Ankara'daki Falcılar

Teşekkür ederim .

Kızlar ben daha önce yazdığım gibi hiçbir falcidan memnun kalmadım telefonda ucuza ama iyi bakan bildiğiniz falcı varsa numarasını özelden atarmisiniz

Hafta sonu sila olmazsa sineme giderim yalnız gecmisteki yazilarda zehra ablada cok ovulmus burada baktiran varmi evinde bakiyormus

Bugün dileke bir kez daha gittim
... cevremdeki kisileri sanki benden daha iyi tanır gibi anlattı en çok istediğim sey icin yine haziran sonu temmuz gibi dedi bakalim hayırlısı

Ben ilk falımı evim kafede Huriye diye bir kadına baktırdım. Verdiği isim çıkmıştı ama gelecek için söyledikleri çıkmadı. Sonra evim kafede meryeme baktırdım. Onun da söyledikleri çıkmadı zaten üstü kapalı konuştu ama moralinizi yükseltecek şekilde bakıyor. Üçümcü olarak Şu an fısıltı kafede çalışıyor, Ahmet e baktırdım. İçime sinerek gittiğim tek falcı diyebilirim. Dua veriyor, isim veriyor, genel olarak iyiydi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilmiyorum. Bana dediklerinin zamanı daha gelmedi. En son bi arkadaşımın tavsiyesiyle 3.göz fal evinde evrim ablaya gittim. En beğendiğim evrim abla oldu. Eski sevgilimin ismini verdi, arkadaşıma da sevgilisinin ismini vermiş. Enerjimiz de fazlasıyla tuttu. Eski sevgilimin bütün özelliklerini, yaşadığı şeyleri falan bildi. Ve tahminimce üç harflileri var çünkü isim verirken bir yere odaklanarak bakıyor. Bundan sonra devamlı evrim ablaya gitmeyi düşünüyorum. Mekan da çok güzeldi. Ama gülçe kafede sultanı da deneyeceğim.

Kaça bakıyor bu Evrim?

Kızlar şöyle çok uçuk fiyatı olmayan, yakın zamanda tutturabilen (2-3 ay falan gibi) birilerini biliyorsanız yazabilir misiniz? Ben o kadar uzun süredir baktırmıyorum ki bir Mihriye-Fikriye vardı bir aralar onda kaldım düşünün, Mihriye bakmıyormuş artık galiba onu çok övüyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…