• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da tüp bebek yaptıranlardan tavsiye istiyorum

tüp bebek olayına yeni gireceğim için pek bir bilgim yok ama timur hocanın merkezinin başarı oranı yüksekse ille de timur hoca'yı görmek şart mı, diğer doktorlar da baktıkları zaman yumurtan büyümüş ya da büyümemiş demiyorlar mı nasılsa? şu an iki merkezden de randevu aldım ben ama centrum'a daha sıcak bakıyorum sanırım. gürgan'daki telefon konuşmamdan memnun kalmadım, çok burnu havada halleri vardı sanki paramla rezil olacakmışım gibi hissettim. bir de centrum ile ilgili hiç şikayet yok, ama gürgan ile ilgili özellikle bekletilme konusunda çok şikayet var.

canım sana şunu söyleyim malesef paranla her yerde rezil oluyorsun. biz centruma gittiğimizde eşimi zor zaptediyordum, baya bekliyoruz:( bide ben burdaki yorumlardan okumuştum, çok hijyenik değil diye, pis bir yer değil diğer klinikler nasıl bilemiyorum ama centrumda da devlet hastanesindeymiş gibi hissettim, malesef tüp bebek merkezlerinin çoğunda aynı şikayet var. yumurta takibini centrumda levent bey yaptı benim , o da gayet kibar ve iyi bir doktor. git bakalım ikisinede, ben centruma aslında sadece görüşmek için gitmiştim, timur hocayada gitmeyi planlıyordum, fakat kendimi centrumda tedaviye başlamış buldum:)

Tayfun beye büyük umutlarla gittim hatta tutar gözüyle baktım ama tutmadı.1 aşılama ve 2 tane tüp bebek denedim olmadı.Ankara dan yeni geldim transferim gerçekleşti orda.Toplam 4300 verdik ilaçlar hariç ilaçlara da 1500 verdik belkide biraz daha fazla.Aşağı yukarı 6 bin gibi oldu birazda geçmiş olabilir.Artık bitmiş durumdayız.
Tayfun bey e de 4000 tl verdik sadece bir tüp bebek parası o.ilaçlar hariç.Anlıyacan ben Kasım ayında başladım bebek işlerine şu 5 ay da 15-17 bin arası paramız gitti.Bu transferimde negatif çıkarsa artık maddi durumumuz ne zaman düzelir bilemem ama bayağı bi zamanın geçmesi gerekeçek.Gerçekten bitik durumdayız ALLAH ım herkesin yardımcısı olsun.
Senin de güzel haberlerini bekliyorum canım.Senin doktorun kimdi ve ne kadar verdin sen?

CNm kusura bakma geç yazıyorum.ben Ali Sertaç b.yaptırdım bu ikinci ona güveniyorum olmadıysa benden kaynaklı diyorum .çünki aynı anda yaptırdığım ,başkasında tutup bende tutmadığı oldu .nasip bende .3 aşılama 2 tüp denedim sahiden maddi manevi tükeniyor insan..10. Gün bugün 2 günüm kaldı olumsuz görmekten yoruldum artık. e2 progesteron baktırdınmı

CNm kusura bakma geç yazıyorum.ben Ali Sertaç b.yaptırdım bu ikinci ona güveniyorum olmadıysa benden kaynaklı diyorum .çünki aynı anda yaptırdığım ,başkasında tutup bende tutmadığı oldu .nasip bende .3 aşılama 2 tüp denedim sahiden maddi manevi tükeniyor insan..10. Gün bugün 2 günüm kaldı olumsuz görmekten yoruldum artık. e2 progesteron baktırdınmı

Merhaba bende samsunda oturuyorum allah kısmet ederse öbür ay 3 tüp bebeği yaptırıcam ilk ikisini ilk adım merkezinde yaptırdım malesef şimdi omü de deniycem şansımı
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin
Sizde sorun neydi
Birde oraya ne kadar ödeme yaptınız

Merhaba bende samsunda oturuyorum allah kısmet ederse öbür ay 3 tüp bebeği yaptırıcam ilk ikisini ilk adım merkezinde yaptırdım malesef şimdi omü de deniycem şansımı
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin
Sizde sorun neydi
Birde oraya ne kadar ödeme yaptınız

