Kimmiş? Nerde ve ne kadara bakıyomuş?Vera'yı duyanınız var mı? Son zamanlarda bikaç ortamda adını duydum. Ermeni asıllıymış net olarak isim ve tarih veriyormuş. dediği herşey çıkıyormuş denemeyi düşünüyorum gidince sonucu paylaşırım.
Kimmiş? Nerde ve ne kadara bakıyomuş?
Baktıklarından çıkanlar için örnekler veremez misiniz?
Yarin bilgileri bekliyoruz senden o vakitKızılayda 3.Göz diye biyerde bakıyormuş. henüz gitmedim nekadara bakıyor bilmiyorum yarın gitmeyi düşünüyorum ama bi arkadaşım baktırmış sevgilisinin eskiden nişanlı olduğunu ve kızın öldüğünü söylemiş ve aynen öyle bi durumu olduğunu söyledi kız
Fal ve ankaradaki falcılar konusunda X xlilax a katılıyorum.
Dönem dönem takıntı derecesinde gittigim falcılar oldu. Özellikle pınar ve sıla.
Pınar bana hayatımın depresyonunu yaşattı ve ondan sonra 2 sene fala ara verdim.
Sonra burda bi sıla furyası çıktı, merak ettim ve gittim. Bazen günaşırı gittim, bazen 6 ay sonra.
Çok ilginçtir, bazen dedigi cidden çıkar hem de verdigi tarihte. Bazen de tam tersi olur. Şöyle ki, eski erkek arkadasım için yemin ediyorum nişan görüyorum dedi ve adam nişanlandı cidden hatta evlendi şimdi. Ama benimle degil:) yani kişileri karıştırma olayı var bence. Ya da dediklerini kendi anlamak istedigim gibi anlıyorum hala çözemedim.
Bu fal işi eğlenceden çıkınca aşırı tehlikeli oluyor.
Anladığım kadarıyla da ankarada kaydadegrr yeni biri hala yok.
Biirnden bahsedilmiş, 5 kişi toplanıp bakılan, o kadın için iyi denmiş? Toplaşıp gitmek çsteyen olur mu ki?
Beğendin ve hemen koşup kadınlarkulübüne mi yazmaya karar verdin? Ne kdar da yardımseversin!!!!O dediğiniz falcıları bilmiyorum ama kızılay da favorim soner bey dir. Birçok falcıya gittim istanbulda izmirde ama hiç biri gerçekten işini yapmıyor.Kızılay da da rastgele girmiştim masal cafe ye. Kafe olarak beğenmedim ama iyi ki girmişim soner beye değdi. Ne dediyse oluyor tarih dahi biliyor resmen yaşam koçu gibi hayata şekil veriyor
sılaya uzun zamandır gitmiyorum ben de.Canım, o bahsettiğim konuda Sıla da bilemedi apar topar gittiğim Sinem de. Tamamen moral vermek için konuşulmuş bana. Sanki arkadaşımla dertleşmeye gidiyorum! Asya'nın alt katındaki o kadından bahsediyorum.
Silaya bende gittim gecen hafta kisi analizleri ve anı guzel yorumladi ama kisa sürdü gec gittim o yuzden biraz kisa surdu daha verdigi tarihe zaman var kisa sürdüğü icin haftaya tekrar gitmek istiyorum bisey soramadım çünkü bu sefer su fali karalama baktirmak istiyorum simdi sen bilemedi deyince tereddüt ettim sana konuyumu bilemedi yoksa verdigi tarihte dedigi cikmadimiCanım, o bahsettiğim konuda Sıla da bilemedi apar topar gittiğim Sinem de. Tamamen moral vermek için konuşulmuş bana. Sanki arkadaşımla dertleşmeye gidiyorum! Asya'nın alt katındaki o kadından bahsediyorum.
Vera'yı duyanınız var mı? Son zamanlarda bikaç ortamda adını duydum. Ermeni asıllıymış net olarak isim ve tarih veriyormuş. dediği herşey çıkıyormuş denemeyi düşünüyorum gidince sonucu paylaşırım.
Kızlar kusrabakmayın biraz yoğunluğum var dün akşam üzeri gittim Vera'ya gençten bir kız ama nokta atışları yapıyor iyiydi. Erkek arkadaşımın adını bildi. Eski sevgilisi var bitane baya sorun olmuştu zamanında bize sinsirellanın simasını aynen tarif ettiSadece 2 mesajiniz var. Ayni falciyla ilgili. Dediginiz kisiyi merak ettim ama icimden bir ses de planli bir reklam diyor. Bilmem siz ne dersiniz.
Nerde ve kaca bakiyor baska tarih falan verdimi uzakmi yoksa yakin tarihmi veriyorKızlar kusrabakmayın biraz yoğunluğum var dün akşam üzeri gittim Vera'ya gençten bir kız ama nokta atışları yapıyor iyiydi. Erkek arkadaşımın adını bildi. Eski sevgilisi var bitane baya sorun olmuştu zamanında bize sinsirellanın simasını aynen tarif ettiİsim veriyor ve yüz olarak kişileri tarif ediyor. İzmir'le ne bağlantın var diye sordu? En şok olduğum oydu. Tek tercih yapacağım ve İzmir düşünüyorum 2017 bitmeden yer değişikliğim olacakmış Aynı zamanda bir dua verdi bana. Dilek ve kötü enerjiden korunmak içinmiş. Herhangi bir ücrette talep etmedi. Tavsiye ederim. Eğlenceli birisi. Oldukça rahatlatıyor ve umutverici konuşuyor.
kızılayda 3. GözNerde ve kaca bakiyor baska tarih falan verdimi uzakmi yoksa yakin tarihmi veriyor
Kişileri ve anı ortalamanın üzerinde doğru yorumluyor. Hiç belli olmuyor ki olacak dedikleri... bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Ama özel olarak şu tarihe kadar atamam oluyor mu bu sene diyoruz mesela, bu sene kesin oluyo diyo, o olmuyo. Belli yani artık olamayacağı. Seneye olup olmayacağını sormuyorum ki ben sana... ama anlattığı tipte bir sevgili adayı oluyor ve dediği sürede tanışıp sevgili olduk mesela. Anlatabildim mi? Bildiği de oluyor bilmediği deSilaya bende gittim gecen hafta kisi analizleri ve anı guzel yorumladi ama kisa sürdü gec gittim o yuzden biraz kisa surdu daha verdigi tarihe zaman var kisa sürdüğü icin haftaya tekrar gitmek istiyorum bisey soramadım çünkü bu sefer su fali karalama baktirmak istiyorum simdi sen bilemedi deyince tereddüt ettim sana konuyumu bilemedi yoksa verdigi tarihte dedigi cikmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?