 1 gün kalıp zaten evimize gidiyoruz. hepimize bol şans..

Ben bayan doktor istediğim için Fatih hastanesi tüp bebeğe karar verdim. Dr Candan hanım doçent ve araştırdığım kadarıyla bu işi uzun süredir yapıyor. Gittikten sonra sizi bilgilendiririm

canım bende aslında ilk görüşmemi anatolia ile yaptım ama duyduklarım benimde hoşuma gitmedi, sonra ankarada iki doktor arasında kaldım timur gürgan ve recai papuccu, recai hocaya karar verdim. yurt dışından gelecekmişsin nasıl olsa ankara olması şartmı? recai hocayı ya da timur hocayı araştır derim, ayrıca istanbuldada memorial ve bahceci diye klinikler varmış forumdan takip ettiğim kadarıyla onlarda başarılı, birde seval taşdemir'i ve semra kahramanı araştır derim. bak sana 6 seçenek sundum:)

cok tesekkür ederim, bakmaya basliyorum simdi. Ankara´da kaldigimiz icin orasi öncelikli oldu acikcasi. Ama baska sehirde olur niye olmasin

selamlar,
bende recai hocaya gidiyorum. su anda 2. tedavimdeyim. ilkinde ocakta negatif aldım ama yinede hocama cok güveniyorum. benden önce olacağına o inanıyor çünkü işini biliyor. birde olmayınca hemen tedavi şeklini değiştirdi. çok hosuma gitti. hırs yapıyor resmen neden olmadı diye. klinikten cok sey beklemeyin idare eder. gecen aykı transferimde aynı anda yapılan bir arkadasla tanıstık o pozitifi aldı mesela 3. denemesiydi. diğer ikisini anatoliada yaptırmıstı. lükse gösterişe aldanmayın. hocanın tecrübesi ve bilgisi ve allahın izin vermesiyle olacak bişey bu. merkezin şık döşeli odaları maalesef bizim işimize yaramaz. en fazla 1 gün kalıp zaten evimize gidiyoruz. hepimize bol şans..

canım dondurulmuşların varmıydı, muhtemelen aynı dönemde yaptırdık. biz nisan başında dondurulmuşlarla devam edcez, recai hoca sende nasıl bir tedaviye karar verdi?

Merhabalar...
Ben 1 senedir Samsun da tüp bebk için tedaviler gördüm.İlk aşılma yaptırdım negatif sonra tüp bebek yaptırdım o da aynı sonuç.Ankara'ya gelmeyi düşünüyorumö.Bana gerçekten bu konuda tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimler.Bana recai papuçcu ve hulusi hocayı önerdiler.Sizin bu doktorlar hakkınızda bilginiz var mı?Ya da tecrubelerinize dayanarak önerebileceğiniz doktorlar varmıdır?Yardımlarınız için Teşekkürler...

Ahmet erdem zaten tup baba olarak geciyor.:)) birde akay hastanesinin basina ir doktor var tp bebek bolumunde o da cok basarili..

Merhabalar...
Ben 1 senedir Samsun da tüp bebk için tedaviler gördüm.İlk aşılma yaptırdım negatif sonra tüp bebek yaptırdım o da aynı sonuç.Ankara'ya gelmeyi düşünüyorumö.Bana gerçekten bu konuda tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimler.Bana recai papuçcu ve hulusi hocayı önerdiler.Sizin bu doktorlar hakkınızda bilginiz var mı?Ya da tecrubelerinize dayanarak önerebileceğiniz doktorlar varmıdır?Yardımlarınız için Teşekkürler...