Mrhba CNm inş güzel haberler vermek nasip olsun hepimize. Sorunumuz benim rezerv azlığı eşimin morfoloji ii değil. 1. De 3000 hastaneye 1750kadar ilaçlara verdik.2.de rapor çıkarttırdk 1910 hastaneye 1.500 ilaçlara verdik. 2. De günde 1 kutu gonalf tükettim rapor olmasa 2500 lirayı bulacaktı. Allahım hepimiz için hayırlısını ver yarabbim

İlaçlarla e2 değerim ilaçlarla bayağı yükseliyor.Allah ım salı günü inş yüzüme güler.Ali hoca nasıl biri yaklaşımı nasıl...

İlaçlarla e2 değerim ilaçlarla bayağı yükseliyor.Allah ım salı günü inş yüzüme güler.Ali hoca nasıl biri yaklaşımı nasıl...

Yok ben transfer sonrası e2 progesteron soruyorum transfer öncesi 2000 kere yükselmişti benimde inş güzel haberler le buluşuruz. Ali Sertaç hoca çok dikkatli disiplinli profesyonel. Tek olumsuzluk biraz sert çok sohbet şansın olmuyo. İçindekileri rahat soramıyosun. Ben bunu pek takmadım önemli olan işini güzel yapması . Muayene sonrası az öz soru soracaksın okadar . Yoksa biraz geriliyo. Hakkımızda hayırlısı olsun

Sen benden 1 gün önce öğrenceksin bebeğinin olup olmadığını.Allah ımdan tek dileğim herkesin yavrusunun olması Allah yardımcımız olsun.Pazartesi sonuçu yazarsan bakarım canım

Sen benden 1 gün önce öğrenceksin bebeğinin olup olmadığını.Allah ımdan tek dileğim herkesin yavrusunun olması Allah yardımcımız olsun.Pazartesi sonuçu yazarsan bakarım canım

Yazarım mutlaka. Nasıl tüketici bi süreç . Bana arkadaşlık yolla ben şuan cepten yazdığım için bulamıyorum. Birbirimizi kaybetmemiş oluruz

Yok ben transfer sonrası e2 progesteron soruyorum transfer öncesi 2000 kere yükselmişti benimde inş güzel haberler le buluşuruz. Ali Sertaç hoca çok dikkatli disiplinli profesyonel. Tek olumsuzluk biraz sert çok sohbet şansın olmuyo. İçindekileri rahat soramıyosun. Ben bunu pek takmadım önemli olan işini güzel yapması . Muayene sonrası az öz soru soracaksın okadar . Yoksa biraz geriliyo. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben transfer sonrası hiç kan vermedim bu zamana kadar bilemiyorum yani.Aslında bu işlerde doktorların açıklayıcı ve rahatlatıcı bilgi vermeleri çok önemli ama genelde tüp bebek doktorları çok konuşmuyorlar.Ben bunlardan şikayetciyim çünkü aklımda milyonlarca soru var önemli yada önemsiz sorular ama bana bunları açıklayan doktor olsa beyin olarak daha rahatlayacam ama bunu ne özelde yapıyorlar ne de devlet hastanelerinde.Allah yardımcımız olsun

Ekledim canım seni

Ben transfer sonrası hiç kan vermedim bu zamana kadar bilemiyorum yani.Aslında bu işlerde doktorların açıklayıcı ve rahatlatıcı bilgi vermeleri çok önemli ama genelde tüp bebek doktorları çok konuşmuyorlar.Ben bunlardan şikayetciyim çünkü aklımda milyonlarca soru var önemli yada önemsiz sorular ama bana bunları açıklayan doktor olsa beyin olarak daha rahatlayacam ama bunu ne özelde yapıyorlar ne de devlet hastanelerinde.Allah yardımcımız olsun

Öyle sahiden ben 1. De Niye tutmadını hiç bilemedim . Sormakta zor anlattığım gibi hayırlısı olsun bizi en iyi biz anlarız

Derin bhcg baktırdım sonuç 1.20 11.gündü bugün yani sonuç net.çok üzgünüm inş senden ii haberler gelir .özelden yazarsan sevinirim . Bu ara sayfa sayfa bakınmam çok yorgunum . 2. Tüpde olmadı kendimizi toparlayalım nasipse Temmuz ayına artık.olumlu sonuç alırsan bana doktor adını hangi hastane oldunuda yaz lütfen grşrz

