Ankara'daki Falcılar

Ayrıca şunu da söyleyim, Pınar'dan sonra gittiğim en paragöz falcı, ermeni falcı diye ünlenen Ebru Hanım. Bence hiç gerek yok kızlar..

Ben Ankara Cafe'deki Eylül'ü denemiştim, hatta 4 arkadaş baktırdık, gerçekten zaman kaybı. Hiç paranı çöpe atma. Tek özelliği ağzının iyi laf yapması. Bi şey diyor, sen "Yoo öyle değil." dediğinde hemen kıvırıyor, "Ben zaten öyle demedim, sen yanlış anladın." falan diyor. diğer arkadaşlarımda da öyle oldu. Abuk sabuk şeyler söylüyor, yok babamı bir arkadaşı ondan borç almış, bi komşumuz hastaymış falan..Beraber yaşadığım erkek kardeşim için "Kız kardeşinle yaşıyorsun." dedi, ben hayır diyince "Aa evet erkek, ama kız gibi, çok akılı çocuki ondan kız dedim." diye uydurdu Bi arkadaşıma 10 dk boyunca Balık Burcu arkadaşın kim diye sordu, biz heyecan yaptık, o kadar uzattı ki mevzuyu, sonra ne dedi inanamazsınız: Bu Balıkı burcu duygusal larak hassas bir dönem geçiriyor, arkadaşına destek olacaksın:)) Aynı arkadaşımın evlilik hazırlığı yaptığı erkek arkadaşı varken "Erkek arkadaşın yok, çevrende dolanan biri var, ikinizin kafası karışık, kabul edersen çıkacaksınız." falan.. Benim ayrıldığım çocuk için "O çocuk hala seni düşünüyor, seni arayacak, çok çok üzgün." dedi, ama tam o sıralarda çocuk başka kızla çıkıyordu ve ben umrunda bile değildim:)) Yani diyeceğim odur ki sakın Ankara Cafe'deki Eylülê gidip boş yere 25 TL bayılmayın. Evet 45 dk bakıyor ama yarısından fazlası böyle abuk sabuk lak lakla geçiyor. Ha bi de 4 ümüze İzmir-İstanbul-Mersin gibi bi yerde çalışacaksınız dedi..İller de aynı, dikkatinizi çekerim :)

Siduri senin sanırım eylül hanımla bır problemınız war sanırım habire kötülüyosunda hiç söylediğin şeyler eylül hanım baktıgı fal tarzı degıl bence eylüle fal baktırmadıgın çok beliki karalıyosun bilmeden asla eylül öyle fal bakmaz bana göre SÜPER BAKIYOR eylül sen onu karaladıkça veya benim tanıdığım falcıları karaladıkça ben savunacam artı şahıslarına kişiliklerine gelen bir iftira atarsan söyleyecem ve sana hukuksal işlem yapsınlar...Hem eylül çok güzel fal bakıyor hemde dedikleri çıkıyor bence aldığı paradan daha fazlasını hakediyor...

Anzelha, benim kimseyle kişisel bir problemim yok. Gerçekten çok komiksin. Kimseyi karalamak gibi bir derdim de yok. Burada bir sürü falcıyla ilgili yazdığımı da göreceksindir. Ben sadece kendi deneyimlerimi yazdım ve gerçekten kimsenini de boşa para vermemesini istiyorum. Bence hiç çekinme benim numaramı da verebilirsin, buradan yazabilirim. Hatta IP'mi istetip bana dava açsınlar:)) İsterlerse onlara yardım da ederim,i Danıştay'da açıp kazandığım 3 dava var:)

Ama açıkçası ben senin o kişilerin yakını olduğunu düşünüyorum. Sen istediğin kadar onları övebilirsin, ben burada kendi deneyimlerimi paylaştım. Eylül gerçekten kötü bir falcı ve söylediğim her şey aynen gerçekleşti. Çok istiyorsa kafeteryada baktığım falı kötüledi diye dava açabilir, hiç de umrumda olmaz.

