Ankara'daki Falcılar

Bugün arkadaşımla Gülçe kafedeki falcı sultana gittik. Sonuç fiyasko. İkimizde beğenmedik, 6 dk falan bakıyo ve 25 tl istiyor bir de . Çok genel konuşuyor. Üstü kapalı, arkadaşım da ben de eğitim hayatımızın geleceğini sorduk, ikimize de o kısmıno göremiyorum falan dedi. Çok saçma sapan baktı. Kesinlikle önermem boş yere para vermiş olursunuz. Devrim konusuna gelince, dediği tarihler henüz çıkmadı o yüzden yorum yapamam, size çıkabilir bana çıkmayabilir, bana çıkar size çıkmaz. Herkese göre değişir ama anlık olarak çok iyi yorum yapıyor. Eski sevgilimin karakterini, 5 yıl önce yaşadığı kötü şeyleri direk doğru bi şekilde söylemişti,ismini de vermişti hatta ben çok şaşıemıştım. Gidersem yine devrime giderim diye düşünüyorum. Ama inşallah söyledikleri çıkar

Bu arada, geleceği bilememiş olması asla bilemeyeceği anlamına gelmiyor. Eğer ki üç harflilerin yardımını alıyorsa, üç harfliler her zaman doğruyu ya da yalanı söylemezler. Ama genel olarak gittiğim bütün falcılar, 2 ya da 3 ay gibi bir tarih veriyor, tarihler henüz gelmedi

Vera'yı duyanınız var mı? Son zamanlarda bikaç ortamda adını duydum. Ermeni asıllıymış net olarak isim ve tarih veriyormuş. dediği herşey çıkıyormuş denemeyi düşünüyorum gidince sonucu paylaşırım.

Kimmiş? Nerde ve ne kadara bakıyomuş?
Baktıklarından çıkanlar için örnekler veremez misiniz?

Kimmiş? Nerde ve ne kadara bakıyomuş?
Baktıklarından çıkanlar için örnekler veremez misiniz?

Kızılayda 3.Göz diye biyerde bakıyormuş. henüz gitmedim nekadara bakıyor bilmiyorum yarın gitmeyi düşünüyorum ama bi arkadaşım baktırmış sevgilisinin eskiden nişanlı olduğunu ve kızın öldüğünü söylemiş ve aynen öyle bi durumu olduğunu söyledi kız

Yarin bilgileri bekliyoruz senden o vakit

O dediğiniz falcıları bilmiyorum ama kızılay da favorim soner bey dir. Birçok falcıya gittim istanbulda izmirde ama hiç biri gerçekten işini yapmıyor.Kızılay da da rastgele girmiştim masal cafe ye. Kafe olarak beğenmedim ama iyi ki girmişim soner beye değdi. Ne dediyse oluyor tarih dahi biliyor resmen yaşam koçu gibi hayata şekil veriyor

Canım, o bahsettiğim konuda Sıla da bilemedi apar topar gittiğim Sinem de. Tamamen moral vermek için konuşulmuş bana. Sanki arkadaşımla dertleşmeye gidiyorum! Asya'nın alt katındaki o kadından bahsediyorum.

Beğendin ve hemen koşup kadınlarkulübüne mi yazmaya karar verdin? Ne kdar da yardımseversin!!!!

Canım, o bahsettiğim konuda Sıla da bilemedi apar topar gittiğim Sinem de. Tamamen moral vermek için konuşulmuş bana. Sanki arkadaşımla dertleşmeye gidiyorum! Asya'nın alt katındaki o kadından bahsediyorum.
sılaya uzun zamandır gitmiyorum ben de.
Açıkçası mükemmel biri ortaya çıkmadılça fala gitmicem.
Çünkü yalan dinliyoruz gibime geliyor. Anlık moral depolamak için yalan dinliyoruz resmen. Sonrası daha beter hayalkırıklığı.
Canım üzüldüm sen olmasını istiyodun o olayın.

Silaya bende gittim gecen hafta kisi analizleri ve anı guzel yorumladi ama kisa sürdü gec gittim o yuzden biraz kisa surdu daha verdigi tarihe zaman var kisa sürdüğü icin haftaya tekrar gitmek istiyorum bisey soramadım çünkü bu sefer su fali karalama baktirmak istiyorum simdi sen bilemedi deyince tereddüt ettim sana konuyumu bilemedi yoksa verdigi tarihte dedigi cikmadimi

Sadece 2 mesajiniz var. Ayni falciyla ilgili. Dediginiz kisiyi merak ettim ama icimden bir ses de planli bir reklam diyor. Bilmem siz ne dersiniz.