Derin bhcg baktırdım sonuç 1.20 11.gündü bugün yani sonuç net.çok üzgünüm inş senden ii haberler gelir .özelden yazarsan sevinirim . Bu ara sayfa sayfa bakınmam çok yorgunum . 2. Tüpde olmadı kendimizi toparlayalım nasipse Temmuz ayına artık.olumlu sonuç alırsan bana doktor adını hangi hastane oldunuda yaz lütfen grşrz
Yaaaaa varya çok üzgünüm kafana takma diyecem ama takılmıyacak gibi değil bende çok korkuyorum sonuçtan.Özelden yazamıyorum çünkü msj hakkımı doldurmamışım.Karışık bi site burasıda neyse Allah ım nasip ederse bana tabiki de doktorumu öneririm sana yeterki bebeklerimiz olsun birbirimizi yönlendirelim burdan.Sakın üzülme bi zamanı var bebeğini kucağına almana Allah ım elbet bir gün nasip edecek buna inan moralini bozma gerçekten diyecek bişey bulamıyorum kendine iyi bak

Sen özelden yazabiliyorsn galiba msn adresini verirsen eklerim seni genelden ben yazmayım msn adresimi

Gerçekten çok üzüldüm kısmet değilmiş. Cnm üçüncüyüdemi omü de yaptırıcaksın

ben hulusi beyi öneriyorum. başkent hastanesi. bence iyi bir doktor. Hiç bir hastasını unutmuyor bütün takiplerini kendisi yapıyor.Asistana falan bırakmıyor. Kendisi prof. ama muayene ücreti uygun.Tüp bebek ücreti de uygun gibi geldi bana. recai beye de iyi diyorlar ama bilemeyeceğim. hulusi bey kadın infertilitesinde çok iyiymiş.

Son düzenleme:
canım sana şunu söyleyim malesef paranla her yerde rezil oluyorsun. biz centruma gittiğimizde eşimi zor zaptediyordum, baya bekliyoruz:( bide ben burdaki yorumlardan okumuştum, çok hijyenik değil diye, pis bir yer değil diğer klinikler nasıl bilemiyorum ama centrumda da devlet hastanesindeymiş gibi hissettim, malesef tüp bebek merkezlerinin çoğunda aynı şikayet var. yumurta takibini centrumda levent bey yaptı benim , o da gayet kibar ve iyi bir doktor. git bakalım ikisinede, ben centruma aslında sadece görüşmek için gitmiştim, timur hocayada gitmeyi planlıyordum, fakat kendimi centrumda tedaviye başlamış buldum:)

gürgan clinic'te 5-6 saat bekleyenler olmuş, bir de dediğim gibi telefondaki konuşmadan ve muameleden rahatsız oldum biraz. senin de tavsiyenle centrum'a daha bi ısındım :) çarşamba günü gidecektim aslında ama normalde 40 günde hastalanan ben 24 günde hastalandım, herhalde stresten heyecandan falan. şimdi randevu sıkıştırmaya çalışıyorlar araya bir yere yarın gitmem lazım, en geç salı. eğer adetimin 2. gününe randevu alamazsam önümüzdeki ay da aynı şey olmayacak mı? sonuçta ne zaman adet olacağım belli değil? kafam çok karıştı :/

ben hulusi beyi öneriyorum. başkent hastanesi. bence iyi bir doktor. Hiç bir hastasını unutmuyor bütün takiplerini kendisi yapıyor.Asistana falan bırakmıyor. Kendisi prof. ama muayene ücreti uygun.Tüp bebek ücreti de uygun gibi geldi bana. recai beye de iyi diyorlar ama bilemeyeceğim. hulusi bey kadın infertilitesinde çok iyiymiş.

Hulusi bey gerçekten mükemmel bazı yöntemler olsaydı gözü kapalı giderdim.. Imsı yoktu şuan var mı?

Bende timur hocaya gidiyorum Nisan başı başlıyorum evet çok bekleniyor bu benide sinir ediyor ama ben güveniyorum..2 kez gittim kliniğe biriminde 3 saat bekledim digerinde 4 saat..ama timur hoca ilgilendi ben en çok embriyologdan memnun kaldım en önemliside o bence tekniklerde iyi
Ayrıca direk tüp bebeğe başlamıyorlar Aralık sonundan beri bitkisel destek vs birsürü şey aldım umarım hayırlı olur..