Ayrıca "Eylül'e fal baktırmadığın belli!" diye sen beni karalıyorsun, bu çok çirkin bir iftira..Burada benim paylaşımlarını görenler kimseyi karaamak ya da iftira atmak, hele hele yalan söylemek gibi bir derdim olmadığımı anlayabilirler. Eylül'le de yakınsın sanırım, nitekim kendisi de bu siteyi yakından takip ettiğini söylemişti. Sivaslı - ki Eylül de Sivaslıymış- ve Hataylı kızlar gelmişti dersen eminim hatırlar.

Valla birilerinin memleketini bilmek çok önemli degil siduri herkes sana hiç iyi fal bakamamış acaba neden bütün falcıları karalıyosun seni zorlamı çağırıyorlar..!!!!
Bu falcılar seni zorlamı çağırıyorlar yanına, sayfalar dolusu övülen bi falcı şimdi karalanınca her dakika dikkatimi çekti sidurArtı eylül,nuran,mihriye,fikriye dalında çok iyi arkadaşlar tekrar söylüyorum kimse allah değil gaipten sesleri allah verir falcılar sadece olan duruma yorum yapar herkesten elektrip alıp iyide bakmak zorunda degil kimse ben bu falcıların hangisine gitdiysem teker teker çıktı artı eylülün boş vakti yok zaten yeteri kadar müşterisi var yeri geliyor haftalarca randevu alamıyorum diğer yazdığım isimlerde öyle çok kötü ondanmı bu kadar dolu bu yazdığım isim bence süperler arkadaşlar....Ayrıcada eylülün burayı takip edecek vakti bile yok ve burdan gelecek müşteriyede ihtiyacı yok karakter olarakta çok saglam mihriye,fikriye,nuran,eylül buda zaten yeter benim için...Falcılar bilirse iyi bilmezse kötü diye bişey yok arkadaşlar benim gözümde her insan iyidir elektrik almak zorundada değil her falcı müşterisinden bilirse iyi bilmezse kötü çok saçma bana göre bu yorum..Unutmayın onlarda insan acizane yorum yaparlar çıkar çıkmaz çokda önemli değil benim için.. Ben terapi olsun diye gidiyorum ve rahatlıyor çıkıyorum

Arkadaşlar hepinizi bilmem de bazılarınız en azından benim gibi u fal işinin cılkını çıkarmıştır diye düşünüyorum. Ankarada aklınıza gelen herkese gittim sanırım. 5 liralıkta baktırdım.100 liralıkta. Telefonda da baktırdım şehir dışındakilere.

Şunu söyleyeyim en para canlısı ankarada ebru hanım ama cidden biliyor. Yine de değmez çünkü fal 5 dk sürüyor. Hemen suya yönlendiriyor.

Pınar hanıma kağıt grubuu baktırdım yaklaşık 1 saat sürmüştü ve bana söylediği 2 şey tam zamanında çıkmıştı. eğer paranıza kıyıyorsanız deneyin derim.

Eylül hanım çok tatlıdır. 2-3 defa baktırdım ona eskiden. Kartlara farklı bir bakışı vardır. Tarot yorumu iyidir.

Yıldız hanımın bir arkadaşıma dediği her şey eksiksiz çıkmıtır. Bana bir tane çıktı. Ama şu anı acaip ii yorumlar.

Sevda hanımı çözemedim daha. Kendisi aslında çok tatlı bir bayan ama ahh o eşi, zaman çok kısıtlı.

Sevda hanımın olduğu cafedeki falcılar bol bol sallar. Ama yine de sevda hanımı da deneyeilirsiniz.

Serhat ben de berbattı!

Berfin e verdiğim para da değmedi diye düşünüyorum ama sağlam bir kaynaktan bazen fala öyle bir baktığını duydum ağzı açık kalıyormuş insanların.

Cadı kazanı için daha önce yorum yapmıştım. Ben gittiğimde yağmur evrim ve şapkalı bey vardı. Yok yani boşa derim

Rukiye kısa bakıyor ama isabetli hatta diyim size benim hayatımda çokkk çoookkk çoookkk öenmli ir şeyi bilen tek insan. Hem de hiç konuşturmadan.

