sincandaki teyzeyede gittim en sonunda buldum o adreste size msj atcaktım ama msj hakkım yokmuş o yüzden yazamıyorumuzun bir süreden sonra tekrar merhaba kızlar, sadece yazılanları okuyordum ama bir de şöyle düşünün... tamam, burdaki herkes bir şekilde ün yapmış falcılara gitti, dediklerini duydu. hepimiz aynı durumdayız ama malesef söyle bir hata yapıyoruz, bugün duyduysak yarın olmasını bekliyoruz :) sabırsızız, yani ben öyleyim mesela, çok yakn bir arkadasım da öyle, o yzden genelliyorum :)
brz da zamana bıraksak, belki de gerçekten olacak denilenler ama olması için zamanı var, bilemeyiz. mesela bana 4 ay önce denilen sey 2 hafta once gerçekleşti, ve aklıma gelmeyecek bir şekilde, bir şey de geçen hafta oldu. demek ki diyorum, olacagı zamanda oluyormuş :)
olmadı diyip diyip kendimizi yıpratmayalım bence :)ama hala da beklentilerim var tabi, onların da zamanını bekliyorummmm halaaa
msj atayım sana ben arkadasım
msj atayım sana ben arkadasım
herkse meraba ben hayatımda ilk defa fal baktırdım bahçeli de bi cafe de nuran hanıma baktırdım kahve+tarot+el falı bakıyor. geçmişe ait söyledikleri doğruydu. gelecekle ilgili söylediği bi kaç şey çıktı tarih verdi. acaba aranızda giden var mı nuran hanıma. ben biraz etkisinde kaldım galiba.
slm şekerim sen pınara gitmiştin değilmi onun sölediklerimi gerçekleşti
aleyna arkadasım tabiki de anlatırım ama sunu belirtmek istiyorum pınarın dedigi "herşey" çıkmadı :) sadece önemli hatta cok önemli sayabilecegim bir gelişme oldu ama tarif ettigi gibi bir şekilde oldu, bu olaydan da cesaret aldım brz devamını beklemekteyim sadece:)
aleyna arkadasım tabiki de anlatırım ama sunu belirtmek istiyorum pınarın dedigi "herşey" çıkmadı :) sadece önemli hatta cok önemli sayabilecegim bir gelişme oldu ama tarif ettigi gibi bir şekilde oldu, bu olaydan da cesaret aldım brz devamını beklemekteyim sadece:)[/
Msjın için tşk ederim ipek_bal benim msj hakkım yok o nedenle atamıyorum ama sen paylaşımlarını yazarsan bana memnun olurum sen pınardan başka falcıya gittin mi önerin var mı????
ordan ayrılmış duyduğum kadarıyla büro açmış çok parayı seven bir bayandı2 bir iki şey söyleyip seni su falına bakmaya yönlendiriyor su falı biraz daha pahallıarka bahçe neredeydi
yarın fal baktırcam,ben öle çok kısıye gıtmedım,ama çok ıhtıyacım var suan sımdı ben hangısıne gıdıyım sızce??
selamlar.
ben 2 kez pınara gittim
ilk gittiğimde solediği seyleri aynen yasadım arkadaslar. fakat en onemli dileğim için werdiği zaman henuz dolmadan ikinci kez gittim. yine aynı seyleri soledi yine zamanın dolması gerek. fakat 2. kez solediği seylerden de bi kacını yasadım.
kibele kafedeki ısın hanıma da gittim.cok basarılı we sempatik bi bayan. işin garibi pınar ile sanki anlasma yapmıslar gibi aynı seyleri solediler. zaman.. bakalım neler olacak ama ne olur artık su dileğim gercek olsun !
uyan20 teskkur ederm evet rukıyeyı çok duydum ama yerı nerde tam bılmıorum ve numarasını solermısn sanırm randevu almak gerekıyormus sabahtan alıyım,bıde makul derken nekadara bakıyo?
arkadaşlar çok önceleri ankara'daki Fikriye, Mihriye, Deniz(sarışın olan kızılaydaki) ve Rukiye'ye gitmiştim.
bugün Ela'ya gittim.
geçmişle ya da şimdiki zamanla ilgili pek sıkıntı yok ancak gelecek konusunda fazla emin konuşuyor ve ısrarla bu adam seninle yüzyüze konuşacak bekle diyor.. acaba umutlansam mı? size baktıkları nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?