Hulusi bey gerçekten mükemmel bazı yöntemler olsaydı gözü kapalı giderdim.. Imsı yoktu şuan var mı?

Bende timur hocaya gidiyorum Nisan başı başlıyorum evet çok bekleniyor bu benide sinir ediyor ama ben güveniyorum..2 kez gittim kliniğe biriminde 3 saat bekledim digerinde 4 saat..ama timur hoca ilgilendi ben en çok embriyologdan memnun kaldım en önemliside o bence tekniklerde iyi
Ayrıca direk tüp bebeğe başlamıyorlar Aralık sonundan beri bitkisel destek vs birsürü şey aldım umarım hayırlı olur..

ben o konudan da rahasız oldum. bizde ikimizde de problem var, ben 1.5 yıldır tedavi oluyorum zaten artık doktorum başka çare kalmadı tüp bebek son şansın dediği için bu yolda girdik. ama telefondaki kadın bana doktor bey sizin psikolojinizi düzeltecek falan diye güldü. sanki devlet hastanesinde hayrına yaptırıyoruz, parasıyla değil mi :D yok efendim hemen tedaviye başlayamazmış da, önce inceleyecekmiş bilmemne. çok abartıyorlar, daha mütevazı olsalar daha kibar olur bence. ayrıca sırf tüp bebek için daha beklemem gerektiğini duymak için 300tl vermek bana mantıklı gelmiyor. bütün testlerimiz tam bizim, üstelik hepsi de yeni yapılmış testler. hepsini baştan yaptıracakmışız o da 600-700 tutacakmış en az.

Son düzenleme:
ben o konudan da rahasız oldum. bizde ikimizde de problem var, ben 1.5 yıldır tedavi oluyorum zaten artık doktorum başka çare kalmadı tüp bebek son şansın dediği için bu yolda girdik. ama telefondaki kadın bana doktor bey sizin psikolojinizi düzeltecek falan diye güldü. sanki devlet hastanesinde hayrına yaptırıyoruz, parasıyla değil mi :D yok efendim hemen tedaviye başlayamazmış da, önce inceleyecekmiş bilmemne. çok abartıyorlar, daha mütevazı olsalar daha kibar olur bence. ayrıca sırf tüp bebek için daha beklemem gerektiğini duymak için 300tl vermek bana mantıklı gelmiyor. bütün testlerimiz tam bizim, üstelik hepsi de yeni yapılmış testler. hepsini baştan yaptıracakmışız o da 600-700 tutacakmış en az.

Cnm 2011 yılda ilk tüp bebeği yaptırmaya karar verdigimde ben yakın bir tanıdığın çok övgüsüyle gürganın kliniği aradık aynı bayanla görüştük ve beni direk vazgeçirdi tarzı çok övgü falan vs beni itti bide olumsuz yorumlar.. Neyse ben iyi bir merkezde deneme yaptım olumsuz sonuç oldu embriyolarımız sorunluydu şimdi ikinci için oraya gittim çok bekledik biraz gerildîk nerdeyse vazgeçicektm ama orda devam ediyorum embriyolog çok iyi beni çok iyi dinledi notlar aldı.. Timur hoca hemen başlama taraftarı degil ki bence çok doğru öncesi 2-3 ay bitkisel destek veriyor sonra hersey yolundaysa başlıyor.. Şimdi benim embriyolarım sorunlu bana hiçbirşeyi yapmadan aynı malzemelerle tüp yapsalar sonuç belki gene aynı olucak ha belki verilen ilaçlar belki beni düzeltmedi biliyorum inşallah sonuç iyi olur
Ya kimseyi övmek istemiyorum bende burda okuduğum yorumlardan etkilenip soru işaretleriyle başladım inşallah sonuç iyi olur
Ama merkezde çok bekleniyor bu çok sinir bir durum 9 saatlik yoldan geldim uykusuz 4 saat bekledim bunu çok eleştiriyorum keşke bu olmasa ama sonuç olarak teknikleri gerçekten iyi benim içinde en önemli bu

Back
X