Bir de fal cafe de evrim hanım var o çok tatlı bir bayan. Tipik falcı profili değil:)

Bunun yanında izmir - istanbul:) deneyimlerim mevcut

Bahçeli de ki gül komikk:) sadece komik:)

cengiz var evim cafe ehhhhhh diim.ama kahveden öteye gitmeyin. Tarota grek yok. mercan var kötü berbat hatta.

Daha sayamadığım vardır bir sürü.

Ama şunu da söyleyeyim bazen forumda falcı diye tabir ettiğimiz insanlar hakkına kişisel olarak saçma sapan yorumlar yapılıyor yok şöyleymiş yok öyleymiş faldan uzak durmak gerekir yoksa şöyle oluyor. Arkadaşlar hayat bu kimin başına ne gelir bilinmez diyeceğim şu ki sadece iş olarak değerlendirelim yeter...

Herhangi bir falcı için fal deneyimlerimi paylaşabilirim sizlerle:)

kızlaar ankara cafedeki eylül ile ilgili ne düşünüosunuz ??

Bana ilk baktırdığımda dediklerinin %90ı gerçekleşti. 2. baktırışımda sadece 1 tanesi oldu.

Bana kalırsa hiçbir falcıya para vermeyin. Hele ki sevgili mevzuları için gidecekseniz boş yere zaman ve umut kaybı bence.

Son düzenleme:
Ya zaten illaki bir yerden tutturuyorlar, insan sarrafı çoğu yüzüne bakıp anlıyor insanın:) ayrıca şunu söyleyeyim size daha önce rukiyenin bana çok öenmli ve kimsenin bilmediği bir şeyden bahsettiğini söylemiştim. bir de mesela işimle ilgili en detayı veren o oldu. Hem özelle hem devletle ilgili bir işim var benim. ve en ince ayrıntısına kadar anlattı. Bunu da bilen tek oydu.

Ama açıkcası gelecekle ilgili söylediklerini hatırlamıyorum:)

bir de yeni bir bayan var baktırdım çok farklı bir aurası var. hem de çok yakın tarihler verdi mutlaka yazarım.

Bir de iranlı bir bayan var istanbul da. İstanbul forumda okumuşsunuzdur. Ondan randevu aldım.Cumaya telefonda ama yarın müsait olursa akşamına konuşucaz:) onu acaip merak ediyorum

Son düzenleme:
Anzelha, seninle uğraşamayacağım. ben burada deneyimlerimi paylaşıyorum, beğenmediklerimi de yazıyorum ki kimse gidip parasını çöpe atmasın. Bu siteye de o yüzden üye oldum, sürekli buradan okuyordum, ben de insanlarla deneyimlerimi paylaşayım dedim. Senin birilerinin yakını olduğun belli de artık seninle hiç muhatap olmayacağım. Ayrıca dün Ebru Hanım'a, şu Ermeni falcı diye bilinen bayan, 5 dk için verdiğim 30 TL'den sonra da kimseye gitmeyi düşünmüyorum. Tryamor'a katılıyorum, fala çok para bayılmayın arkadaşlar ben şimdiye kadar verdiğim paralarla yurtdışı tatile çıkardım:) Ayrıca burada övülen falcılara da dikkat edin, ben Rukiye hariç hepsine buradan okuyup gitmiştim ve emin olun hangisine isimlerini burada gördüğümü söylesem biliyorum diyordu.

Ben yenimahalle de bir bey duydum. Serçe parmağınızı tutup ne varsa anlatıyormuş, hem de para almadan yapıyormuş. Ama ben korkarım diye pek yanaşmıyorum:)

O Medyuma Bende Gittim Kadın Hakikatten Çok İyi Bakıyor Özellikle Ayrılan Sevgilileri Birleştiriyor
Benim Bitti Dediğim İlişki Yedi Aydan Sonra Tekrar Döndü Gerçekten Çok Duacısıyım Aldığı Para Helal Olsun. Ben Yerini Kaybetmiştim Teşşekür Ederim Arkadaşım:78::78::78:

Arkadaşım Yorumunu Tek Tek Okudum Bir Çoğunu Denedim Gerçekten En son Ebru Cafede ki Handan Hanıma Gittim Allah Şahidim Kadın Bana Yedi Aydır Ayrı Olduğum Sevgilimi Getirdi Tavsiye Ederim.

