Zamanla söyleyebilirim, şu an bilmiyorum... gelecek için konuştu genelde. Ama iyi gibiAnladım bende gidip tekrar baktirabilirim ayni kisimi degilmi o zaman netlesir siz nasil buldunuz yorumlarınız nedir
Sen de gider misin benim bu bahsettiğim yere? Niye taktıysam bu kadar..?Temkli gözlü değildi benim gittiğim
Teşekkür ederim .Yüksel'de limon pazarın ordan biraz daha yukarı çıkıyorsun, Eylül diye bir yer var, oraya gelmeden önceki binalardan biri. Restoranlar var hep zaten o sırada. Tombiş'in binasındaydı diye hatırlıyorum.. o heykelin orda hep falcılara çıkaranlar var zaten, asyam cafeyi onlar söyler. Onun alt katında... Sinem.
Anı bildimi gelecek konusunda uzak tarihmi yoksa yakin tarihmi verdi bide ne falina baktirdiniz kaca baktirdinizZamanla söyleyebilirim, şu an bilmiyorum... gelecek için konuştu genelde. Ama iyi gibi
Yok ben Ankaradayım, Çanakkale nerden çıktı ki:)Canakkaleden mi gelip baktirdin..
Yok ben Ankaradayım, Çanakkale nerden çıktı ki:)
Bu arada ben Serap ablaya işlem yaptıracağım galiba, bi deneyeyim diyorum
Hem yakın hem uzak verdi, 40 verdim ben. An için çok bir şey söylemediAnı bildimi gelecek konusunda uzak tarihmi yoksa yakin tarihmi verdi bide ne falina baktirdiniz kaca baktirdiniz
Bana anı yorumlayacak biri gerekiyor ben ilk başta sılayi denemek istiyorum sonra giderim belki sineme bu hafta sonu gidecem bakalimHem yakın hem uzak verdi, 40 verdim ben. An için çok bir şey söylemedi
Gittiniz mi siz? O kişi mi merak ediyorum....Ben uzun zaman önce turuncuda sarışın bir sineme fal baktırdım memnun kaldım ancak görerek o kişi olup olmadığını anlayabilirim sanırım adresini söyleyebilir misiniz ? Asyamı bilmiyorum .
Tamam da bir gidip baksaydınız keşke, o sinem mi değil mi diye.... O sinemse eğer, zaten iyi falcıdır...Bana anı yorumlayacak biri gerekiyor ben ilk başta sılayi denemek istiyorum sonra giderim belki sineme bu hafta sonu gidecem bakalim
Zehra ile ilgili yorumlari iyi inceleyin övülmüş mü insanları dolandırdigi tehdit ettigi mi yazilmisHafta sonu sila olmazsa sineme giderim yalnız gecmisteki yazilarda zehra ablada cok ovulmus burada baktiran varmi evinde bakiyormus
Henüz gidemedim fakat ilk fırsatta gidip yorumlarımı paylaşacağım.Gittiniz mi siz? O kişi mi merak ediyorum....
Ben ilk falımı evim kafede Huriye diye bir kadına baktırdım. Verdiği isim çıkmıştı ama gelecek için söyledikleri çıkmadı. Sonra evim kafede meryeme baktırdım. Onun da söyledikleri çıkmadı zaten üstü kapalı konuştu ama moralinizi yükseltecek şekilde bakıyor. Üçümcü olarak Şu an fısıltı kafede çalışıyor, Ahmet e baktırdım. İçime sinerek gittiğim tek falcı diyebilirim. Dua veriyor, isim veriyor, genel olarak iyiydi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilmiyorum. Bana dediklerinin zamanı daha gelmedi. En son bi arkadaşımın tavsiyesiyle 3.göz fal evinde evrim ablaya gittim. En beğendiğim evrim abla oldu. Eski sevgilimin ismini verdi, arkadaşıma da sevgilisinin ismini vermiş. Enerjimiz de fazlasıyla tuttu. Eski sevgilimin bütün özelliklerini, yaşadığı şeyleri falan bildi. Ve tahminimce üç harflileri var çünkü isim verirken bir yere odaklanarak bakıyor. Bundan sonra devamlı evrim ablaya gitmeyi düşünüyorum. Mekan da çok güzeldi. Ama gülçe kafede sultanı da deneyeceğim.
Kaça bakıyor bu Evrim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?