Merhaba derin bende samsunda oturuyorum iki kere burda ilkadım tüp b. merkezinde yaptırdım tabiki sonuç negatif . Benim ailem ankarada yazın orda deniycektim ama 19 mayıs fakültesini herkez tavsiye etti şimdi üçüncüyü orda yaptırıcam en kısa zamanda. Sen nerde yaptırdın denemelerini. Eger fakültede yaptırmadıysan orayı sana tavsiye ederim hem fiyatıda 3000 tlymiş.

slm kızlar bende 9.senedir bebek için uğraşıyorum.5 aşılama 5 tüp bebek denemesi yaptık hepside negatif....3 aşılama d.evinde oldu , 2 aşılama ve laparoskopi amel.recai hocada negatif , 4 tüp bebek mayada oldu negatif 5.tüp bebek demenesi için dr.muazzez öztürk'te tedaviye başladım ve sonuç negatifti ...kendisinden memnunum tutmadı diye kötüleyemem 6.içinde ona gideceğiz ve bana kamera ile rahmi incelicek bi proplem varsa düzeltip sonra gebelik aşısını uygulyacak bana inşallah 6.da kavuşurum bebişime.....
allah cümlemize nasip etsin

Ben bayan doktor istediğim için Fatih hastanesi tüp bebeğe karar verdim. Dr Candan hanım doçent ve araştırdığım kadarıyla bu işi uzun süredir yapıyor. Gittikten sonra sizi bilgilendiririm

ben de orada yeni transfer yaptırmış biri olarak orayı önerebilirim
hemşireler işi sıkı takip ediyor,hoca çok knuşmuyor ama disiplinli işinde
bana tek embriyo transfer edildi ben 2 istiyordum ama kabul etmedş
zaten çok kaliteli embriyomuz da oluşmadı:(
ben de kadın istediğim için oraya gittim
üstelik rapor imkanı dA var,tavsiye ederim

Merhaba derin bende samsunda oturuyorum iki kere burda ilkadım tüp b. merkezinde yaptırdım tabiki sonuç negatif . Benim ailem ankarada yazın orda deniycektim ama 19 mayıs fakültesini herkez tavsiye etti şimdi üçüncüyü orda yaptırıcam en kısa zamanda. Sen nerde yaptırdın denemelerini. Eger fakültede yaptırmadıysan orayı sana tavsiye ederim hem fiyatıda 3000 tlymiş.

Ben Medikalpark hastaensinde tayfun bey de yaptırdım.1 aşılama 1 tüp 1 de dondurulmuş yaptırdım ama sonuç alamadım.Ankaradn yeni geldim transferim gerçekleşti.Centrum recai beye gittim artık bakalım 12 sinde sonuçu merakla bekliyoruz...

canım dondurulmuşların varmıydı, muhtemelen aynı dönemde yaptırdık. biz nisan başında dondurulmuşlarla devam edcez, recai hoca sende nasıl bir tedaviye karar verdi?

Merhabalar özelden msj atamadım sana yeni geldim Ankara dan transferim gerçekleşti.12 sin de sonuçu merakla bekliyruz...

Merhabalar özelden msj atamadım sana yeni geldim Ankara dan transferim gerçekleşti.12 sin de sonuçu merakla bekliyruz...

canım çok sevindim, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, inşallah olumlu sonucunu bekliyorum, bak bende ankaradayım, bir sıkıntın olursa , birşeye ihtiyacın olursa görüşebiliriz

canım çok sevindim, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, inşallah olumlu sonucunu bekliyorum, bak bende ankaradayım, bir sıkıntın olursa , birşeye ihtiyacın olursa görüşebiliriz
Güzel dileklerin için tşk ediyorum.Bakalım artık sonuç ne olacak ALLAH ım hepimize hakkımızsa hayırlısını versin.

bende recai hocaya gidiyorum 2.denemem yumurta takibimide kendisi yapıyor gitmek istiyen arkadaşlar için ben çok memnunum :)

bende recai hocaya gidiyorum 2.denemem yumurta takibimide kendisi yapıyor gitmek istiyen arkadaşlar için ben çok memnunum :)

Ben merak ediyorum sizde de mi öle oldu.ben ilk bi muaynede gördüm bir de transferimde gördüm kendisini.yumurta toplama sürecine kadar gecen sürede kan vermeler ultrsyon gibi takipleri levent bey ilk önce yapıyor daha sonra hocayla görüşüp hemşire beni arıyor ve ilaça devam edin gibi bilgiler veriyor.siz de de böyle mi oldu...