Arkadaşım Yorumunu Tek Tek Okudum Bir Çoğunu Denedim Gerçekten En son Ebru Cafede ki Handan Hanıma Gittim Allah Şahidim Kadın Bana Yedi Aydır Ayrı Olduğum Sevgilimi Getirdi Tavsiye Ederim.

nasıl getirdi desem? büyü filan gibi mi? Yani öyleyse benden uzak dursun büyüyle olucak iş olmasın daha ii diye düşünüyorum???

hem belki sevgilinin geleceği vardır rastlantıdır? Ne bileyim? Kaderde varsa olur diyip kadercilik yapıcam belki ama gerçekten bizi aydınlatırsan seviniriz:)

Arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce Eylüle gittim ve çok memnun kaldım.Hayatımda ilk defa falcıya gittim düşünün artık.Kadın karekter analizinde ve yakın gelecekte çok iyi ve bana söylediklerinin %80 i oldu verdiği tarihler de dahil ve gayet mutlu çıktım.Galiba bu iş frekans işi ama ben uzak gelecekle ilgli birşey sormadım oda söylemedi.Peki olumsuz şeyler söylemedi mi diye sorarsanız evet söyledi ama verdiği tarihlerden itibaren olumlu gelişmeler olacağını söyledi ve yavaş yavaş oluyorkuzenim de gitti eylüle tavsiyem üzerine ama o memnun kalmadı ama sonra teyzem gitti o da çok beğenmişti..Size tavsiyem kendi falınınzı kendiniz yapın olumlu düşüncülerle olayların gerçekleşeceğine inanın sanki birinden duymuş gibi ve sabırla bekleyin inanın gerçekleşiyor.(SECRET YANİ)

derman;

gittin mi gitmedin mi bilmiyorum ama bence dene bir eylül hanımı... falın frekans işi olduğunu biliyoruz. ben önceden gitmiştim ona 2-3 defa farklı bir yorumu var. denemekten bişi kaybetmessin tabi eğer büyük umutlarla gitmezsen. belki de çok ii gelir seni de %80 bilir belli olmaz.

Bu deneme yanılma yöntemi biraz da:)

Dediğiniz doğtu, gerçekten frekans olayı da olabilir..Ben hayatımda bugüne kadar en iyi fal bakan kadınla yurtdışında karşılaşmıştım, fakat para avcısı diye ciddiye almamıştım. Latin, şu Brezilya dizilerindeki büyücüler gibi bi kadındı, 10 $ ve en ucuzu diye el falı baktırmıştım ve yıl 2008'di. Bu tarihe kadar her dediği çıktı..Hep de olumsuz şeyler söyledi.. "Senin çakraların hep kapalı, 200 $ verirsen büyü yapar çakralarını açarım, yoksa hayatın boyunca böyle şeyler yaşayacaksın, işinle sağlığınla ilgili problemler olacak, ilişkilerin yürümeyecek." dedi..Ondan sonra 2 ameliyat geçirmek zorunda kaldım, iş yerimle problemler yaşayıp 4 dava açtım, sorun hala da sürüyor, ilişkilerim de gerçekten dediği gibi anlayamadığım bir şekilde berbat gitti. O yüzden gerçekten bilenler olduğunu düşünüyorum da bulabilmek mesele..

Bu hafta sonu için Mardin'e gidiyorum, oralarda hep iyi falcılar olduğunu duymuştum da orada bulabilirsem baktırır, size de haber veririm:)) Yıllar önce tesadüfen Osmaniye'de Arap kökenli, sanırım Mısır ya da Suudi Arabistan'dan gelmişti, öyle bir kadınla karşılaştım, hatta telefon numaasını aldım, kadın da banka hesabı açtırdı, tüm arkadaşlarımla Ankara'dan telefonla fal baktırıp kadının hesabına EFT yapıyorduk Ama sonra o da bozuldu, ya da telefonda diye sallamaya başladı, artık baktırmaz olduk. Mardin'de yine öyle birini bulursam haber veririm, yine telefonla baktırırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…