Anzelha, benim kimseyle kişisel bir problemim yok. Gerçekten çok komiksin. Kimseyi karalamak gibi bir derdim de yok. Burada bir sürü falcıyla ilgili yazdığımı da göreceksindir. Ben sadece kendi deneyimlerimi yazdım ve gerçekten kimsenini de boşa para vermemesini istiyorum. Bence hiç çekinme benim numaramı da verebilirsin, buradan yazabilirim. Hatta IP'mi istetip bana dava açsınlar:)) İsterlerse onlara yardım da ederim,i Danıştay'da açıp kazandığım 3 dava var:)
Ama açıkçası ben senin o kişilerin yakını olduğunu düşünüyorum. Sen istediğin kadar onları övebilirsin, ben burada kendi deneyimlerimi paylaştım. Eylül gerçekten kötü bir falcı ve söylediğim her şey aynen gerçekleşti. Çok istiyorsa kafeteryada baktığım falı kötüledi diye dava açabilir, hiç de umrumda olmaz.
kızlaar ankara cafedeki eylül ile ilgili ne düşünüosunuz ??
arkadaşlar iki ay önce bir medyumla tanıştım kadın izmirden ankaraya gelmişama yok böyle birşey oysa ben hiç inanmazdım bana geçmişimi bir bir anlatığı gibi iki aydır her söylediğini birebir yaşadım kafayı yiycem ben üstelik fala inanmayanlardanım şimdi tekrar giteceğim bayındır 1sok ebrunun konağında izmirli handan meraklıların dikatine telofonda veriyim size xxxxxxxxxx
Arkadaşlar hepinizi bilmem de bazılarınız en azından benim gibi u fal işinin cılkını çıkarmıştır diye düşünüyorum. Ankarada aklınıza gelen herkese gittim sanırım. 5 liralıkta baktırdım.100 liralıkta. Telefonda da baktırdım şehir dışındakilere.
Şunu söyleyeyim en para canlısı ankarada ebru hanım ama cidden biliyor. Yine de değmez çünkü fal 5 dk sürüyor. Hemen suya yönlendiriyor.
Pınar hanıma kağıt grubuu baktırdım yaklaşık 1 saat sürmüştü ve bana söylediği 2 şey tam zamanında çıkmıştı. eğer paranıza kıyıyorsanız deneyin derim.
Eylül hanım çok tatlıdır. 2-3 defa baktırdım ona eskiden. Kartlara farklı bir bakışı vardır. Tarot yorumu iyidir.
Yıldız hanımın bir arkadaşıma dediği her şey eksiksiz çıkmıtır. Bana bir tane çıktı. Ama şu anı acaip ii yorumlar.
Sevda hanımı çözemedim daha. Kendisi aslında çok tatlı bir bayan ama ahh o eşi, zaman çok kısıtlı.
Sevda hanımın olduğu cafedeki falcılar bol bol sallar. Ama yine de sevda hanımı da deneyeilirsiniz.
Serhat ben de berbattı!
Berfin e verdiğim para da değmedi diye düşünüyorum ama sağlam bir kaynaktan bazen fala öyle bir baktığını duydum ağzı açık kalıyormuş insanların.
Cadı kazanı için daha önce yorum yapmıştım. Ben gittiğimde yağmur evrim ve şapkalı bey vardı. Yok yani boşa derim
Rukiye kısa bakıyor ama isabetli hatta diyim size benim hayatımda çokkk çoookkk çoookkk öenmli ir şeyi bilen tek insan. Hem de hiç konuşturmadan.
Bir de fal cafe de evrim hanım var o çok tatlı bir bayan. Tipik falcı profili değil:)
Bunun yanında izmir - istanbul:) deneyimlerim mevcut
Bahçeli de ki gül komikk:) sadece komik:)
cengiz var evim cafe ehhhhhh diim.ama kahveden öteye gitmeyin. Tarota grek yok. mercan var kötü berbat hatta.
Daha sayamadığım vardır bir sürü.
Ama şunu da söyleyeyim bazen forumda falcı diye tabir ettiğimiz insanlar hakkına kişisel olarak saçma sapan yorumlar yapılıyor yok şöyleymiş yok öyleymiş faldan uzak durmak gerekir yoksa şöyle oluyor. Arkadaşlar hayat bu kimin başına ne gelir bilinmez diyeceğim şu ki sadece iş olarak değerlendirelim yeter...
Herhangi bir falcı için fal deneyimlerimi paylaşabilirim sizlerle:)
Arkadaşım Yorumunu Tek Tek Okudum Bir Çoğunu Denedim Gerçekten En son Ebru Cafede ki Handan Hanıma Gittim Allah Şahidim Kadın Bana Yedi Aydır Ayrı Olduğum Sevgilimi Getirdi Tavsiye Ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?