Ben merak ediyorum sizde de mi öle oldu.ben ilk bi muaynede gördüm bir de transferimde gördüm kendisini.yumurta toplama sürecine kadar gecen sürede kan vermeler ultrsyon gibi takipleri levent bey ilk önce yapıyor daha sonra hocayla görüşüp hemşire beni arıyor ve ilaça devam edin gibi bilgiler veriyor.siz de de böyle mi oldu...

canım bende senin gibiydim ilk muayenede ve transferde gördüm, hatta benim yumurta toplamada yoktu hoca , gürkan bey vardı, ben ankarada olduğum için ara sıra öğleden sonra kaldım, recai hoca ile durumu görüşüyordum, yumurtan gelişmiş gelişmemiş vs, ama ilaç için hasibe hemşireye yönlendiriyordu. diğer arkadaşın takibini nasıl recai hoca yaptı bu kadar yoğunluğun içinde anlamadım

canım bende senin gibiydim ilk muayenede ve transferde gördüm, hatta benim yumurta toplamada yoktu hoca , gürkan bey vardı, ben ankarada olduğum için ara sıra öğleden sonra kaldım, recai hoca ile durumu görüşüyordum, yumurtan gelişmiş gelişmemiş vs, ama ilaç için hasibe hemşireye yönlendiriyordu. diğer arkadaşın takibini nasıl recai hoca yaptı bu kadar yoğunluğun içinde anlamadım

Benim yumurta toplama işlemini de gürkan bey yapmış öyle söylediler kendisini görmedim bile...

slm canım bende recai hocada tedaviye başlayacağım inşallah 5 gün önce görüşmeye gittik adetimde tedaviye başlayacağız inşallah.benim merak ettiğim transferden sonra ilaç veriyormu iğne vs.benim 3 cü denemem olacak insan ister istemez korkuyor

slm canım bende recai hocada tedaviye başlayacağım inşallah 5 gün önce görüşmeye gittik adetimde tedaviye başlayacağız inşallah.benim merak ettiğim transferden sonra ilaç veriyormu iğne vs.benim 3 cü denemem olacak insan ister istemez korkuyor

Öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın, ilaçlar asıl transferden sonra başlıyor, 3 tane farklı ilaç, 2 iğne ve fitil ile devam ettim ben, recai hoca temkinli, progestan ın hem iğnesini hem fitili veriyor. bende yaklaşık bir ay sonra tekrar başlayacağım

Transferden sonra asıl başlıyor ilaçlar.6 tane ilaç var.bunlardan biri kalçadan progeston diğeri progestanın fitili.birde göbekten vurman gereken clexanee diye bi iğne.İnan kötü olan kalçadaki iğne vurulacak yer bulamıyorlar artık çok yağlı bi iğne ve kalçalarından uyuyamazsın kist oluyor.Valla ben salıya kadar nasıl dayanacağım o iğneye bilemiyorum.Gerçi Bebeğim tutsunda herşey yaparım.Hakkında hayırlısı olsun....

canım ben recai papuçcuda tedavi görüyorum, ilk denemem negatifle sonuçlanndı, ama ikinci deneme için tekrar gideceğiz bu hafta görüşmeye. çok araştırdım bende recai papuçcu ve timur gürgan arasında kalmıştım, recai hocayı tercih ettim. sende ikisinide araştır istersen. recai hoca işinde çok iyi bilgili bir hoca, ama klinik devlet hastanesinden farksız doğruyu söylemek gerekirse, devlet hastanesinden tek farkı hemşireyi arayabiliyorsun takıldığın birşey olunca.ama recai hocanın tecrübesine diyecek yok tabi

of ben de ikisi arasında kaldım, siz neden timur gürgan'ı tercih etmediniz? benim aklım ona doğru kayıyor ama karar veremiyorum.

Back
X