Sadece 2 mesajiniz var. Ayni falciyla ilgili. Dediginiz kisiyi merak ettim ama icimden bir ses de planli bir reklam diyor. Bilmem siz ne dersiniz.
Kızlar kusrabakmayın biraz yoğunluğum var dün akşam üzeri gittim Vera'ya gençten bir kız ama nokta atışları yapıyor iyiydi. Erkek arkadaşımın adını bildi. Eski sevgilisi var bitane baya sorun olmuştu zamanında bize sinsirellanın simasını aynen tarif etti İsim veriyor ve yüz olarak kişileri tarif ediyor. İzmir'le ne bağlantın var diye sordu? En şok olduğum oydu. Tek tercih yapacağım ve İzmir düşünüyorum 2017 bitmeden yer değişikliğim olacakmış Aynı zamanda bir dua verdi bana. Dilek ve kötü enerjiden korunmak içinmiş. Herhangi bir ücrette talep etmedi. Tavsiye ederim. Eğlenceli birisi. Oldukça rahatlatıyor ve umutverici konuşuyor.

Nerde ve kaca bakiyor baska tarih falan verdimi uzakmi yoksa yakin tarihmi veriyor

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum bir çok falcı ismi duydum hemen hemen hepsine gittim mihriye fikriye, figen, deniz erin, nurhayat, mustafa, soner vs benim 2 yıllık bi ilişkim vardı ayrıldık hepside gelicek dedi umutla bekledim verdikleri tarih leri hiç biri çıkmadı artık gerçekten umu dumu yitirdim kimseye inancım kalmadı bi arkadaşım birini önerdi gırgır kafe demet çok met etti merak ettim gitmeye karar verdim son kez onu deneyim dedim randevulu çalışıyormuş randevu aldım ve gittim su falı baktırdım kadın takır takır saydı ailem işim kardeşlerim annem ben bişey söylemeden sormadan en son ayrılık yaşamışsın hala bekliyorsun dedi umutlandım sonra ya evlen miş yada nişanlı yüzk var bunda dedi yıkıldım ve çok kızdım kendim ce param boşa gitti diye bidaha falcı bitti dedim kendime ve çıktım 3 ay sonra ögrendim ki nişanlanmış gerçekten ve şok oldum anlıcanız hayal satanlar degil gelmicek bekleme yüzük var diyen demet hanım haklı çıktı gidecekseniz öneririm okadar net konuşmuştu ki ve gerçekten de öyle oldu boşa paranızı hayal satanlara harcamayın.

Dilekle sevketin soyledigi ortak bir sey cikti. Önemli bir konuda ikisi de farkli bir sey soylemisti. Dilekin soylediklerinin cikmasini umut ettigimden dileke yine gittim. Uzun zamandır fal baktirmiyordum ara vermistim. Baya baya sacmaladi bu defa hic ama hic memnun kalmadim. Birikimin falan var yatirim yapacaksin dedi. Birikimi gectim resmen bu aralar borcum var. Gecen sefer is icin soylediklerinin tersini soyledi. Sacma sapandi. 100 tl i çope atsam daha iyi olurdu

Kişileri ve anı ortalamanın üzerinde doğru yorumluyor. Hiç belli olmuyor ki olacak dedikleri... bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Ama özel olarak şu tarihe kadar atamam oluyor mu bu sene diyoruz mesela, bu sene kesin oluyo diyo, o olmuyo. Belli yani artık olamayacağı. Seneye olup olmayacağını sormuyorum ki ben sana... ama anlattığı tipte bir sevgili adayı oluyor ve dediği sürede tanışıp sevgili olduk mesela. Anlatabildim mi? Bildiği de oluyor bilmediği de

Merhabalar
Ben bundan 1 buçuk sene önce Sıla'ya fal baktırmıştım. O zaman çalışmış olduğu Pandora Cafe'yi aradım ama artık orada çalışmıyormuş ve telefonu da yokmuş. Siz nasıl ulaştınız, numarası varsa bana verebilir misiniz? Çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…